Talep edenlere ve talebi değerlendiren kk ya teşekkür ediyorum.
Çok güzel düşünülmüş bir anket.
Bir sonrakinde başımı belaya sokacak bir anket geliyor.... Ciddi olarak canımı yakacaklar ama bu site kuruluş amacı tüp bebektir.
Bu konuda gelecek tehditlere pek kulak asmam...
Önce şu başarı oranlarını illere göre bitireyim de sonra bakın nasıl anket geliyor....
Buna ek olarak anket konusunda fikri bana veren 01inci'ye çok teşekkür ederim ...
Tüp bebek ve bununla ilgili ne kadar uğraştığınızı neleri göze aldığınızı takdir etmeyecek yoktur sanırım.
Başarı oranları anketlerinde ikinci sırayı Ankara alsın bence çünkü Başkentimiz çünkü büyük bir ilgibi düşünmüyorum tabiki tamamen bencilce düşünüp Ankara da yaşadığımdan ikinci sırayı rezerve ettirmek istiyorum
Bu arada son anketi çok merak ettim eminim çok güzel ve faydalı bir anket olacaktır.
Bizler için başınızı belaya sokma ve tehdit alma ihtimalini göze alarak bir anket açacaksanız ben buna naparım tabiki çoooook teşekkür ederim çünkü bir tahminim var eğer doğru tahmin ettiysem cidden süper olur.
Rica etsem Ankara'da hizmet veren merkezlerin listesini toparlayıp benimle paylaşmanız mümkün mü ?
Medicana ınt istanbul hastanesini unutmuşsunuz orasıda var
Oy henüz verilmediği için hemen alfabetik olarak yerleştirdim keşke diğer eksikliklerde hemen gelse de alfabetik olarak hemen koysam
teşekkürler
KAZEN Bahceci klinikleri ayrı olarak değerlendir bence.Her iki yerin hastaları farklı.Ben UMUT TÜP BEBEK annesiyim .
Bir de takibinizi yapan doktorlara yönelikte anket yapacağım ...
Bir de takibinizi yapan doktorlara yönelikte anket yapacağım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?