tüp bebek merkezlerinin hepsi elbette aynı değildir. ama her işin iyisini de yapan var kötüsünü de. ve biz maalesef hangisinin iyi olduğunu bakarak anlayamayız. dün elime tüp bebek merkezlerinden birinden (eurofertil istanbul) ihtarname geldi. tüp bebek denemesi için biz eşimle bu kurumla konuşmaya gittik doktorla konuştuk. ultrason muayenesi yapıldı.(ultrason parası anında tarafımızca ödendi.) sonra doktorun konuşma tarzı ve davranışlarından hoşlanmadığımız için ikinci görüşmeye gittiğimizde bu kurumla tedavi olmak istemediğimizi söyledik. Doktorun "aman ben sizi tedavi etmeye çok meraklıydım" :s gibi anlamsız cümleleri ve hakaretlerinden sonra arkamıza bakmadan çıktık. şimdi ise kurum bizden 3 milyar para istiyor!!!! inananabiliyor musunuz? ne yapıldıki?? neymiş o ilk görüşmede sözleşme imzalamışız. sözleşmenin örneğini istiyoruz vermiyorlar. bişey imzalayıp imzalamadığımı bile hatırlamıyorum. öyle bir kargaşaya getirdilerki. yakında mahkemelik olucaz bu kurumla. ama insanın siniri bozuluyor. yaptıkları tek bir şey olsa gerçekten onun karşılığını istiyorlar diyeceğim. HİÇBİR ŞEY yapılmadı yahu. HİÇBİR ŞEY!!! dediğim gibi bir kere ultrasonla doktor kontrol etti ki onun parasını hemen verdik aynı gün. yazıklar olsun. insanların umutlarıyla oynayıp para kazananlara. bir de doktor olacak bunlar. yazıklar olsun....
tüp bebek merkezlerinin hepsi elbette aynı değildir. ama her işin iyisini de yapan var kötüsünü de. ve biz maalesef hangisinin iyi olduğunu bakarak anlayamayız. dün elime tüp bebek merkezlerinden birinden (eurofertil istanbul) ihtarname geldi. tüp bebek denemesi için biz eşimle bu kurumla konuşmaya gittik doktorla konuştuk. ultrason muayenesi yapıldı.(ultrason parası anında tarafımızca ödendi.) sonra doktorun konuşma tarzı ve davranışlarından hoşlanmadığımız için ikinci görüşmeye gittiğimizde bu kurumla tedavi olmak istemediğimizi söyledik. Doktorun "aman ben sizi tedavi etmeye çok meraklıydım" :s gibi anlamsız cümleleri ve hakaretlerinden sonra arkamıza bakmadan çıktık. şimdi ise kurum bizden 3 milyar para istiyor!!!! inananabiliyor musunuz? ne yapıldıki?? neymiş o ilk görüşmede sözleşme imzalamışız. sözleşmenin örneğini istiyoruz vermiyorlar. bişey imzalayıp imzalamadığımı bile hatırlamıyorum. öyle bir kargaşaya getirdilerki. yakında mahkemelik olucaz bu kurumla. ama insanın siniri bozuluyor. yaptıkları tek bir şey olsa gerçekten onun karşılığını istiyorlar diyeceğim. HİÇBİR ŞEY yapılmadı yahu. HİÇBİR ŞEY!!! dediğim gibi bir kere ultrasonla doktor kontrol etti ki onun parasını hemen verdik aynı gün. yazıklar olsun. insanların umutlarıyla oynayıp para kazananlara. bir de doktor olacak bunlar. yazıklar olsun....
ben suan ne guvenebiliriz diyebiliyorum ne guvenemeyiz. cunku iki denememi aynı yerde yaptım ve hala arastırılmadı neden olmadıgı simdi ise baska bir hastane dusunuyorum bazı insanlara doktor bile denemiyor amacları sadece cıkar ve para kazanmak bunuda ilk basta anlamak imkansız o yuzden herseyi yasayıp anlıyoruz maleseeeeeffff
benimde ilk denemem olacak yarın uzun pr. ile lucrinlere başlıyorum....
mantık olarak tüp bebek merkezlerine güvenmeliyiz tabi çünkü güvenmezsek içimiz rahat olmaz rahat olmazsak da bebekler tutmaz ve başarılı bir transfer ardından sağlıklı bir hamilelik geçiremeyiz.
iyi güzel ama benimde ilk denemem ve soru işaretlerim var. yumurtaların hepsi nasıl olsa deneniyor ama en iyi spermleri nasıl seçecekler. doğal yolla olsa zaten ancak en iyiler tüm aşamalardan geçip yumurtaya ulaşabiliyor. labaratuar ortamında bunu sağlamaları biraz zor sanırım.
sonuc olarak guvenmek istiyorum ama tonlarca soru işareti var kafamda hatta bir araya yumurta ve spermlerin sonrasında embriyoların bizim olduğunu nasıl garanti edecekler diye düşünmüştüm. maddi olarak 2. deneme şansım zaten yok şu anda zor bela ilkini deniyorum. umarım güvenimi zorlayacak birşeyle karşılaşmam..
canım arkadaşların dedığı gıbı hepsı aynı değıl.......ben ıkıncı tedavımde gıttığım merkezdedkı doktorr çok meşhur......odasına gırdık kafasını bışle kaldırmaya tenezzıl etmeden lakayt bıhalde ne ostemıştınız ....dıye sordu o kadar kızdımmkı bı kılo elma dıcektıkk...........ve tamamrn para dolabı ve sevgızıs hemsıreler..sonuç negatuf arayan soran yoktu............son ıkı tedavımı old hastaneden çok memnunum ılkı tutmadı ama doktoruma hemsıreme guvendım rabbımın ıznıyle..........ılgı çok guzel sonuş negatıf olundca aramılş konuşmıştu doktırumm...........ve şimidiki tedavım bılıyosunuz pozıtuf..............ıcınıze sınen yer onemlı bence yureğınızın sesını dınleyın...........inş vaktı gelnmıştır bebeklerınız gelır arkadaşklr............denızcım ınş guzel rahat edceğın bı yer bulursun başlarsın canım tedavıye............rabbım işlerınızı guzel eylesın ınşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?