Bende aynı hastanede aynı sonucu yaşadım ,gerçekten çok moral bozucu bir süreç üstelik ben opu masasından kalktım yumurtam çatladığı için o hastanede 4 kez tedavi oldum ve hep daha kötüye giden sonuçlar yaşadım .Gelecek ay Aret Kamar ile tedaviye başlamayı düşünüyorum .Öngörüşme yaptık Şişli memorialdan çok farklı bir tedavi uygulayacaklar ,o yüzden inşallah bu sefer daha ümitliyim
Evet benim sonucumla ilgili bir görüşme bile olmadı.size durumu nasil acikladilar,rezerv dusuk oldugu icin boyle seyley olabilor mi dediler,uygulanan protokolle alakasi yokmu tamamen fizyolojik durum olamaz bence.bende artik nerde denesem biomiyorim,hepsi deneme yanılma yöntemi uyguluyor,kimse olmayan hastalarını paylasmiyor
Maddi olarak durumu hafifletmek adına bir telafileri oldu mu,en azindan indirim uygulanabilir di bir sonra ki deneme icin,hicbir sorumluluk almamaları da yipratici
Merhaba! Arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeniden burdayım liv hospital istinye hastnesinde ziya uzun hocaya yaptırmış olduğum tüp bebek transferim 21 nisanda gerçekleşti. 2 dondurulmuş embriyom transfer edildi. 2 mayıs beta hcg 227 iken 4 mayıs beta hcg 583 çıktı. Çok umutluyum mutluyum Allah tez zamanda tüm bebek bekleyenleri mutlu habere kavuşturur inşallah
Merhaba bende öneriler üzerine bahçeci Fulya’da başlayacağım tedaviye Kübra hoca ile devam edeceğim Özkan hocayı herkes övüyor ama eşim erkek olduğu için istemiyor Kübra hocayı bilen memnun kalan var mı