Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar 2.denemem için perşembe günü transferim gerçekleşecek inşallah ve inşallah bu sefeer pozitif bi sonuçla dönücem aranıza Allahımın izniyle
ben ekliyorum kendimi sonra bakıyorumm yine başka liste ve yine ben yokumm.ayyyyyyy artık eklemicemmm kendimii allahım hepinize bebek nasip etsiin allahım hepinizin dileklerini kabul etsinnn.artık uğraşmıcam bu bölüm ile.hepiniz kendinize iiyi bakın.
Ne olduki bu topiğe kimse uğramaz olmuş. Ben yoktum 1 haftadır bir heyecanla geldim kimse yok. Yeni hamileler var tebrik ediyorum. Inşallah sonu da gelir. Kızlar lütfen hamile olduk diye topiğimizi boş bırakmayın. Sizler bize umut olacaksınız.