Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Duyarsın insallah merak etme,randevu gününe kadarda düşünüp dert etme kendine,değerlerin gayet güzel

Kontrol Aralıklıkları açıldı biliyorum ama bu hafta kontrolü olan var mı ?
İyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum ya. Ben 5+3 deyim ve dün sadece keseyi gördüm doktorum bebek daha görünmez dedi bu normal mi. Siz kaçıncı haftada bebeği be kalp atışını duydunuz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Dünden beri içim içimi yiyo

Sanırım 6. Veya 7. Haftada duymuştum .... 8. Haftaya kadar yolu var sabırlı olun benim ilkinde kayıp olduğu icin ben özellikle geç gitmeye çalışmıştım .... kalp ve bebek için yani

Bende kanda öğrendim şükür inşallah katlar değerim ama çok erken değil mi mide bulantilari için ben sabah istifra ettim evham yaptım biraz

b
Benim cuma günü kontrolüm

7. Haftada duydum ben kalp atışını

Benim de ctesi kontrolüm var. Tam 11+0 oluyoruz. İkili tarama için bi bakarız dedi. Olmadı başka gün veririz dedi
Teşekkür ederim yine sabırsızlığım üstümde çünkü bu testten sonra eşimin ailesine söyleyeceğiz onlar başka bir şehirdeler ve daha söylemedik ama onların da mutlu olmasını çok istiyorum .... geçen sefer dayanamayıp 6. Haftada söylemiştik .... kayınvalidem kayınbiraderime o da tabiki karısına söylemiş .... düşükten 3 ay sonra eltimin beni arayıp bir konuşması vardı ; eşim bu sefer kendisi erken söylemeyelim dedi sırf bu yüzden

ben bugün 10+1'de kontrole gittim...
yalnız ben çocuğumu görünce bir ağladım ki hıçkırıklı hıçkırıklı böyle ne kadar güzel duygular, bebişler ne kadar güzeller
10 gün sonra beni 2li test için çağırdı. umarım herşey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…