• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek kaçıncı gün embriyosu transferden kaç gün sonra test yaptırdınız?

Vallahi bana da dendi de dayanamadım hahahah 😅 leke gelince arkadaşım yerleşmedir dedi oda öyle olmuştu çünkü sabahına yaptım ben
K
Vallahi bana da dendi de dayanamadım hahahah 😅 leke gelince arkadaşım yerleşmedir dedi oda öyle olmuştu çünkü sabahına yaptım ben
kızlar bende cumartesi kan vereceğim 27 ekimde transfer oldum 3. Gün embriyosu Allahtan hayırlısı inşallah bakalım güzel sonuçlar alalım tutmayinca da leke geliyor mu ya da leke gelince kacinci günlerde geliyor bir belirtisiniz biseyiniz var mı

K

kızlar bende cumartesi kan vereceğim 27 ekimde transfer oldum 3. Gün embriyosu Allahtan hayırlısı inşallah bakalım güzel sonuçlar alalım tutmayinca da leke geliyor mu ya da leke gelince kacinci günlerde geliyor bir belirtisiniz biseyiniz var mı
Benim ayaklarım çok üşüdü canım ama illa herkeste yerleşme olacak diye bişey yok 8.gün akşamı gelmişti benim

K

Hıc belirtim olmadı 3. Gun embrıyosu ikizlerim oldu elhamdülillah insallah sizde güzel sonuçlara ulaşır yavrunuza kavusursunuz

Benim ayaklarım çok üşüdü canım ama illa herkeste yerleşme olacak diye bişey yok 8.gün akşamı gelmişti beni
Benimde ayakların üşümüştü regl ağrısı yaşadım ana son 2 gündür öyle bisey yok normal sırandan günüm gibi geçiyor

S Siyah Palto M Mblog bende sizler gibi 3. Gün embriyosu transfer ettireceğim rahim hazırlandı bayağı tek embriyo muydu sizlerin de ve rahim hazırlığı oldu mu merak ediyorum bende ve belirtiler neydi

Back
X