Sonu çok şaşırtıcıydıKurgusu mükemmel olmuş ..... ama bunu da bitirdikİzleyecek birseyler daha arıyorum en az 1 hafta daha evdeyim

Geçenlerde birisi netflix ten bir dizi önermişti ama adını hatırlamıyorum yarın tekrar sorup size söylerim
 Geçenlerde birisi netflix ten bir dizi önermişti ama adını hatırlamıyorum yarın tekrar sorup size söylerim 
 İzinliyken en güzeli bu diziler ; kafa dağıtmak için
 İzinliyken en güzeli bu diziler ; kafa dağıtmak için 

Nevra da güzel isimmiş bu arada
 Nevra da güzel isimmiş bu arada  progesteron iyice beyne vurdu zaten
 progesteron iyice beyne vurdu zaten  bir şekilde kafa dağıtmak gerekiyor , normalde kafa dağıtmak için yapabileceğim şeyleri evden yapamıyorum
 bir şekilde kafa dağıtmak gerekiyor , normalde kafa dağıtmak için yapabileceğim şeyleri evden yapamıyorum  insan biraz deniz kenarına gitse bir nefes alsa bile yeter ama evden çıkamıyorum
 insan biraz deniz kenarına gitse bir nefes alsa bile yeter ama evden çıkamıyorum  

son zamanlarda en etkilendiğim Messiah oldu, You, Safe, How to get away with murder. Buarada belli başlı başyapıtları yazmadım bile
 son zamanlarda en etkilendiğim Messiah oldu, You, Safe, How to get away with murder. Buarada belli başlı başyapıtları yazmadım bile 
 ve konuları süper !!!!! Hamilelikten önce idx kanalını izliyordum devamlı ama bizimkiler yasakladı
 ve konuları süper !!!!! Hamilelikten önce idx kanalını izliyordum devamlı ama bizimkiler yasakladı 
 Sayenizde)
Sayenizde) İşe gelir gelmez ilk işim bahsettiğim diziyi sormak oldu
 İşe gelir gelmez ilk işim bahsettiğim diziyi sormak oldu