vezikül dondurulmuş embriyon varmıydı.Ben medical da yaptırdığımda 12 yumurtam vardı 2 tane yerleştirdiler ikisininde çok kaliteli olduğu söylendi blastokist evresinde transfer yapıldı ama diğer yumurtalarımın dondurulacak kadar kaliteli olmadığı söylendi oda ısrarla sormamdan sonra bilgi verildi şimdi istiyorum ki en azından embriyolarımın dondurulacağı bir yer olsun semra hanımla ilgili benim çalıştığım yerdeki bir arkadaşımında sıkıntısı olmuştu.O da ilk denemesinde sürekli başka doktorların muayene etmesi nedeni ile fazla ilaç verilmiş ve ilki tutmamıştı.Yalnız o benim gibi sessiz değil hastaneyi birbirine katmış sizin hatanız diye o zaman semra hanım birebir görüşmüş ve ikinci denemeyi dondurulmuşlardan bizzat kendisi takip ederek yaptırdı.Hemde ücret ödemeden.Şimdi üçüzleri var. Bende kendisi ilgilenmez sürekli başka doktorlar takip eder diye korkuyorum En iyi yerin orası ve Alman hastanesi olduğu söyleniyor anlayacağın kafam çok karışık.Galiba burada en önemlisi güvenebileceğin doktor bulmakta. Senin kafandan geçen bir yer varmı yoksa sende benim gibi araştırma evresindemisin.