Eşimin işi çok yoğun akşamları köpüşü gezdirip arada masayı kurarsa seviniyorumEvdeki işlere eşiniz yardım etsin ya .... bizim kedilere eşim bakıyor su anda mesela.... iş konusuna gelince ; normalde işkolik olduğum icin işi özlüyorum ve sıkılıyorum evdeama eğer benimki gibi riskli(radyasyon, kimyasal gibi) stresli ve yorucu bir işiniz varsa ve bebişi riske sokacaksa düşünebilirsiniz ....
Boya posa bakmaz çıkarlar inşallah sağlıklı bir şekildeYa bir de daha önceden demiştim ben 1.60 boyundayım benim neremden çıkacak o iki yavru merak ediyorum
Benimki minik çekse bile çekemiyo yavrum 4.8 kg
Sizinkiler sakin herhalde. Benimkini gezdirmeye korkuyorum şu sıralar. Çekiştiriyor çok beni sürüklüyor arkasından yaramaz
Benimkide 5 kilo üstü falandır ama maşallahı varBenimki minik çekse bile çekemiyo yavrum 4.8 kgbüyükse zorlar evet çıkarılmaz
Ben tasmasız gezdiriyorum çekiştirmiyor, yüzde 90 laf dinleyen bi köpek benimkisi
Sizinkiler sakin herhalde. Benimkini gezdirmeye korkuyorum şu sıralar. Çekiştiriyor çok beni sürüklüyor arkasından yaramaz
Uzun süre ayakta kalmıyorum ama genelde hareket halindeyim çalışırken. Eğilip uzanma hareketlerini hiç kısıtlamadım ben bi sakıncası olmazmış aslında ama işte dikkatli davranmayı pekiştirmek için söylenirmişBana çok uzun süre ayakta kalma dedi, sabah jeli yapınca köpeğimle çıkıyoruz bizde yürüyüşe ikisi bi aradasüpürgeyi son gittiğimde özellikle sordum yapma dedi. Çok uzun süreli ayakta kalıp eğilip uzanmıyosan sıkıntı olmaz
6 saat ayakta kalma müsaadesi varsa şahane, benim bugünkü Adım sayım 7000 küsür, 5 km falan. Yalnız ben de merdiven çıkarken çok zorlanıyorum sigara içerken bile bu kadar olmazdı, çok ilginç bu nefesin yetersizliğiBen de çok yorgunum hep.. ofiste gün içinde şekerleme bile yapıyorum çoğu günlerher sabah metro öerdivenlerini çıkardım artık tekini çıkabiliyorum,ikincisinde nefes nefese kalıyorum maalesef.
Doktor bana günde 6 saatten fazla ayakta kalma demişti, sanki ayağa kalkabiliyorum da
Ya benimki de hep tepemdeydi ama anlamış gibi transferden beri geliyo karnıma kafasını koyuyo sevdiriyo kendini gidiyoBenimkide 5 kilo üstü falandır ama maşallahı varBahçeli bir evde annemizde kalıyor. Beni görünce üstüme atlar hemen sevinçten. Şimdi kendimi sakınıyorum artık
Yaa ne güzel, biz sahiplendik temel eğitimini almış ama şimdi de bebek olmadığı için eğitime pek açık değil sokakta asla takmıyo biziBen tasmasız gezdiriyorum çekiştirmiyor, yüzde 90 laf dinleyen bi köpek benimkisi
Anladıklarını söyleyen yazılar okudum. Kediler içinde söylüyorlar aynı şeyiYa benimki de hep tepemdeydi ama anlamış gibi transferden beri geliyo karnıma kafasını koyuyo sevdiriyo kendini gidiyoAnladı mı benim kuruntum mu bilmiyorum tabi
Pıhtılaşma ile ilgili bir sorununuz yok degil mi ? Kan sulandırıcı kullanıyordunuz?Merhaba kurtajdan alınan embriyo sağlıklı cıktı çok şükür. eşimle ben kurtajdan sonra genetik testte yaptırdık daha sonucu çıkmadı ama embriyonun sağlıklı çıkması bizim de kromozomlarımızda bi sorunun olmasını gösterir mi
Sizinki büyük bir cins herhalde ?
Evet , benim sahiplendiğim simsiyah uğurum var ; devamlı kucağımda transferden beri gurgurgur..... beni çok rahatlatıyor kalorifer gibi bir deAnladıklarını söyleyen yazılar okudum. Kediler içinde söylüyorlar aynı şeyi
Yok değil aslında terrier. Ama yeni ergen erkekSizinki büyük bir cins herhalde ?
Ecopirin içiyordum birtane iğne falan vurulmuyordum kan sulandırıcı icinPıhtılaşma ile ilgili bir sorununuz yok degil mi ? Kan sulandırıcı kullanıyordunuz?
Benim de hafif hafif var sancım, adet günüm de değil ama bugün çok yorulup üşüdüm belki onunla ilgilidir diye düşündüm ama 6-7 haftalarda kasık ağrısı normal yazıyor her yerdeBu arada bugün hafif hafif adet sancısı gibi ağrım oluyor. Aklıma geldi takvimi kontrol ettim normal adet günümmüş. Onunla mı ilgili acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?