Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Kaynak Bilgi İsteyen

shenay cım sana çok tşk ederim bilgin için çok saol ama gerçekten çok korkuyorum bu işlemden ben normalde vajinal yoldan muhaneye olduğum zaman bile okadar çok geriliyorumki doktorum bilr şaşırıyo bu duruma belkide bukadar çok korktuğum için böyle şeyler geliyo başıma gerçekten bebek için deyer ama ben yapamıcam inş bu ay kistim tamamen kaybolmuştur bunun için allaha çok dua ediyorum acaba diyorum benim isteyim üzerine genel anastezi altında yaparmılar bu işlemi doktoruma sordum anastezi almaya deymetecek bi işlem dedi ama yok yapamicam ya düşünmesi bile beni çıldırtıyo düşünsene yumurtalara kadar ulaşıp iğneyle kisti çekecekler allahım yardım et bana
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pardon cimcimecim mu yazı sanaydı bi arkadaşla karıştırdım:roflol::roflol::roflol:

pardon cimcimecim mu yazı sanaydı bi arkadaşla karıştırdım:roflol::roflol::roflol:
İnan bana canım hiçbirşey yok bu işlemde Sinan hocamın dediğine göre tam anlamıyla minik bir iğne batması gibi.. O an şöyle düşün "olup bitecek ve sonunda ölümyok nasılsa" ve başka şeyler getir aklına sakız çiğne falan bunlar stresini alır. İstersen pasiflora iç 1 saat önce tok karnına 2 çorba kaşığı. Hiçbir zararı olmayan tamamen bitkisel bir yatıştırıcı şurup.. İnan bana anestezinin yan etkileri sen anlamasanda daha fazla.. birkere 6 ay da atılıyor tam anlamıyla vicuttan. kendine bunu yapamazsın herhalde..

Bak eşmin sperm tetkiği böğle çıktı.Elimdeki belge azerice cevirip yazıyorum ama anlamadığın şeyler ola bilir
1 ml de spermatozoid sayısı - 94.5 milyon
Spermotozoidlerin hareketi
aktif hareket - %30
Az hareketli - %15
Hareketsiz - %55
Spermogram
Normal formalı spermatozoit - %48
Spermatoginez hücreleri - 0
Baş potolojısi - %20
Boyun potolojisi - %30
Kuyruk potolojisi - %2

Hemen embryoloğumuza yorumlatıp döneceğim sana..

Tamam canımcım.Çok teşekkür ederim ve bekliyorum..:ecrin_bebek:

Emryoloğumuz "Güvendiği bir sperm analizini merkezde yaptırdıysa sonuçlar gayet iyi olduğunu söyledi. Ama içi rahat etsin isterse bir başka merkezde de baktırsın" dedi. Bu sonuçlara göre doktorunuz ne tavsiye etti.?

Şimdi canım ben tüp bebek tedavisi için Istanbula geliyorum.İlk sefer deniycem.Eşimin de sperm müayenesini 6 tane başka merkezlerde yaptırdık hepsinde sonuç aynı.
Doktorum bununla hamile kalınır dedi.Ama süper de bir sonuc deyil yani dedi.Ama bununla hamile kalınır dedi.
Ben bir de sana sorayım dedim.

Bu arada çok teşekkür ederim Cimcimecim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…