tüp bebek ile temizlik

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
kızlar bugün iğnelerin 8.günü...
ewim tozlandı....
silip süpürsem sakıncası olur mu?

canı mm yap tabı transferın olmadıkı daha ama çook yorulma yumoşlar buyuyo ya..................işlerını yap.....yemeklewrını yap transfer sonrası rahattt olursun canımmmmmmmmm

canı mm yap tabı transferın olmadıkı daha ama çook yorulma yumoşlar buyuyo ya..................işlerını yap.....yemeklewrını yap transfer sonrası rahattt olursun canımmmmmmmmm

sağol canısım.....güzel anne napiysınopuyorumnanaktan
benim kasıklarım ağrımaya başladıdelikafadulden
yumoşlar sıkışıyo oturup kalkarkenkeskin bi acı oluyohihoyyyt

canımm olur öle ağrın ......inş hepsı gececkkk..........yorma çok kendını...........ıyıym canım sağol bıtanem ınş sızın haberlerınızle daha mutlu olucammmm

hıc sorun olmaz tarnsferden once butun ev kuaför özel ıslerını hallet bence sonra rahat edersın canım zemuszemus

canim yinede dikkat et bugun benimde 5 gunum bana cok yavas hareket et bol bol dinlen dediler kac yumosun olmus canim
evet benimde belimde ve kasiklarimda hatta yumurtaliklarimda oldugunu bile hissediyorum yumoslarin

kızlar ben transfere kadar hatta transferime 1 gün kala evi komple temizledim camlar dahil...olursa yatarım diye olmazsada moral bozukluğundan yapamam diye..şimdi rahatım evim temiz ...benim 24 tane yumurtam toplandı..temizlikle bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum çok yorulmuştum hatta...

yumurta sayisini ne yaparsan yap zaten etkilemiyor
sadece bunyeyi yormiycaksin dinc olmali dolasimlada ilgili bi olay bu
hepimizin dedigi olsaydi hepimiz dr olurduk zaten
druna sorman en mantiklisi
benim drum dinlen dedi

hıc sorun olmaz tarnsferden once butun ev kuaför özel ıslerını hallet bence sonra rahat edersın canım zemuszemus

ay ikrar ben de hastayım sanadelikafadulden
temizlik neferim benimopuyorumnanaktan

canim yinede dikkat et bugun benimde 5 gunum bana cok yavas hareket et bol bol dinlen dediler kac yumosun olmus canim
evet benimde belimde ve kasiklarimda hatta yumurtaliklarimda oldugunu bile hissediyorum yumoslarin

ay asiciğim zaten yapamadım temizlik....azıcık temizledim
sonra uyumuşum
bana çok uyku yapor
bi de canım acaip sigara çekiyor

valla yarın transferım var hıc bırseye dokunmadım bugun halsızımde zaten saldım cayıra mevlam kayıra:))

Benimde yarın yumoşlarım toplanacak bende bugün termizlik yapıyorum ama çok zor yavaşş yavaşş 15 tane yumurtam var gecen sene 24 yumurtayla halı silkelemiştim hiç agrım sızım olmamıştı bu sene bünyem şaşırdı galiba.. daha 2 odayı temizledim şimdi yemek molasındayımm

ya bebiş tabiki ama bneim şuan yapacak kimsem yok üstelik bana bakmaya annem bize gelecek kayınvalidemde yarından itibaren bende ben mecburum yoksa asla yapmam

Adamım sen ayşegül serisine döndürdün işi 2 gün sonra senden tüp bebek ile kaynana konusunu bekliyrimm

kız gülencim demek normale döndün....
yarın inşallahh ii geçer
dua ediyom sana
ben de ütü yapıom şimdi...gamyoncuiremsu

delikafadulden buda çatlak benden beter
kıs yarın dua et bana donduruluş spermlerimiz görevini yapsınn

hee bugün kocamla şey yapsakmı benim gene ibre tavana vurmaya başladı nalet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…