- Konu Sahibi kokulumumluk
Pozitife döner umarım5 ve 6 benimde negatif 10.gun kan testi verecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitife döner umarım5 ve 6 benimde negatif 10.gun kan testi verecegim
Kan verene kadar umut var olumsuz düşünmeyinMerhaba bende ekim26 da 5 . Gün taze olsun ebrio yaptım bu gün 8. Gün testim negatif 4. Denemem malesef sanırım yine olumsuz
Hayır canım transfer dahil 6. Gün yaptım evet sabah ilk idrarla yaptımCanım 5. Gün transfer günüde dahil mi bide sabah ilk idrarla mi yaptın
Umarım öyledir 6 sında yap demişti doktorum bekliyorum 2 gün daha sabredicem inşallah bu son olurKan verene kadar umut var olumsuz düşünmeyin
Sonucunuz ne çıktı lütfen yazar mısınız bende 6.gün kan verdim negatif çıktıT+6da test yaptım negatif çıktı. Pozitife döner mi benim gibi olanlar var mı
Sonucunuz ne çıktı bende 6.gün verdim negatif çıktı test günümü bekliyorumMerhaba bende ekim26 da 5 . Gün taze olsun ebrio yaptım bu gün 8. Gün testim negatif 4. Denemem malesef sanırım yine olumsuz
Kan testi sonucunuz ne çıktı lütfen yazar mısınız aynı durumdayım şuan5 ve 6 benimde negatif 10.gun kan testi verecegim
9.gün test yaptım yine negatif çıktı. Pazartesi kan vereceğimSonucunuz ne çıktı lütfen yazar mısınız bende 6.gün kan verdim negatif çıktı
Kaset test mi yaptınız9.gün test yaptım yine negatif çıktı. Pazartesi kan vereceğim
PredictorKaset test mi yaptınız
Hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizi güldürsünPredictor
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizi güldürsün
NegatifKan testi sonucunuz ne çıktı lütfen yazar mısınız aynı durumdayım şuan
Benimde aktif kırmızı kanamam başkadı test verdim büyük ihtimalle negatifNegatif
İlaç kullanırken adet olan pek yok ama yinede ihtimal tabii test sonucunuz çıkana kadar ilaçları bırakmayın amaBenimde aktif kırmızı kanamam başkadı test verdim büyük ihtimalle negatif
Sonucunuz ne çıktıBenimde aktif kırmızı kanamam başkadı test verdim büyük ihtimalle negatif
NegatifSonucunuz ne çıktı