Tüp bebek korkum

hiçbir belirti yok canım adet olucak gibi göğüslerim acıma başladı ben giresunda duruyorum trabzon medicalparkta yaptırdım aşılamayı..
Arkadaşım hamile kaldığında aynen o belirtileri yaşamıştı , umarım güzel haberlerini alırız seninde.

Canım bende 2 kez yaptırdım aşılama ama olmadı.sonra bir arkadaşım dr ozan Özolcay ı önerdi.2yıl önce tüp bebek yaptırdım gebe kaldım,doğurdum,şimdi 2. Bebek için gideceğim ozan beye. Hiç moralini bozma,hep umutlu ol,inşallah seninde yüzün güler,moral çok önemli

maşallah canım çok iyi Allahım daim eder inşallah hayırlısıyla ilk önce göbüşüne sonra kollarına alırsın amin amin amin..
maşallah canım çok iyi Allahım daim eder inşallah hayırlısıyla ilk önce göbüşüne sonra kollarına alırsın amin amin amin..
Benim 17 yumurtam toplanmıştı.5.güne kadar gitmesi çok önemli,doktorum öyle söylemişti,inşallah sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım

Merhaba ben yeni üye oldum. Bende tüp bebek yöntemi yapacağım dr. Mustafa bahceciden 15 marta randevu aldım nasıl bir doktordur bilgisi olan var mı? Eşimin sperm sayısı çok düşük 300000 kadar bu şekilde düşük spermle tüp bebek yaptıran ve hamile kalan var mı?yardımcı olursanız sevinirim

ben tüp bebek yaptırmadan önce çok araştırma yapmıştım,orada yaptıranlarla da görüştüm. biraz fabrikasyon diye biliyorum.birebir çok ilgi yok diye söylediler ama yine de sen bilirsin canım

merhaba arkadaşlar ,
bende önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım , önerileriniz nelerdir ?
yakın zamanda olay yaşayan BURSA ART düşünüyorum bende ama ?

çok zor rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk deneyimim olacak çok korkuyorum işin maddiyatı bir yana maneviyatından kendimi nasıl hazırlayacağım bilmiyorum yaklaşık 1,5 buçuk yıldır doktor işlerine ara vermiştim ama son çareye geldim

çok kararsızım

Hiç karası olma canım. Allah herşeyin hayırlısını versin hakkında . Bu Rabbimin bi sınavı . Rabbim herkesi bir şekil de siniyor . Ben şuan ikinci tüp bebek tedavisindeyim çok korkuyorum ama Allahın izniyle gücümun yettiği yere kadar bir evladım olana kadar pes etmeden derdimin dermanını ariycamm. Yasin kaç bilmiyorum ama başla ve hiç pes etme . Herşeyin hayırlısı olsun

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım yaa 32 artık başlamam lazım ama korkularımı nasıl yenecegim kendimi nasıl hazırlayacağım bilmiyorum sende sorun neydi bu arada canım neden tutmadı sebep var mı nerdesin bu arada aşamalar nasıl oluyor musait olduğunda yazarsan sevinirim Rabbim nasip etmeyeceğim demesin inşallah bizlerde evlat sahibi OLURUZ inşallah tez zamanda

Kısaca kendimi anlatıyim. Kayseride yim. 6 yıllık evliyim . En büyük sorun POLIKISTIK OVER hastasıyım.
3 defa klomen+çatlama iğnesi
3 defa gonal f + çatlama iğnesi
3 defa aşılama ve
1 defa tüp bebek denemesi yaptırdım .
İlk önce kist ten ameliyat oldum 7.5cm büyüklüğünde sıvı kist ti idi alındı. İkinci :
Rahim darlığı ve septum ameliyatı oldum. Perde alındı ve darlık genişletildi. Yine gebelik olmadı. Geçen sene tüp bebekte OHSS (karında sıvı toplanması ) denilen durum oluştu ve 18 yumurta toplandı sonra 12 yumurta kaldı ve transfer yapılmadan dondurdum. 3 ay bekledim . 2 tane transfer yapıldı ve bende fitil kullaniyordum 8. Gun kan pihtisi gelmeye basladi sonrada kanama basladi .sonuç negatif .
Şuan tekrar başladık 2. Denememiz olucak . Estrofem kullaniyorum sadece . Çokkorkuyorum . Sakınan göze çöp batarmış ilk grup oldum şimdide boğazım şişti. Bu ayın 22 sinde randevum var. Yine dondurulmuşembriyo transfer olucak. Çok korkuyorum . Bu sefer sadece korku var .... Ne sormak istersen cvb larim canım . Zaten bir insan encok 20 ile 40 yaş arası başarı şansı yüksek oluyor . Zaman hızlı akıyor vakit çok kıymetli . Herşey Allahtan kalbini ona daya ve başla...

merhabalar : yumurta toplama işlemını hafıf bır anestezı altında yapıyoruz ( sedasyon eslıgınde agrı hıssetmemektesınız) Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…