tup bebek ilk deneme basarisiz

sercn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
169
0
46
Ankara
slm arkadaslar ben yurt disinda ilk tup bebek denememi yaptim ve olmadi burdaki doktorlar transferden sonra gunluk hayatiniza donun diyolar ben burdaki doktorlara inanmadim 15 gun boyunca hic bi is yapmadim hep uzandim dinlendim cok pismanim o yuzdenmi olmadi kimseyle paylasamiyorum cok yikildim birileriyle paylasmak istedim yazilarinizi bekliyorum sizce hep yatmis olmam dan dolayi tutmamis olabilirmi siz ne önerirsiniz slmlar

canimbende yurt disinda yaptirdim banada normalhayatina devamet dediler bir gun yatiim sonra normalhayatimadevamettim olmadi ve hafiferkek kisirligi yasim yirmidokuzdu sonra dondurulmus yine olmadi ucuncudenemede ikiembriyo kondu ikizlerim biryasina irceklercok sukur bizimdekimsebilmiyor esim ve ben simdibucanavarlarla kafayiyiyorum cok sukur cok takmistik bizde saplantihalinegetirmistim ben cok sukur rabbime bence yatmaklaalakasi yok ben ucuncu denemede yanison denemede transferden sonra elimde posetlerlebirsuru yurudum ALLAH enkisa zamanda yuzunu guldursun canim

Sercn beimde ilk denemem.ve benimde olumsuz ben ist da yaptırdım.yatmakla alakalı değil.zaten dr mutlaka kan sulandırıcı vermiştir.kısmetimizde yokmuş ben halen atlatamadım çok zor gerçekten ALLAH yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bizimde yüzümüz güler.

canimbende yurt disinda yaptirdim banada normalhayatina devamet dediler bir gun yatiim sonra normalhayatimadevamettim olmadi ve hafiferkek kisirligi yasim yirmidokuzdu sonra dondurulmus yine olmadi ucuncudenemede ikiembriyo kondu ikizlerim biryasina irceklercok sukur bizimdekimsebilmiyor esim ve ben simdibucanavarlarla kafayiyiyorum cok sukur cok takmistik bizde saplantihalinegetirmistim ben cok sukur rabbime bence yatmaklaalakasi yok ben ucuncu denemede yanison denemede transferden sonra elimde posetlerlebirsuru yurudum ALLAH enkisa zamanda yuzunu guldursun canim

isallah bi umut oldunuz olsunlarda yaramaz olsunlar allah eksikliklerini gostermesin isteyen herkeze versin isallah

Sercn beimde ilk denemem.ve benimde olumsuz ben ist da yaptırdım.yatmakla alakalı değil.zaten dr mutlaka kan sulandırıcı vermiştir.kısmetimizde yokmuş ben halen atlatamadım çok zor gerçekten ALLAH yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bizimde yüzümüz güler.

isallah canim gercekten zor okadar tedavi göruyoruz 15 gun bi umutla bekliyoruz bi anda husran allah umutsuz birakmasin belki hep birlikte isallah birbirimize mujeli haber veririz

inşallah canım(4 senedeir bu mucizenin gelmesini bekliyorum)hemen hamile kalabilenlere çok bozuluyorum.çok şanslılar.artık senin içinde dua edicem

bence de yatmakla ya da yatmamakla ilgili degil, ben de eylulde ilk tup denememi yaptirdim ama olmadi , kismet diyoruz artik , Allahim isteyen herkese versin , yoklugunu aratmasin Rabbim .

Bencede yatmakla ilgisi yok... Bende ağustosta ilk denememi yaptırdım, malesef olmadı.Şimdi tekrar başlamak istiyorum, maddi manevi ancak toparlayabildik kendimizi... Dondurulmuş 5 tane embiryom var, içimde umutla karışık bir umutsuzluk var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende ay sonunda ay basimi bekliyorum artik maddi zaten gidiyo ama yerine geliyo manen yikim kötu moral hormonlar icin cokk kötu ama insanin elinede olmuyo ya gene olmazsa diyoruz allahim kimsenin gözunu yolda birakmasain istiyen herkeze saglikli hayirli evlat nasip etsin amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynen canım okadar güzel ifade ettinki duygularımı zaten bitek bu sitede iyi hissediyorum kendimi hepimizin ortak yaşadığı sorun.herkes anlamıyo malesef birede kızıyolar çok fazla takıntı haline getirdin diye.(inşallah alırız canım güzel müjdeler)tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalanlar oluyo inşallah bizimde yüzümüzü güldürür(yüce RABBİM) yumurtlama günlerini kaçırmasaydın.

Kızlar yaaa bugün doktoru arayım istiyorum, tedaviye başlamak için. Ama o kadar negatif duygular içindeyim ki elim bir türlü gitmiyor... Kimseye anlatamamakta en kötüsü tabi.

slm arkadaslar ben yurt disinda ilk tup bebek denememi yaptim ve olmadi burdaki doktorlar transferden sonra gunluk hayatiniza donun diyolar ben burdaki doktorlara inanmadim 15 gun boyunca hic bi is yapmadim hep uzandim dinlendim cok pismanim o yuzdenmi olmadi kimseyle paylasamiyorum cok yikildim birileriyle paylasmak istedim yazilarinizi bekliyorum sizce hep yatmis olmam dan dolayi tutmamis olabilirmi siz ne önerirsiniz slmlar

merhaba canim bende yurt disindayim 1.tup bebek tedavimden oglusum var,transferimden sonra hic yatmadim hemen ise gitmek zorundaydim,biraz islerin yogunlugundanmidir nedir ozamanlar kafaya takmamistim tedaviyi..ve sukurler olsun tuttu

ama 2.+3.tup tedavimde ise 5 gun evdeydim surekli yatmadim ama isede gitmedim,surekli kk bilgi okuyordum,galiba kafaya cok taktim farkinda olmadan ama malesef olmadi
yani bunun onlarla alakasi yok diye dusunuyorum,biraz nasip kismet isi
allahim yardimcimiz olsun

Kızlar yaaa bugün doktoru arayım istiyorum, tedaviye başlamak için. Ama o kadar negatif duygular içindeyim ki elim bir türlü gitmiyor... Kimseye anlatamamakta en kötüsü tabi.

ama sen bastan negatif olursan sonuda kotu olur bak lutfen silkelen ve kendine gel ..))
positif kalmak kendimiz icin yapabilcegimiz enbuyuk iyilik bu tedavi surecinde tatlim
insallah bu ay yuzun guler

Teşşekkür ederim minecan. Mesajından sonra bir cesaret aradım doktoru, bir dahaki adetinle tedaviye başlayalım dedi. Umarım dediğin gibi bu sefer yüzümüz güler bizim ve bizim gibi olan herkesin...

Back
X