İnşallah dilerim bu sefer mucizenize kavuşursunuz Allah’ın izniyleMerhabalar hanımlar, ben 36 yaşındayım. Amh 0.02 eşiminde hareketli spremi düşük.
3 kere tüp bebek denedik.
1. Tedavimin ortasında E2 değerim yükseldi. Tedaviyi yarım bıraktık. Toplama transfer aşmasına geçemedik.
2. Tedavimde 4 yumurta toplandı. 2 si transfer oldu ama olumsuz sonuçlandı.
3. Tedavimde 2 yumurta toplandı. 1 tanesi döllendi ama o da büyümedi. 5. Gün 6 hücreli de kaldı ve transfer olamadım.
Sorum şu; kaç defa daha denemeliyiz? Bu işin bi sınırlandırması var mı?
Sizinde mi amh düşüktü 8 defa transfer mi oldunuz yoksa 8 defa yumurta mı toplandıBen 8. Tüp bebek tedavımde. Şu an 8 aylık hamileyim. Darısı size.
Umut olsun. Pes etmeyin. İmkanınız varsa iyi doktorla bu iş biter bencetez zamanda sızlerinde olsun inşallah (amin)
Allah yardımcınız olsun. Ben de tüp bebek tedavisiyle annem 42 yaşındayken doğmuşum. Allahtan ümit kesilmez, stres olmadan güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Merhabalar hanımlar, ben 36 yaşındayım. Amh 0.02 eşiminde hareketli spremi düşük.
1. Tedavimin ortasında E2 değerim yükseldi. Tedaviyi yarım bıraktık. Toplama transfer aşmasına geçemedik.
3. Tedavimde 2 yumurta toplandı. 1 tanesi döllendi ama o da büyümedi. 5. Gün 6 hücreli de kaldı ve transfer olamadım.
8 transfer canım. Dondurulmuşlsrda vardı tabi içinde. Sebepsiz infertiliteydi. Hiçbir sıkıntımız yoktu.Sizinde mi amh düşüktü 8 defa transfer mi oldunuz yoksa 8 defa yumurta mı toplandı
Hangi dr gittiniz bende ilk transferimi oldum ama endişeliyim biraz.Ben 8. Tüp bebek tedavımde. Şu an 8 aylık hamileyim. Darısı size.
Umut olsun. Pes etmeyin. İmkanınız varsa iyi doktorla bu iş biter bencetez zamanda sızlerinde olsun inşallah (amin)
Tolga Ecemiş canım. Ankara’da.Hangi dr gittiniz bende ilk transferimi oldum ama endişeliyim biraz
Maddi duruma göre vakit kaybetmeden denenir. Youtubedan haberlere ve tüp bebek hikayelerine bakın 14 kez deneyen ve sonuç elde eden var. Umut Allah tan uğraşmak kula ait. Yalnız Dr, hastane ve lab iyi seçilmeli. Sürekli aynı yerde vakit kaybı.Merhabalar hanımlar, ben 36 yaşındayım. Amh 0.02 eşiminde hareketli spremi düşük.
Yaşınızda birşey yok. 45 yaşında ikiz gebelikler paylaşılıyor bu tedavileri yapan ünlü Dr lar tarafından. Size destek olması açısından hep bunlara bakın.Hanımlar merhabalar, sorumu sordum ve kayboldum kusuruma bakmayın. Bazı tersliklerden giremedim. Cevapladiğiniz icin çok teşekkürler. Bi terslik çıkmazsa nisanda 4. Tedavime başlayacağım. Ama 8 tedaviyi bence maddi olarak kaldıramam diye düşünüyorum. Yaşta geçiyor zaten.
Merhaba çok güzel kaçıncı denemede olmuş ve annenizden her hangi gibi hastalık yoktur inşallahAllah yardımcınız olsun. Ben de tüp bebek tedavisiyle annem 42 yaşındayken doğmuşum. Allahtan ümit kesilmez, stres olmadan güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
Kaç defa denemeli diye bir sayı yok olana kadar denemeli.Merhabalar hanımlar, ben 36 yaşındayım. Amh 0.02 eşiminde hareketli spremi düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?