merhaba arkadaşlar.Allah herkesin yardımcısı olsun bu yolda.bende bu yola yeni başlayacak olanlardanım.istanbul'da eurofertille ve marmara ünv.ile görüştüm.umuttanda randevu aldım.ama doktorum bayan olsun istiyorum.umut başarılı imiş yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla fakat bayan doktor yok.bayan doktor olup başarılıda olan bir merkez (istanbulda) önerirseniz beni büyük sıkıntıdan kurtarmış olursunuz.şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşlar.Allah herkesin yardımcısı olsun bu yolda.bende bu yola yeni başlayacak olanlardanım.istanbul'da eurofertille ve marmara ünv.ile görüştüm.umuttanda randevu aldım.ama doktorum bayan olsun istiyorum.umut başarılı imiş yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla fakat bayan doktor yok.bayan doktor olup başarılıda olan bir merkez (istanbulda) önerirseniz beni büyük sıkıntıdan kurtarmış olursunuz.şimdiden teşekkürler.
merhaba yeniden ben 31 aralıkta tedavime kısa protokolle başladım.memorial'da.inşallah herşey yolunda gider.2009 bebeklerimize kavuştuğumuz yıl olur:)hepinize selamlar
takıbını yapan dr un hangısı canımçok sevindim.hayırlı olsun inşallah.Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı da nasip etsin.memorial da isteğim üzerine hep bayanlar ilgilenecek dosyama not düşüldü.şimdilik ilgi ve bilgi seviyesi içime siner bir şekilde gidiyr.inşallah sonuçta güzel olur.bugün 4.iğnemi vuracağım.pzt.yine kontrol.bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?