- 30 Ocak 2017
- 2
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi S3vdalinka
-
Toplamadan hiç korkma zaten uyutuyolar hiçbir şey hissetmiyosun uyuyosun uyanıyosun bitmiş sadece biraz kanaman olabilir hiç olmayadabilir ağrı falan olmuyor zaten , Allah yardımcınız olsun inşallah kavuşursunuz en kısa zamandaToplama dan korkuyorum ama tabiki bu uğurda akla gelen son şey. Bu hafta bir spermioğram yapıp gidicem bakalım ne sonuç çıkacak 3 mil. Vardı ameliyat oldu 100 bine düştü sonra ara verdik biraz psikolojik açıdan ama şuan çok istiyorum.
Bende senin gibiydim kendimi gördüm bi an sende bnmde canım çok tatli başım agrisa hastaneye giderdim. ) en çok yumurta toplamadan korkmuştum hatta Google ye yumurta toplamada öldü falan diye aratma bile yapmıştım düşünsene şimdi ne çocukluk muş diyorum yumurta toplamada uyutuluyosun cnm hiç farkında bile olmuyosun herşey bianda olup bitio bi bakmışsın odandasin. Transfer olayi ise daha dün oldu transferim korkulacak bişey kesinlikle değil aksine mutluluk verici çok güzel bi heyecanMerhaba 28 yaşında 5 yıllık evliyim sperm azlığından dolayı bebek sahibi olamıyoruz. Tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yumurta toplanması ve transferden korkuyorum. Birde işyeri sahibi yiz ilk spermioğramı yaptırsak ben sonuçla gitsem olur mu. Eşim in sonucu ile ne olur bilği verin
2side zor değil en zoru transferden sonra bekleme psikojisi bebegin seninlemi degilmi : ) jinekolojik muayene gibi transfer falan ( ztn transferin yapildigi an guzel bi an bebegini koyduklari an cnku)yumurta toplama olayı bndeki en büyük tedirginlikti ama onda hiç bişey hissetmedim hiç bişey olmamış gibiBnde oylebaska ne islem yapiliyor herdeyde uyutsalar olmiyomu? Cok zorlu surec dedikleri ne pskolojik acidanmi fizikselmi
canım bizdede sorun yok 2 senedir olmuyor bu ay aşılama oldum 10.günüm bugün ama olmadı diye düşünüyorum hiçbir belirti yok benim korkumda tüptede olmazsa naparım inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize sen bir başla tüpe inşallah tutarda banada umut olmuş olursun sonra ben başlarım..Merhabalar, bende tüp bebek tedavisine başlayanlardan olacağım. 2 şubatta lucrin tedavisine başlayacağız. sorun olmamasına ragmen, çocuğumuz 1.5 yıldır olmuyor.
Korkumda , endişelerimde çok.
Dualarınızı bekliyorum.
canım tedavin hayırlı sonuçlanır inşallah müjdeli haberini bekliyorum sorun neydi ne zamandır istiyorsunuz bende aşılama oldum ilk 10.günüm gün sayıyorum bizimki sebepsiz inferlite..Bende senin gibiydim kendimi gördüm bi an sende bnmde canım çok tatli başım agrisa hastaneye giderdim. ) en çok yumurta toplamadan korkmuştum hatta Google ye yumurta toplamada öldü falan diye aratma bile yapmıştım düşünsene şimdi ne çocukluk muş diyorum yumurta toplamada uyutuluyosun cnm hiç farkında bile olmuyosun herşey bianda olup bitio bi bakmışsın odandasin. Transfer olayi ise daha dün oldu transferim korkulacak bişey kesinlikle değil aksine mutluluk verici çok güzel bi heyecan
canım bende dikkat edemedim bu sefer inşallah tutunmuştur.gerçekten korktuğum gibi değilmiş aşılama eğer bu tutmazsa bir sefer daha deniyeceğim çünkü tüp bebek raporu çıkarmak için iki kere aşılama şartı var umarım ona gerek kalmazda hayırlısıyla tez zamanda kavuşuruz..Cnm sorun pko 3yillik evliyim 2yildir istiyoruz 1kez aşılama oldum yumurtalar klomenle uyarilmisti günde 2 klomen kullaniyordum 1 yumurta oluştu tutmadı o asilamam malesef ama hicte dikkat etmemiştim aşılama olduğum gün havuza denize girmistim dalmistim hatta Dr. Umda hiç bi yasak yok demisti galiba ondan bu kadar dikkatsiz davrandım dr um yuzde 10 yuzde 15 tutar demisti ve inanirmisin tutmadigi için asilamam asilamaya inanmiyodum sadece bi sıvı gönderiyor gözüyle bakiyodum ta ki ilkokul arkadaşım 2. Aşilamasinda hamile kalana kadar inşallah snnde tutar mutlu haberlerini verirsin : ) B Bozkurt28
canım kaç yumurta transfer edildi..mutlaka sonucu buraya yaz canım umut ol bize..canım bende dikkat edemedim bu sefer inşallah tutunmuştur.gerçekten korktuğum gibi değilmiş aşılama eğer bu tutmazsa bir sefer daha deniyeceğim çünkü tüp bebek raporu çıkarmak için iki kere aşılama şartı var umarım ona gerek kalmazda hayırlısıyla tez zamanda kavuşuruz..
26 yumurtam toplanmıştı canım 4 tane embriyom 5.güne kadar gtti hepsini dondurdular aradan 2 ay geçtikten sonra 2 tane embriyo transfer ettiler inşallah olumlu olur allahın izniyle hepimizincanım kaç yumurta transfer edildi..mutlaka sonucu buraya yaz canım umut ol bize..
maşallah canım çok iyi Allahım daim eder inşallah hayırlısıyla ilk önce göbüşüne sonra kollarına alırsın amin amin amin..26 yumurtam toplanmıştı canım 4 tane embriyom 5.güne kadar gtti hepsini dondurdular aradan 2 ay geçtikten sonra 2 tane embriyo transfer ettiler inşallah olumlu olur allahın izniyle hepimizin
Kalan diğer 2 tane dondurulmuş olarak saklaniyor
İnşallah canım sende bende isteyen herkeste tez zamandamaşallah canım çok iyi Allahım daim eder inşallah hayırlısıyla ilk önce göbüşüne sonra kollarına alırsın amin amin amin..
canım bizdede sorun yok 2 senedir olmuyor bu ay aşılama oldum 10.günüm bugün ama olmadı diye düşünüyorum hiçbir belirti yok benim korkumda tüptede olmazsa naparım inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize sen bir başla tüpe inşallah tutarda banada umut olmuş olursun sonra ben başlarım..
hiçbir belirti yok canım adet olucak gibi göğüslerim acıma başladı ben giresunda duruyorum trabzon medicalparkta yaptırdım aşılamayı..doktorum bana 6 ay deneyin , bir 2 yıla tamamlayalım dedi. biz kabul etmedik. Aşılamada istemedik , .evremde yaptıranlardan dolayı. Bugün lucrin vurulmaya başlıyorum :) Tüm detayları inşallah yazarımneden tutmadı diye düşünüyorsun ki , olumlu düşün olumlu olsun :) hangi şehirde yaptırdın aşılamayı?
Belkide hamileliğin belirtileridr olumsuz düşünme bncehiçbir belirti yok canım adet olucak gibi göğüslerim acıma başladı ben giresunda duruyorum trabzon medicalparkta yaptırdım aşılamayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?