Tüp bebek listesi

herzamanpozitif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
121
0
46
Samsun
Arkadaşlar bugün forumdan çok güzel haberler okudum çok mutlu oldum...annelik heyecanına ilk adımını atan tüm arkadaşlarımı tekrar kutluyorum ve diyorum ki bir liste yapalım. Bu listede son durumumuzu belirtelim. böylece herkesden daha kolay haberdar olmuş oluruz:))

bende varım
2.deneme dondurulmuş embriyo transfer için ilaç kullanıyorum..hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah

1.Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 5 şubat

2. Herzaman pozitif -- 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat

3. Tupbaby ----------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat

4. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

5. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

6. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

7. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

Hadi kızlar listemiz hayırlı olsun:))Katılımlarınız için çok teşekkürler:34:

1.Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 5 şubat

2. Herzaman pozitif -- 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat

3. Tupbaby ----------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat

4. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

5. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

6. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

7. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

Hadi kızlar listemiz hayırlı olsun:))Katılımlarınız için çok teşekkürler:34:

super olmus ilk ben mi yazicam aboooowwwwww ozaman yaziyim hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmm

1.Özlemcano --------1.deneme - Normal Protokol Transferi - Test günü 4 şubat- HAMİLE:49::49::49:

2.Cemrehayal--------2.deneme- Dondurulmuş Transferi - Test günü 6 şubat

3. Herzaman pozitif - 3. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 10 şubat

4. Tupbaby ---------2. deneme - Dondurulmuş Transferi - Test günü 13 şubat

5. Yares-bulut--------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Başlangıç aşaması

6. Firstheaven--------1.deneme- Normal Protokol Transferi- Başlangış aşaması

7. Ayse-ural----------2.deneme - Normal Protokol Transferi- Tedaviye şubat başlayacak

8. Halev--------------2.deneme - Dondurulmuş Transferi - Tedaviye şubat sonu başlayacak

slm herkese bende 4.denemem 14 yumurta toplandı 10 tanesı dolu 7 tanesı dollenmıs dun aramıslardı bugunde transfer gunu için aracaklardı hala aramadılar offf içim daralıyo hayırlı bakalım

slm herkese bende 4.denemem 14 yumurta toplandı 10 tanesı dolu 7 tanesı dollenmıs dun aramıslardı bugunde transfer gunu için aracaklardı hala aramadılar offf içim daralıyo hayırlı bakalım

Daralma arkadaşım hiç daralma biz burdayız:))..eğer çok merak ediyorsan sen ara merkezi onlar sana bilgi verir hem biraz için rahatlar...

Back
X