Benim de planım buydu ama izin tarihime yetişmediYani o yüzden direk transfer olup o süreçte diğer sonuçlar çıkar ve yine aynı şey yaşanırsa yeni süreçte testlere göre yumurta toplama transfer süreçleri yapılır yani ben kafamda böyle düşündüm ne kadar doğru bilmiyorum...
Ama canim Allah korusun yine sonucu kotu olursa. Tmm transfer olalim hazir var diye de yine kotu sonuclanirsa psikoloji kaldırmaz bunu o yüzden iyice araştırmak lazımYani o yüzden direk transfer olup o süreçte diğer sonuçlar çıkar ve yine aynı şey yaşanırsa yeni süreçte testlere göre yumurta toplama transfer süreçleri yapılır yani ben kafamda böyle düşündüm ne kadar doğru bilmiyorum...
Herşeyde vardır bir hayır canımBenim de planım buydu ama izin tarihime yetişmedi(((( ben de öecburen içime sinmeyerek dondurulmuşları kullandım ...
Pek güzelDoktorumama kadın Doğumla çocukla alakam yok en son 10 yıl önce gördüm ....
Yani şöyle haklılar ; normal yolla hamile kalanlar su sıralar yeni ögreniyorlar hamile olduklarını , aramızda kanama geçirip düşük yapanlar gibi olanlar da gecikmiş adet kanaması yaşadıklarını düşünüyorlar.... başka bir doktor arkadaş ; bebek ilk 3 ay emanettir demişti .... benim annem babam işin çok içinde oldukları için söyledik ama geri kalan aileye, eşimin ailesine 10. Haftadan sonra söylemeyi düşünüyoruz .... kalp sesini duymak bile oh be dedirtmiyor ki , o çocuk normal gelişecek mi , down sendromu olacak mı vs vs.... Allah bize her aşamada anneliğin sabrını öğretiyor .... ama bu sonucta doktor aradıgınızı ve muayene olmak istediğiniz gerçeğini de değiştirmez muayeneye çağırsalardı ne olacak.... sonucta bildiğim kadarıyla 9.-10. Haftada gitmemiz gerekecek ne kaldı sunun şurasında .....
Benim ilk seferi öyle olmustu ama düşük olunca çok travmatik oluyor , eltim olayın üstünden 3 ay geçtikten sonra nispet yapar gibi arayıp ayyyyyyyy birsey duydum çok geçmiş olsunnnnnnnnnn filan demişti çok kırılmıştımbiz tüm dünyaya ilan ettik de... hayırlısı artık
Benim bu zamana kadar hic agrim olmadi ya o yüzden dun bel agrim cok olunca korktumKızlar ben anlamadım ağrı olması normal değil mi hepimizin ağrıları oluyor
Gözün aydın canımkızlar çok şükür ben de kalp atışını gördün
Adeti taklit ediyor .... hatta biraz fazlası gibiilk kez başarısı yaşıyorum bugün. ne güzeldi halbuki başarısı olmadan... her regl dönemi migren ağrısı çekerdim, sevinmiştim...
Harika haber !!!!! Çok sevindimkızlar çok şükür ben de kalp atışını gördün
Tam 7 canım ben de rahatladım çok şükürHarika haber !!!!! Çok sevindimbugün ne kadarlık olmuştu tam olarak?
Canım çok sevindim kalp atışını duymanaTam 7 canım ben de rahatladım çok şükür
Canimmm gozun aydin insallah bizede nasip olsunnn vajinalmi karindanmi bakti dr ??Tam 7 canım ben de rahatladım çok şükür
Evet ultrason görüntüsü aldım, karından gördük canım. 23 Aralık benim transferim 5. Gün embriyosuCnm ultrason görüntüsü aldın mı transfer ne zamandı senin
Geçen cuma yolk kesesini görmüştük, kalp için pazartesi çağırmıştı. Ben bugün ilaç yazdırmaya gittim ordaki doktor gösterdi ekranda duymadık zararlı diye ama görmekte yettiCanım çok sevindim kalp atışını duymana❤ senle biz aynıyız en son muayenende bebeği yada yolk kesesini görmüş müydün?
Amiin inşallah geçen cuma vajinal görmemiştik, bugün karından gördükCanimmm gozun aydin insallah bizede nasip olsunnn vajinalmi karindanmi bakti dr ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?