• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezlerinin Kalitelerini Teşhir Edelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemozkutay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende Brüksel Dr. Yücel Karaman ve ekibini öneriyorum ilk denemizde tek ve blast embriyo ile hamile kaldım. Rabbim inşallah kucağımıza almayı da nasip eder..

Önermediğim merkez ve doktor Enver KURT KADIKÖY ŞİFA HASTAENSİ önerebileceğim şuan bir hastane yok

genelde hep istanbul daki merkezler yazılmış. samsun daki merkezler hakkında bilgisi olan var mı? mesela medical park eorufertil de tedavi gören oldu mu? benim evime yakın olduğu için eğer tüp bebek yaptırırsam orayı düşünüyorum ki böyle giderse bizim sonumuz da tüp bebek olacak galiba :((

Samsunda benim doktorum Ersan Şener.Ona bir görünün derim.İsterseniz bilgilerini yazabilirim özelden

yazarsan sevinirim canım sağol.

Ben 2. denememi maya da yaptırdım.Mayayı tercih ediş sebebim macs yöntemi yapılmasıydı.Sadece 2 tane yumurtam toplanmasına rağmen ikiside döllendi.Daha önceki denememde 5 yumurtanın sadece biri döllenmişti.Zaten araştırmışsınızdır ama bilmeyen varsa söyliyim,eşinin spermlerinde morfolojik sorun olanlar yani şekil bozukluğu olanlar için macs yöntemi çok iyi bir teknik.Sağlam olmayan spermleri direk olark eliyor ve sağlam embriyolar elde edilmesini sağlıyor.Ayrıca ekipte oldukça ilgili güleryüzlü,fiyatları uygun ,ben ilkinde çok olumsuz tecrübeler edindiğimden mayadan memnun kaldım.Gerçi daha sonuç almadım ama sonuç olumsuzda olsa klinik bence başarılı tavsiye ederim.

ben de ilk denememi ankara da maya da yaptırdım bende pco var eşimde de morfoloji 0 ilk denememiz negatif ama maya dan memnun kaldım ben çok temiz bir yer hemşireler güleryüzlü tedavim sırasında hep bilgilendirdiler bizi her konuda doktorum adnan hocaydı çok konuşkan değildir ama ben çok sevdim doktorumu çok umutluydu benden ama olmadı hayırlısı buymuş demekki sonucu söylemek ve açıklama yapmak için bizzat aradı bizi 3 tane dondurulmuş embriyom var maya da onları denicez kısmet artık hayırlısı Allah tan ben maya yı tavsiye ederim yani

arkadaşlar ben şubat ayında ilk denenmemi maya da yaptırdım tedavi öncesinde ve sürecinde doktorlar ve hemşireler çok ilgiliydi sağolsunlar her sorunumu istediğim saatte arayıp sorabiliyordum martın 1 nde test yaptırdık kan sonucum 45 çıktı osman hocayı bilgilendirdik biraz umutsuz hamilesin dedi
2 gün sonra tekrarladık 109 çıktı bu defa kesin hamilesin dedi hamileliğim çok güzel ilerlerken ansızın dayaynılmaz bir karın ağrısıyla acile gittim (bu arada bitlisin bi ilçesinde kalıyorum eşimden dolayı bulunduğum yerde kadın doğumcu yok başka bir ilçeye gittim) doktor ultrasonda rahimde çocuk göremediğini söyledi tahliller ve tetkikler sonucu durumumun DIŞ GEBELİK olduğunu öğrendik acil ameliyata alındım ve çocuklar sağ tüpümle birlikte alındı bebeklerim ikizmiş sağ tüpümde gelişmişler tam 8. haftada tüpümü patlatmişlar ileri derecede hasar gören sağ tüpüm iç kanamaya neden olmuş 1.5 saat süren ameliyatım sonucu şimdi çok şükür iyiyim tekrar deneme yapmak istiyorum ama başka bir merkezde önerisi olan varmı? tekrar maya yı tercih etmeme sebebim ameliyata girene kadar yani son ana kadar durumumu maya ya bilgilendirmemize rağmen ne durumumun ne olduğunu öğrenmek için ne de geçmiş olsun demek için kimsenin aramamasıdır sadece ben ameliyata girince eşim osman hoca yı arayıp girdiğimi söylemiş bu kadar benim tek şikayetim bu oldu maya dan onun dışında herşeyden memnundum hastaneden personelinden ve misafirhanesinden.şimdi yine arıyolar ama başka merkez düşünüyorum lütfen tedavi öncesi ve sonrasında ilgilenebilecek iyi bir merkez öneren varmı? hepimize geçmiş olsun.......

Son düzenleme:
BEE009
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarımıza almaı nasip etsin.siz asker eşi olarakmı tedavi oldunuz yoksa direk dışarıdanmı başvurdunuz?

sağol canım.. hepimize inşallah..
ben asker eşiyim ama kendi sgk mla yaptırdım bütün işlemleri.. herşeyle çok net ilgileniyorlar.. hiçbirşeyi pas geçmiyorlar.. tüm kalbimle herkese öneriyorum orayı..

sağol canım.. hepimize inşallah..
ben asker eşiyim ama kendi sgk mla yaptırdım bütün işlemleri.. herşeyle çok net ilgileniyorlar.. hiçbirşeyi pas geçmiyorlar.. tüm kalbimle herkese öneriyorum orayı..

maşallah turkbayragidemek istanbulda iyi çok sevindim disiplinin faydasını ilk defa gördüm gatada iş disiplini için diyorum

Merhaba arkadaşlar

Ben IVI Tüp Bebek Merkezi' ne gidiyorum. IVI Avrupanın en büyük tüp bebek merkezi. Türkiye'deki şubesini 2009 yılının temmuz ayında açmışlar. Sayfasına girerseniz başarı oranlarını dahi görebilirsiniz. Doktorum Erdal Budak. Ben çok memnunum. Bana kendimi öyle iyi hissettirdiler ki. Bütün ekip çok deneyimli. Herkes işini severek yapıyor.Yüzlerinden tebessüm eksik olmuyor. Asla paracı değiller. Ben ilk denememi Amerikan Hastanesinde yaptım. Başarısızlıkla sonuçlandı. Kimseye tavsiye etmem. Yumurta toplandıktan sonra kendimi çok kötü hissettim. Kimse de ilgilenmiyor sizinle. 15 günde kendimi zor toparladım. Merdiven bile çıkarken çok zorlanıyordum. 2. deneme için jinemed'e gittim. Fakat hiç bana güven vermediler. Vazgeçtim. ve IVI' ye geldim. Geçen pazartesi IVI de yumurtalarım toplandı. Hiçbir şey duymadım.Hiç canım yanmadı. Profesyonellik böyle birşey galiba. İşlem sonrası günlük aktiviteme devam ettim. Yarın transferim olacak. İnşallah hayırlı olur. Allah'ım cümlemizin muradını versin. IVI' de çok çok rahat edersiniz. Arkadaşlar sakın başka yerlerde vakit kaybetmeyin. Paralarınızı boş yere sağa sola saçmayın.

Merhaba arkadaşlar

Ben IVI Tüp Bebek Merkezi' ne gidiyorum. IVI Avrupanın en büyük tüp bebek merkezi. Türkiye'deki şubesini 2009 yılının temmuz ayında açmışlar. Sayfasına girerseniz başarı oranlarını dahi görebilirsiniz. Doktorum Erdal Budak. Ben çok memnunum. Bana kendimi öyle iyi hissettirdiler ki. Bütün ekip çok deneyimli. Herkes işini severek yapıyor.Yüzlerinden tebessüm eksik olmuyor. Asla paracı değiller. Ben ilk denememi Amerikan Hastanesinde yaptım. Başarısızlıkla sonuçlandı. Kimseye tavsiye etmem. Yumurta toplandıktan sonra kendimi çok kötü hissettim. Kimse de ilgilenmiyor sizinle. 15 günde kendimi zor toparladım. Merdiven bile çıkarken çok zorlanıyordum. 2. deneme için jinemed'e gittim. Fakat hiç bana güven vermediler. Vazgeçtim. ve IVI' ye geldim. Geçen pazartesi IVI de yumurtalarım toplandı. Hiçbir şey duymadım.Hiç canım yanmadı. Profesyonellik böyle birşey galiba. İşlem sonrası günlük aktiviteme devam ettim. Yarın transferim olacak. İnşallah hayırlı olur. Allah'ım cümlemizin muradını versin. IVI' de çok çok rahat edersiniz. Arkadaşlar sakın başka yerlerde vakit kaybetmeyin. Paralarınızı boş yere sağa sola saçmayın.

Ücreti hakkında bilgi verilirse seviniriz...

arkadaşlar ben bu yola yeni başladım daha birkaç ay oldu ama fikir toplamak için birçok merkeze gittim, genart da karar kıldım. sadece şunu söyleyebilirim ki, sonucunda şok oldum. hrs tüp bebek merkezine tüm tahlillerimizi yaptırıp gittik. sadece bilgi almak için, sistem nasıl işler, tüp bebeğin aşamaları nelerdir diye bizden tam 250 tl aldılar. fikir vermek için bile, bana direk paragöz imajı verdikleri için asla oraya gitmeyi düşünmüyorum. tabi parası çok olan varsa bilemem :))

kızlar ben İSTANBUL GATA da yaptırdım tüp bebek tedavimi.. ilaçlar dışında çok cuzi bir meblağ ödedim.. Allahıma çok şükür 18 haftalık hamileyim.. çok güzel ilgilendiler.. ebriyologlar süper.. rüştü hocam da öyle.. hemşiriler o kadar şekerler ki anlatamam size.. tavsiye ederim herkese..

merhaba ben senden fikir almak istiyorum istanbul gata ya tüp bebek için başvuracağız ama nedir ne değildir hiç birşey bilmiyoruz asker eşiyim en önemlisi bize ne kadara malolur yani ne kadarını sgk karşılıyor acaba bu işlem için gün mü veriyorlar cnm cevaplarsan çok sevinirim

merhaba ben senden fikir almak istiyorum istanbul gata ya tüp bebek için başvuracağız ama nedir ne değildir hiç birşey bilmiyoruz asker eşiyim en önemlisi bize ne kadara malolur yani ne kadarını sgk karşılıyor acaba bu işlem için gün mü veriyorlar cnm cevaplarsan çok sevinirim

canım ben gataya gidiyorum ve detaylı bilgi yazıyorum istersen cvplarımdan gata topiğini bul

ARKADAŞLAR BU 18 SAYFAYI OKURKEN GÖZÜM YORULDU KISACA ŞÖYLE YAZARAK YARDIMCI OLSANIZ

BÜYÜK HARFLERLE MERKEZ: olumlu yada değil. sonra nedeni kısaca
yardımcı olmaktan çok yorucu yani

Back
X