tüp bebek islemleri

gokcen34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
2
0
1
39
Merhaba hanımlar bana tüp bebek islemi hakkında bilgi verirmisiniz bana hastalıgının ikinci günü gel dediler vr haftaya gideeğim ne gibi islemler yapacaklar hiç bir bilgim yoe

Merhaba hanımlar bana tüp bebek islemi hakkında bilgi verirmisiniz bana hastalıgının ikinci günü gel dediler vr haftaya gideeğim ne gibi islemler yapacaklar hiç bir bilgim yoe
Vajinal muayene sonrasinda ilaclarina karar verilecek ve tedavin basliycak. İlaçları nasil kullanacagini oradan detayli anlatacaktirlar mutlaka. İgnelere başladıktan sonra duzenli araliklarla muayeneye gideceksin vajinal muayene ile yumurta takibi yapicaklar. Yumurtalar ortalama 18-20 mm olunca sana söylenen saatte catlatma ignesini yapmani isteyecekler. Bu iğneden sonraki gün bos gececek. Ertesi gun yumurta toplama ialemibe alinacaksin. Narkoz altinda yapiliyor kisa sürüyor ayni gun eşinden sperm alicaklar. Sonrasinda dollenme yapılacak ve embriyolarin gelisimi takip edilecek. Gelisimine gore 3.veya 5.gun transfer icin cagirilacaksiniz. Merkezden arayip bilgi verecekler su kadar yumurta dollendi sukadari gelişti gibi. Transfer kolay bi işlem anestezi gerektirmiyor aci agri olmuyor sonrasinda 2 saat kadar yaticaksin orada ve devaminda eve gidebilirsin bu surec 15 gün kadar sürüyor. Eger tranafer o ayri olmayacaksa embriyolar donduruluyor ve bi iki ay sonra transfer yapiliyor. Bu merkezin ve doktorlarin tercihi birazda. Devlet hastanelerinde genelde hemen tranafer yapiliyor ozelden beklenebiliyor. İnsallah guzel sonuçlar alirsiniz

Back