- Konu Sahibi S3vdalinka
-
Arkadaşım hamile kaldığında aynen o belirtileri yaşamıştı , umarım güzel haberlerini alırız seninde.hiçbir belirti yok canım adet olucak gibi göğüslerim acıma başladı ben giresunda duruyorum trabzon medicalparkta yaptırdım aşılamayı..
Bize durumu bildirmeyi unutmaArkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur
Tabi canım haberdar ederimBize durumu bildirmeyi unutma
Sonuç ne zamn belli olacaktiTabi canım haberdar ederim
Salı gününe kadar hasta olmazsam test yapıcam canım inşallah olmamSonuç ne zamn belli olacakti
İnşallah olmazsın bebeğimSalı gününe kadar hasta olmazsam test yapıcam canım inşallah olmam
maşallah canım çok iyi Allahım daim eder inşallah hayırlısıyla ilk önce göbüşüne sonra kollarına alırsın amin amin amin..
Benim 17 yumurtam toplanmıştı.5.güne kadar gitmesi çok önemli,doktorum öyle söylemişti,inşallah sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canımmaşallah canım çok iyi Allahım daim eder inşallah hayırlısıyla ilk önce göbüşüne sonra kollarına alırsın amin amin amin..
ben tüp bebek yaptırmadan önce çok araştırma yapmıştım,orada yaptıranlarla da görüştüm. biraz fabrikasyon diye biliyorum.birebir çok ilgi yok diye söylediler ama yine de sen bilirsin canımMerhaba ben yeni üye oldum. Bende tüp bebek yöntemi yapacağım dr. Mustafa bahceciden 15 marta randevu aldım nasıl bir doktordur bilgisi olan var mı? Eşimin sperm sayısı çok düşük 300000 kadar bu şekilde düşük spermle tüp bebek yaptıran ve hamile kalan var mı?yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar ,
bende önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım , önerileriniz nelerdir ?
yakın zamanda olay yaşayan BURSA ART düşünüyorum bende ama ?
çok zor rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk deneyimim olacak çok korkuyorum işin maddiyatı bir yana maneviyatından kendimi nasıl hazırlayacağım bilmiyorum yaklaşık 1,5 buçuk yıldır doktor işlerine ara vermiştim ama son çareye geldim
çok kararsızım
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım yaa 32 artık başlamam lazım ama korkularımı nasıl yenecegim kendimi nasıl hazırlayacağım bilmiyorum sende sorun neydi bu arada canım neden tutmadı sebep var mı nerdesin bu arada aşamalar nasıl oluyor musait olduğunda yazarsan sevinirim Rabbim nasip etmeyeceğim demesin inşallah bizlerde evlat sahibi OLURUZ inşallah tez zamanda
merhabalar : yumurta toplama işlemını hafıf bır anestezı altında yapıyoruz ( sedasyon eslıgınde agrı hıssetmemektesınız) Bol sans dılerım.Merhaba 28 yaşında 5 yıllık evliyim sperm azlığından dolayı bebek sahibi olamıyoruz. Tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yumurta toplanması ve transferden korkuyorum. Birde işyeri sahibi yiz ilk spermioğramı yaptırsak ben sonuçla gitsem olur mu. Eşim in sonucu ile ne olur bilği verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?