Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek konusunda fikirlerinize ihtiyacım var..

Çoook sevindim hadi inşallah.. Böyle güzel haberler de moral oluyor insana. Ben Ankaradayım tedavi için İstanbula gelme şansım yok ama Ankara Bahçeci için de güzel yorumlar var. Orayı da değerlendiriyorum teşekkür ederim :)
Benim kuzenim ve bir arkadaşımda ilk denemelerinde bebeklerini kucaklarına aldılar bahçeci tüp bebek merkezinden istanbulda
Biz izmirdeyiz ist biZe gidiş geliş açısından Uzak olur diye düşünmedik ama gidenler çok memnun ankarada da şubesi var diye biliyorum
Bu işte tecrübeli labaratuvarlar çok önemli

Embriyo eğer kötüyse sağlıksızsa zaten tutunamıyor yada düşükle sonuçlanıyor
Kayıp çok kötü ama insan denemekden vazgeçemez herhalde ..inşlhh benim böyle güzel devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi🙏🙏🙏isteyen bekleyen her kadında aynı güzellikleri yaşasın inşlhhj. Tedavi aşaması zorlu bir süreç ama ben zevkle gittim hiç şikayet etmedim tabi çok deneme yapanlar için aynı değildir bu süreç ...moralini yüksek tut ve hep umut et.

İnşallah sağlıkla kucağına alır mutlu sağlıklı günlerde büyütürsün. Darısı isteyen dileyen ve tabii layıkıyla annelik babalık yapabilecek olan herkesin hepimizin başına olsun. Bir de kafama takılan kadın sağlığı ile ilgili ileride sıkıntı yaratıyor diyenlerde var tedaviler için. İnternette çok araştırdım öyle bir şey bulamadım. Eşin kadın doğumcuymuş o ne düşünüyor var mı böyle riskleri. Yani bir çekincem de tedaviyle çocuk sahibi olup ileride çocuğu hasta bir anneye mahkum edip küçük yaşta annesiz bırakmak :( Neler düşünüyorum kafam da deli sorular ne zormuş ya Allah tüm isteyenlere kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inşallah gerçekten zormuş bu işler

İnşallah sağlıkla kucağına alır mutlu sağlıklı günlerde büyütürsün. Darısı isteyen dileyen ve tabii layıkıyla annelik babalık yapabilecek olan herkesin hepimizin başına olsun. Bir de kafama takılan kadın sağlığı ile ilgili ileride sıkıntı yaratıyor diyenlerde var tedaviler için. İnternette çok araştırdım öyle bir şey bulamadım. Eşin kadın doğumcuymuş o ne düşünüyor var mı böyle riskleri. Yani bir çekincem de tedaviyle çocuk sahibi olup ileride çocuğu hasta bir anneye mahkum edip küçük yaşta annesiz bırakmak :KK43: Neler düşünüyorum kafam da deli sorular ne zormuş ya Allah tüm isteyenlere kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inşallah gerçekten zormuş bu işler
Ben böyle birşey hiç duymadım ama tabiki çok fazla hormon yüklemesi yapılıyor ki gebe kalsan bile 12. Aya kadar devam ediyor ilaçlar düşük riskini engellemek için. Ben şuan bile günde 8 doz hormon ilacı alıyorum . Memede fibro kistlerim var bu hormonlar meme kanserini ki ailede geçmişimiz var tetikliyor doktorum bu konuda bişey demedi bize neticede göze alıyorsun ...ama eşim düzenli kontrol ediyor el muayenesi ile .. ultrasonlada bakılacak..
Dediğim gibi kötü şeyleri uzaklaştır zihninden bilemezsin kimin ne olacağını ...iyi düşünelim iyi olsun .geçen gün eşimin bir hastası doğuma bir hafta kala bebeğini kaybetti kalp atışları durmuşş hiçbir sorun yokken .çok üzüldük o yüzden birazda tevekkül etmek lazım 🙏🙏

Ben böyle birşey hiç duymadım ama tabiki çok fazla hormon yüklemesi yapılıyor ki gebe kalsan bile 12. Aya kadar devam ediyor ilaçlar düşük riskini engellemek için. Ben şuan bile günde 8 doz hormon ilacı alıyorum . Memede fibro kistlerim var bu hormonlar meme kanserini ki ailede geçmişimiz var tetikliyor doktorum bu konuda bişey demedi bize neticede göze alıyorsun ...ama eşim düzenli kontrol ediyor el muayenesi ile .. ultrasonlada bakılacak..
Dediğim gibi kötü şeyleri uzaklaştır zihninden bilemezsin kimin ne olacağını ...iyi düşünelim iyi olsun .geçen gün eşimin bir hastası doğuma bir hafta kala bebeğini kaybetti kalp atışları durmuşş hiçbir sorun yokken .çok üzüldük o yüzden birazda tevekkül etmek lazım 🙏🙏
Herşey yolundayken biranda hayatlar tepe taklak oluveriyor herşey bizim için hep mükemmelini isteriz ama herzaman mükemmelini yapamayız hayat ne getirirse
O yüzden kararını ver geç kalmadan emin ol pişman olmazsın 😊anın tadını çıkar🙏🙏🌺

Herşey yolundayken biranda hayatlar tepe taklak oluveriyor herşey bizim için hep mükemmelini isteriz ama herzaman mükemmelini yapamayız hayat ne getirirse
O yüzden kararını ver geç kalmadan emin ol pişman olmazsın 😊anın tadını çıkar🙏🙏🌺

Haklısın neticede her şey olacağına varıyor. Kararımı verdim zaten önümüzdeki ay başlıyorum aksi bir durum olmazsa. Başlamaya karar verdim de doktora karar veremedim asıl mesele o :) Allahım inşallah bu ay bir sürpriz olur da bütün bunlara hiç gerek kalmaz :) Hepimiz için en iyisini diliyorum umuyorum, sana da kolaylıklar diliyorum sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir doğum olsun inşallah...

Haklısın neticede her şey olacağına varıyor. Kararımı verdim zaten önümüzdeki ay başlıyorum aksi bir durum olmazsa. Başlamaya karar verdim de doktora karar veremedim asıl mesele o :) Allahım inşallah bu ay bir sürpriz olur da bütün bunlara hiç gerek kalmaz :) Hepimiz için en iyisini diliyorum umuyorum, sana da kolaylıklar diliyorum sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir doğum olsun inşallah...
İnşlhhh gerek kalmazzz😉 hayırlısı olsunnn ...
Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim😊amin inşlhh 🙏🙏🙏

Prof. Dr Yücel Karamanı öneririm. 20 tane doktor gezmişimdir gerçekten yücel hoca net sonuçlar ortaya koyan tek doktor oldu

Çok teşekkür ederim. Yücel Karaman hakkında çok olumlu yorumlar var gerçekten, işinin uzmanı belli ki ama ben Ankara'da doktor arayışındayım. İstanbul'a gitme şansım yok maalesef.

Slmlar..Ben ankarada değilim ama ankarada olanlara önerim
Dr recai pabuççu ya tedavi olan bi arkadaşım şu an tüp bebekle ikizlerine hamile tabiki önce rabbimin izni ile sonra vesile olan doktorlar sayesinde inşallah isteyen herkesle beraber bizde en kısa zamanda hayırlı evlat sahibi oluruz...

canım benimde istanbuldaki önerim bahçeci merkezi sabri bey ben onun sayesinde anne oldum kesinlikle öneririm

Merhaba arkadaşlar... yaklaşık 20 aylık evli ve bunun 16 ayı çocuk isteği ve denemesiyle geçen birisi olarak aynı yolun yolcusu arkadaşlarımın arasındayım. Denemelerimiz hep hüsranla sonuçlandı ve artık zamanımızda kalmadı benim yaşım itibariyle.

Geçtiğimiz ekim ve en son şubat aylarında tüm tahlil ve tetkikler yapıldı. Hormonlara ve tüplere bakıldı, herhangi bir sorun bulunamadı.Hemde yaşıma göre bütün değerler çok iyi durumdaydı. FSH 5.11 AMH 2.74 ve diğer tüm hormonlarda olması gerektiği gibi ve hatta yaşıma göre çok çok iyi.Tüpler açık, kist yok, miyom yok, fazla kilom yok ideal kilomdayım. Ve bu arada yaşım 41. doktorlar bebek olmaması için herhangi bir biyolojik neden bulamayınca değerlerim normal bile olsa bu durumu yaşıma bağladılar. En son şubat ayında gittiğimiz doktor 6 ay daha deneyin ağustos ayında tüp bebek yapalım dedi.

Eşime yapılan testte toplam hareketlilik değeri %45 ileri hızlı hareket %5 çıktı. Üroloji doktoru ileri hızlı hareketin düşük olduğunu, bu durumun normal yoldan hamilelik için sıkıntı olduğunu,gerçekleşmesinin imkansız olmadığını ancak ihtimalin çok az olduğunu ve uzun bir süreç alacağını söyledi. Benim yaşımdan dolayı gecikmenin risk olacağı için bizi direk tüp bebek doktoruna yönlendirdi. Ve o doktor da sağolsun eşimi hiç incelemedi, direk bana ve yaşıma yoğunlaştı. Beni tüplere bakmak da dahil olmak üzere araştırdı inceledi bir şey bulamayınca da 6 ay süre verip gönderdi. Eşimin değerleri için bana göre sorun değil dedi, nihayetinde doktor tüp bebekçi sperm olması yeterli onun için harekete takılmadı. Ben başlarda her şey normal ve bir problemim yokken tüp bebek düşünmem diye direndim, normal yollardan olsun istedim ama maalesef artık başka çare kalmadı, çünkü verilen 6 aylık sürede doldu ama sonuç yine hüsran bizde. Yanlış anlamayın tüp bebeğe karşı değilim asla, sadece hiç bir sorunum yokken bu işi direk ticarete döken insanların eline düşüp sağlığımdan da olmak korkum. Yanlış uygulamalarla normal olan değerlerimin bozulmasından korkuyorum. Çok yakın bir arkadaşımın başına geldi bunlar maalesef.

Sonuç itibariyle Ağustos ayında tedaviye başlamayı planlıyorum. Bana önerebileceğiniz önceliği para değil gerçekten aileleri çocuk sahibi yapmak olan, dürüst, güvenilir bir doktor ve merkez ismi var mıdır ?

İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
Size önerebileceğim gurur polat hocam.kendisi ankarada .ilk denemede pozitif sonuç aldık. Ben aydında oturuyorum.
Daha önce başka yerde yaptırdım 2 kez sonuç negatif ilgi alaka yok az kalsın mahvedeceklerdi bizi maddi manevi zorladılar .Allah gurur polat gibi hocaların sayısını arttırsın. Bilgi ve ilgisiyle bizi hep motive etti .kendisinin videolarını facebook sayfasına bakın.telefonla görüşün gerçekten ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Çok teşekkür ederim cevabına. Ankaradayım ben, söylediğin isimleri bende duydum araştırıyorum. Bir de Adnan Kaya çok iyi diyorlar O'nu da araştırıyorum. Aynen dediğin gibi zaman ve yaş iyice stres yapıyor. Evet şu an değerlerim normal ama hızla bir düşüşte olabilir belli bir yaştan sonra öyle olabiliyormuş çünkü. Bu arada benim ikinci evliliğim, ilkinde çok problemli bir evlilik olduğu için hiç düşünmedim denemedim. Sonra boşanmaydı ikinci evlilikti derken bu yaşa kaldım maalesef :(
Merhaba bend3 Ankarada aşılama icin iyi bir kadın doğum uzmanı araştırıyorum da siz bulabildiniz mi memnun kaldiniz mi acaba yardımcı olur musunuz

olsun canım bende geç evlendim 2,5 yıl oldu herkesin bir hikayesi var , yaştan dolayı seninle çok iyi iletişim kuracak bir doktor bul , ben devlete gittim belki ilk denemeyi orda yapabilirim ama benimde vakitle sıkıntım var.Ben de ankaradayım iletişimde olalım umarım iyi bir doktor bulursun gayet güzel sonuçların..
İnstagramı olan doktorlara bak yazdığım isimlere..o topikte yaz istersen mutlaka yardımcı olurlar.
Merhaba bend3 Ankarada aşılama icin iyi bir kadın doğum uzmanı araştırıyorum da siz bulabildiniz mi memnun kaldiniz mi acaba yardımcı olur musunuz

Slm aynı anlattığın durumu bende yaşadım
39 yaşındayım benimde herşeyim normal ama eşimin sperm hareketliliği çok azdı aşılama bile yapılamayacağını söyledi doktorum .Biz 5 ay denedik sonra tüp bebek için başvurduk .dr çok önemli öncelikle iyi bir dr seç. Ben izmirdeyim ahmet zeki ışık doktorum . Çok memnunum.gittiğimizde aynı testler bana ve eşime yapıldı.yaş itibariyle deneme sürecimiz yeterli görüldü. Hemen tüp bebek dememesine geçelim beklemiyelim dediler.çünkü eşimin sperleri hareketlilik anlamında yeterli değildi.tedaviye başladık tedavi sonrası tüm iş kadına yükleniyor malesef...😊erkeğin kaliteli bir spermi yeterli oluyor. Drlar seni çok bekletmiş bencede ...güvenebileceğin bir dr seç ve hemen tedavine başla. Tedavidende korkma... dr bana yaşımın tam sınır olduğunu beklememiz gerektiğini üstüne basa basa tekrarladı gün geçtikçe yumurta kalitemiz kötüleşiyor ve düşük riskimiz artıyormuş .hatta transferden önce birde polip ameliyatı oldum .hamile kalmama engel değilmiş ama tutunmada bazen sıkıntı yaratabiliyor şansa bırakmayalım önümüzdeki tüm engelleri temizleyelim dedi.şuan 5 haftalık hamileyim .yarın inşlh kalp atışlarını dinliyeceğiz.bu arada eşim kadın doğum uzmanı seçtiğimiz yolda kendi eşiminde fikirleri var. Yani bekleme yeterince beklemişsin .tedaviden de korkma değerlerini bozmaz .içini rahat tut 🙏
Merhaba ben Ankarada aşılama icin iyi bir kadın doğum uzmanı araştırıyorum da siz bulabildiniz mi memnun kaldiniz mi acaba yardımcı olur musunuz

Back
X