Duyarsın insallah merak etme,randevu gününe kadarda düşünüp dert etme kendine,değerlerin gayet güzelBanada 11.ve 15.gün bakıldı sadece. Gerek görülmedi 15.günden sonra kese görünür artık denildi çok şükür göründüde. 18ine randevu aldım kalp atışı için. Bu sabah saçma bi iş yapmış oldum. Farklı bi labaratuvarda baktırdım zaten. Fark olur çıkan sonuçta. İnşallah kalp atımını duyarız bizde sizin gibi.❤
Teşekkür ederim. İçimi rahatlattın.Duyarsın insallah merak etme,randevu gününe kadarda düşünüp dert etme kendine,değerlerin gayet güzel
İyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum ya. Ben 5+3 deyim ve dün sadece keseyi gördüm doktorum bebek daha görünmez dedi bu normal mi. Siz kaçıncı haftada bebeği be kalp atışını duydunuz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Dünden beri içim içimi yiyoKontrol Aralıklıkları açıldı biliyorum ama bu hafta kontrolü olan var mı ?
Sanırım 6. Veya 7. Haftada duymuştum .... 8. Haftaya kadar yolu var sabırlı olun benim ilkinde kayıp olduğu icin ben özellikle geç gitmeye çalışmıştım .... kalp ve bebek için yaniİyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum ya. Ben 5+3 deyim ve dün sadece keseyi gördüm doktorum bebek daha görünmez dedi bu normal mi. Siz kaçıncı haftada bebeği be kalp atışını duydunuz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Dünden beri içim içimi yiyo
Teşekkür ederimSanırım 6. Veya 7. Haftada duymuştum .... 8. Haftaya kadar yolu var sabırlı olun benim ilkinde kayıp olduğu icin ben özellikle geç gitmeye çalışmıştım .... kalp ve bebek için yani
Benim yok bu hafta, ama ayarlayabilirsem bir özel doktordan haftaya almaya çalışacağım yoksa bir sonraki kontrolüm marttaKontrol Aralıklıkları açıldı biliyorum ama bu hafta kontrolü olan var mı ?
ben varım canım cumartesi kontrolüm var..Kontrol Aralıklıkları açıldı biliyorum ama bu hafta kontrolü olan var mı ?
Bu hafta yok ama haftaya pazartesi 2li tarama testi var bakalimKontrol Aralıklıkları açıldı biliyorum ama bu hafta kontrolü olan var mı ?
Benim 7+5 t böyleydi, altta bir boş kese var, doktor canını sıkma o kendi kendine gider dedi. Sıkıntılı birşey söylemedi.
Sende içini ferah tut, bölünen kese bebeğe zarar vermeden erirmiş. Doktorun ne dedi ? Birşey mi dedi de canın sıkıldı???
bKontrol Aralıklıkları açıldı biliyorum ama bu hafta kontrolü olan var mı ?
Benim cuma günü kontrolümKontrol Aralıklıkları açıldı biliyorum ama bu hafta kontrolü olan var mı ?
7. Haftada duydum ben kalp atışınıİyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum ya. Ben 5+3 deyim ve dün sadece keseyi gördüm doktorum bebek daha görünmez dedi bu normal mi. Siz kaçıncı haftada bebeği be kalp atışını duydunuz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Dünden beri içim içimi yiyo
2 haftada bir çağırıyor benim doktorum. Gittiğimizde ayrıntılı bakılacak bu sefer. O gün kan testinin tarihini belirleyecekKontrol Aralıklıkları açıldı biliyorum ama bu hafta kontrolü olan var mı ?
Benim yok bu hafta, ama ayarlayabilirsem bir özel doktordan haftaya almaya çalışacağım yoksa bir sonraki kontrolüm martta
Burada kontroller 4 haftada 1
[/QUOTE
Sağlık personeli olma avantajımı kullanıyorum ve 2 haftada bir kontrole gidiyorum. Arada da gitsem bir şey demez Doktorum ama bunaltmayayım diye gitmiyorum
Benim haftaya Pazartesi 11+0 oluyor .... normalde 11-14 arası ikili test öneriliyor , Pazartesi gitsem erken mi olur diye düşünüyorum soracağım doktoruma ....Bu hafta yok ama haftaya pazartesi 2li tarama testi var bakalim
Cuma ikili test mi yapılacak ?b
Benim cuma günü kontrolüm
Benim de ctesi kontrolüm var. Tam 11+0 oluyoruz. İkili tarama için bi bakarız dedi. Olmadı başka gün veririz dediKontrol Aralıklıkları açıldı biliyorum ama bu hafta kontrolü olan var mı ?
Teşekkür ederimBenim de ctesi kontrolüm var. Tam 11+0 oluyoruz. İkili tarama için bi bakarız dedi. Olmadı başka gün veririz dedi
Aslında merak ettiğim bebek kalp atışı ile beraber mi görünüyor yoksa öncesinde de görünür mü?7. Haftada duydum ben kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?