- 27 Eylül 2025
- 124
- 38
- 13
- 28
- Konu Sahibi kokulumumluk
Negatif çıktı pazar gününe kadar devam edicem öyle dedilerİlaç kullanırken adet olan pek yok ama yinede ihtimal tabii test sonucunuz çıkana kadar ilaçları bırakmayın ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif çıktı pazar gününe kadar devam edicem öyle dedilerİlaç kullanırken adet olan pek yok ama yinede ihtimal tabii test sonucunuz çıkana kadar ilaçları bırakmayın ama
Hayırlısı olsun hakkınızdaNegatif
3.gün embriyosu 8.gün idrarda 12.gün kanda 248 ile öğrendim canımİyi günler arkadaşlar tüp bebekte kaçıncı gün embriyosunu transfer yaptırdınız bir de transfer sonrası kaçıncı günde idrar yada kan testi verdiniz sonuç ne çıktı
Benimde 3.gün embriyosu 12.kan verin dendi idrar ve öncesinde yapmayın dedi Dr3.gün embriyosu 8.gün idrarda 12.gün kanda 248 ile öğrendim canım
Merhaba ne zaman kan vereceksiniz bende 3. Gün embriyosuBenimde 3.gün embriyosu 12.kan verin dendi idrar ve öncesinde yapmayın dedi Dr
18 Kasım da canım vereceğimMerhaba ne zaman kan vereceksiniz bende 3. Gün embriyosu
Vallahi bana da dendi de dayanamadım hahahahBenimde 3.gün embriyosu 12.kan verin dendi idrar ve öncesinde yapmayın dedi Dr
KVallahi bana da dendi de dayanamadım hahahahleke gelince arkadaşım yerleşmedir dedi oda öyle olmuştu çünkü sabahına yaptım ben
kızlar bende cumartesi kan vereceğim 27 ekimde transfer oldum 3. Gün embriyosu Allahtan hayırlısı inşallah bakalım güzel sonuçlar alalım tutmayinca da leke geliyor mu ya da leke gelince kacinci günlerde geliyor bir belirtisiniz biseyiniz var mıVallahi bana da dendi de dayanamadım hahahahleke gelince arkadaşım yerleşmedir dedi oda öyle olmuştu çünkü sabahına yaptım ben
Benim ayaklarım çok üşüdü canım ama illa herkeste yerleşme olacak diye bişey yok 8.gün akşamı gelmişti benimK
kızlar bende cumartesi kan vereceğim 27 ekimde transfer oldum 3. Gün embriyosu Allahtan hayırlısı inşallah bakalım güzel sonuçlar alalım tutmayinca da leke geliyor mu ya da leke gelince kacinci günlerde geliyor bir belirtisiniz biseyiniz var mı
3 gun embrıyosu 12. Gun 246betaİyi günler arkadaşlar tüp bebekte kaçıncı gün embriyosunu transfer yaptırdınız bir de transfer sonrası kaçıncı günde idrar yada kan testi verdiniz sonuç ne çıktı
Hıc belirtim olmadı 3. Gun embrıyosu ikizlerim oldu elhamdülillah insallah sizde güzel sonuçlara ulaşır yavrunuza kavusursunuzK
kızlar bende cumartesi kan vereceğim 27 ekimde transfer oldum 3. Gün embriyosu Allahtan hayırlısı inşallah bakalım güzel sonuçlar alalım tutmayinca da leke geliyor mu ya da leke gelince kacinci günlerde geliyor bir belirtisiniz biseyiniz var mı
Maşallah inşallah bizler de sonuç alırız ne gibi belirtileriniz oldu bu süreçte neler yaşadınız3 gun embrıyosu 12. Gun 246beta
Benimde ayakların üşümüştü regl ağrısı yaşadım ana son 2 gündür öyle bisey yok normal sırandan günüm gibi geçiyorBenim ayaklarım çok üşüdü canım ama illa herkeste yerleşme olacak diye bişey yok 8.gün akşamı gelmişti beni
Hıc belirtim olmadı canım benım .Maşallah inşallah bizler de sonuç alırız ne gibi belirtileriniz oldu bu süreçte neler yaşadınız
3 4 gün üşüdü öyle Enterasan gelmişti bana. İnşallah tutmuştur canımmBenimde ayakların üşümüştü regl ağrısı yaşadım ana son 2 gündür öyle bisey yok normal sırandan günüm gibi geçiyor
Maşallah şu an kaç haftalık bebişinVallahi bana da dendi de dayanamadım hahahahleke gelince arkadaşım yerleşmedir dedi oda öyle olmuştu çünkü sabahına yaptım ben
6 haftalık elhamdülillahMaşallah şu an kaç haftalık bebişin![]()
Maşallah maşallah6 haftalık elhamdülillah
Keseyi ne zaman göreceksiniz3 gun embrıyosu 12. Gun 246beta