Tüp Bebek Merkezleri Ve Başari Oranlari

deryahakan senin kalan embriyolarına dondurulma işlemi yapıldımı bende kalan embriyolar dondurulmamıştı dondurulacak kalitede değil denildi merak ettim acaba hastane bu işlemi yapmıyo da bana mı öyle dediler diye

Sevgili kelebek ben dondurulmuş transferi yaptırdım kalitesi bozuksa kullanmıyorlar kesinlikle.3 embriyo dondurulmuştu, sadece bir tanesi yerleştirildi diğer ikisi bozulmuş çünkü.Hem neden yapmasınlar ki havadan para kazanıyorlar bu işten bence doğru söylemişlerdir.

canım yanlış anlamışsın bana 2 tane embrio kondu.2 tane daha kalmıştı onuda dondurduk.ne olur ne olmaz belki micro tutmaz dedik ama allaha şükür tuttu.belki bir kaç yıl snr dondurulmuşları kullanırım.ALLAHIM isteyen herkeze bu duygu yaşatsın.Hamileyim darısı hepinizin başına :dance:

onu bende çok istemiştim ama kalmamıştı.oldukça üzüldüm başarılı olacağını zannetmiyordum çünkü.ama allaha şükür başarılı şu an 19+6günlük hamileyim. darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına.senin ne kadar oldu?

deryahakan senin kalan embriyolarına dondurulma işlemi yapıldımı bende kalan embriyolar dondurulmamıştı dondurulacak kalitede değil denildi merak ettim acaba hastane bu işlemi yapmıyo da bana mı öyle dediler diye

canım benim 5 embriyo oluştu zaten 3 kaliteli diğer ikisi orta kalitedeymiş dondurmaya gerek yok kalitelileri transfer edeceğiz zaten dediler dondurulmaya değer olmadığını söylediler dondurulmadı

aynı gün benle beraber bi bayana daha transfer yapıldı transfer sonrası aynı odada dinlenmeye alındık onunda ilk tüpbebek denemesiymiş 8 kaliteli embriyo oluşmuş 3 tane transfer etmişler 5 ni donduralım demiş dr bunlarda iki yıllık donduralım demişler .... bi yazında okumuştum yanılmıyorsam embriyolar hakkında bilgi verilmediğinden şikayetçiydin benim opu nun 4.günü transferim yapıldı 3 gün boyunca arayıp embriyolar hakkında bilgi verdiler transfer için gittiğim gün de transfer önce si dr eşimle beni odasına çağırıp embriyolar hakkında bilgi verdi ve transfer işlemim gerçekleşti...
ekip tamamen değişmiş embriyologlar ve labaratuar ekibi hemşiresine doktoruna varıncaya kadar ben çok memnun kaldım ..............

sevgili bonadea
kadınlar yanlış giden şeyleri hemen hissederler denir ya doğru gazi eurofertilin çalışanlarını sevmemekte haklısın nedenlerini burdan yazmam doğru olmaz ama Ruşen bey iyi bir doktor inşallah senin için iyi olur. Allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Balbebek'ciğim sen de Eurofertil'de tedavi gördün sanıyorum. Bu benim ilk tedavim. Dolayısı ile kıyaslama şansım yok. Uygulanan tedavi konusunda genel yorumun nedir? Mesela transferden sonra 30 dk içinde hemen eve gönderiyorlar diye duydum. Ya da labaratuvar çalışanlar acaba konusunda ne kadar iyiler?

vezikül dondurulmuş embriyon varmıydı.Ben medical da yaptırdığımda 12 yumurtam vardı 2 tane yerleştirdiler ikisininde çok kaliteli olduğu söylendi blastokist evresinde transfer yapıldı ama diğer yumurtalarımın dondurulacak kadar kaliteli olmadığı söylendi oda ısrarla sormamdan sonra bilgi verildi şimdi istiyorum ki en azından embriyolarımın dondurulacağı bir yer olsun semra hanımla ilgili benim çalıştığım yerdeki bir arkadaşımında sıkıntısı olmuştu.O da ilk denemesinde sürekli başka doktorların muayene etmesi nedeni ile fazla ilaç verilmiş ve ilki tutmamıştı.Yalnız o benim gibi sessiz değil hastaneyi birbirine katmış sizin hatanız diye o zaman semra hanım birebir görüşmüş ve ikinci denemeyi dondurulmuşlardan bizzat kendisi takip ederek yaptırdı.Hemde ücret ödemeden.Şimdi üçüzleri var. Bende kendisi ilgilenmez sürekli başka doktorlar takip eder diye korkuyorum En iyi yerin orası ve Alman hastanesi olduğu söyleniyor anlayacağın kafam çok karışık.Galiba burada en önemlisi güvenebileceğin doktor bulmakta. Senin kafandan geçen bir yer varmı yoksa sende benim gibi araştırma evresindemisin.

blastokist evresinde şansın çok yüksek olmamış olması büyük kayıp üzülme allah büyük diyorum ya ben özellikle prof gittim ama o beni muayene etmedi sadece ona kayıtlı hasta olarak adım geçti ki memorialde benim hemşire ark var ivf bölümünde ona sordum ekibi nasıl iyimi diye ark çok iyi dedi tutmaması na sebeb jelleri göstermesi tepemi attırdı evet aklımda bir yer var ama istersden özelden sana mesaj atayım ordan takip et

Merhaba, ben gelecek ay ilk tüp bebek denememi Amerikan'da yapacağım. Pko hastasıyım, 1,5 yıllık evliyim. 1,5 yıldır da tedavi görüyoruz. Eşim 38 yaşında, sperm sayısı düşüktü. Yumurtalıklarım Klomen'e cevap vermedi. 3 kez aşılama denedik. 3-4 yumurta gelişti ama gebelik olmadı. İlk aşıda sadece 5 milyon sperm vardı. Sonrasında eşim keçiboynuzu yemeye başladı. 2. ve 3. aşılamalarda 40-60 milyon sperm vardı :) Testlere göre yeterince hızlı ve normal morfolojide. Yinede gebelik olmadı. 2 ay ara verdik ve şimdi tüp bebek tedavisine başladık. Uzun protokol olacak. Ben doktorum ile çok iyi anlaşıyorum. Zaten çok meraklı ve araştırmacıyım ve hastalığım ile ilgili herşeyi biliyorum. Doktorum da uzmanlığını PKOS üzerine yapmış ve sürekli bilgilerini güncelleyen genç bir doktor. Amerikan hastanesinde çalıştığı için tüp bebek denemesini orada yapmak zorundayım. Geçen ay doktorumun tüp bebek yaptığı 12 hastadan 9'u pozitifdi. Bu ay 20 kadar yeni hastası var. 3200 $ ödeyeceğiz. İlaçlar benim daha az tutacak çünkü pko hastası olduğumdan Hiperstimülasyon olmaması için düşük doz kullanmak zorundayım. Düşük doz ile bende 10-12 yumurta gelişebiliyor. benim tek endişem hastane personeli. Birkaç kez muayene için gittim ve hemşireler iyiydi ama tüp bebek konusunda çok stresliyim ve umarım iyi muamele görür ve bilgilendirilirim.
Mesajım uzun oldu ama bir bilgi daha vereyim. Embriyo kalitesi için aslında en doğrusu genetik tanı yaptırmak. Özellikle kadın yaşı 37'nin üstündeyse mutlaka yapılması gerekiyor. kromozomlara bağlı anormallikleri döllenme sonrası tespit edebiliyorlar ve sağlıklı embriyoların tutunma şansı maksimum. Testler embriyo başına 200$ civarında.
Umarım hepimizin dileği gerçek olur... Sevgiler

Ben Ankara Gürgan Clinicte denedim Dr. Prof.Timur Gürgan ' dı.Birinsan ancak bu kadar pozitif ve gerçekçi olbilir.Hem hastane hem ekip hemde dr müthiş bir ilgi alaka ve güven verdiler.Her anımı takip ettiler yolculuğumda bile aradılar sıkıntı varmı diye.hiç bir şeyi düşünmedim onlar benim yerime herşeyi takip ediyorlardı ve inanılmaz bir organize oluş vardı herşeyin dakikası dakikasına ayarlıyorlardı ,henüz sonucu almama 1 hafta var ama sonuç ne olursa olsun clinic 1 numara.Bu arada raporumla falan herşeyimle clinic ilgilendi ben sadece ilaçlarımı kullanıp gittim.Herkeze tavsiye ederim.bilgi almak isteyen olursada yazabilir bana .

Tedavin hayırlı olsun canım. Yaz tatilinde bizde Ankara'da bir merkezde yaptırmayı düşünüyoruz. Gurgan da düşündüğümüz yerleden birisi. Tedaviyi başından sonuna kadar Timur Hoca mı takip ediyor acaba? Yoksa ilk görüşmeden sonra yumurta takibi vs diğer doktorlar mı yapıyor?

bnde ılk denememi gecen sene suleymanıyede yaptırdım orda rapor cıkartmıştık ozamn 1 mılyar vermstık artı bıde ılacların bı kısmının parasnı verdık cunku bazı ılacları devler karsılamıyodu nyse sonuc zaten negatıf sonrakı ıkı denemeyıde medıcanada yaptırdım bu sene yaptırdım ordada rapor cıkarttık ordada 2 mılyar verdık yne ılacları devlet karsılıyodu maastan kesılıyor yanı nyse kısacası 3 denememde negatıfla sonuclandı ve 3 ay sonra tekrar denıycez hyrlıısı bakalım

bnde ılk denememi gecen sene suleymanıyede yaptırdım orda rapor cıkartmıştık ozamn 1 mılyar vermstık artı bıde ılacların bı kısmının parasnı verdık cunku bazı ılacları devler karsılamıyodu nyse sonuc zaten negatıf sonrakı ıkı denemeyıde medıcanada yaptırdım bu sene yaptırdım ordada rapor cıkarttık ordada 2 mılyar verdık yne ılacları devlet karsılıyodu maastan kesılıyor yanı nyse kısacası 3 denememde negatıfla sonuclandı ve 3 ay sonra tekrar denıycez hyrlıısı bakalım

hayırlısı olsun canım herşeyin bi zamanı varmış inşallah bu seferki denemende mutluluğu yakalarsın rabbimden hayırlısını istemekten başka çaremiz yok 2008 inşallah uğurlu gelir

saol cnım yaa inşllh hyrlı olur cümlemıze hyr getirir herseyın hyrlıs tabi allah büyük bıgun bızde oguzel gunlerı goruruz inşllh

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım.ben 8 senelik evliyim 3 defa düşük yaptım,daha sonrada korunmadığım halde hamile kalamadım.düşüklerin sebebi araştırılırken gizli şeker çıktı ve bunun düşük nedeni olbileceğini söyledi doktorum.bu süre içinde ilaç tedavisi gördüm ama gebelik oluşmadı.artık doktorumla tüp bebeğe kara verdik ve ben bu konuda fazla bir bilgiye sahip değilim,nerede yaptıracağımıda bilemiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.allah hepimizin gönlüne göre versin

inşallah canım..RABBİM hamiş olanlardan nasip eder....canım sende sorun neydi?? yine aynı yerdemi deneyeceksin...

Arkadaşlar 37 yaşındayım FSH değerim 54 dü. Bahçeci kliniği Mustafa Bahçeci ve medikal park göztepe de bulunan Aytuğ Kolankaya beyfendiler bana asla çocuğun olmaz dediler. Medikal Park Bahçelievler Latif Küpelioğlu'na gittim en son ilk denemem de pozitif sonuç aldım 3750 TL hastane yaklaşık 1500 TL de ilaç parası ödemedim ama helal olsun. İnşallah allah her isteyene hayırlı evlat nasip etsin.

merhaba bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve özel GOP HASTANESİNDE HÜSEYİN MUTLUDAN randevu aldım ve kan değerlerim yüksek çıktı ve aşılama yapmadan direk tüp bebek yapalım dedi ve beklemeye başladım.adetin 2. günü gidecem bakalım ne olacak....çok heycanlıyım beklemek kötü..herşey dahil raporsuz 4750 tl

bende ankara ünvde yaptırdım sonuç negatif çıktı,ne beklenebilirki.ilaç masrafları 800tl.

Back
X