Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEE009
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarımıza almaı nasip etsin.siz asker eşi olarakmı tedavi oldunuz yoksa direk dışarıdanmı başvurdunuz?
sağol canım.. hepimize inşallah..
ben asker eşiyim ama kendi sgk mla yaptırdım bütün işlemleri.. herşeyle çok net ilgileniyorlar.. hiçbirşeyi pas geçmiyorlar.. tüm kalbimle herkese öneriyorum orayı..
Merhaba arkadaşlar
Ben IVI Tüp Bebek Merkezi' ne gidiyorum. IVI Avrupanın en büyük tüp bebek merkezi. Türkiye'deki şubesini 2009 yılının temmuz ayında açmışlar. Sayfasına girerseniz başarı oranlarını dahi görebilirsiniz. Doktorum Erdal Budak. Ben çok memnunum. Bana kendimi öyle iyi hissettirdiler ki. Bütün ekip çok deneyimli. Herkes işini severek yapıyor.Yüzlerinden tebessüm eksik olmuyor. Asla paracı değiller. Ben ilk denememi Amerikan Hastanesinde yaptım. Başarısızlıkla sonuçlandı. Kimseye tavsiye etmem. Yumurta toplandıktan sonra kendimi çok kötü hissettim. Kimse de ilgilenmiyor sizinle. 15 günde kendimi zor toparladım. Merdiven bile çıkarken çok zorlanıyordum. 2. deneme için jinemed'e gittim. Fakat hiç bana güven vermediler. Vazgeçtim. ve IVI' ye geldim. Geçen pazartesi IVI de yumurtalarım toplandı. Hiçbir şey duymadım.Hiç canım yanmadı. Profesyonellik böyle birşey galiba. İşlem sonrası günlük aktiviteme devam ettim. Yarın transferim olacak. İnşallah hayırlı olur. Allah'ım cümlemizin muradını versin. IVI' de çok çok rahat edersiniz. Arkadaşlar sakın başka yerlerde vakit kaybetmeyin. Paralarınızı boş yere sağa sola saçmayın.
kızlar ben İSTANBUL GATA da yaptırdım tüp bebek tedavimi.. ilaçlar dışında çok cuzi bir meblağ ödedim.. Allahıma çok şükür 18 haftalık hamileyim.. çok güzel ilgilendiler.. ebriyologlar süper.. rüştü hocam da öyle.. hemşiriler o kadar şekerler ki anlatamam size.. tavsiye ederim herkese..
merhaba ben senden fikir almak istiyorum istanbul gata ya tüp bebek için başvuracağız ama nedir ne değildir hiç birşey bilmiyoruz asker eşiyim en önemlisi bize ne kadara malolur yani ne kadarını sgk karşılıyor acaba bu işlem için gün mü veriyorlar cnm cevaplarsan çok sevinirim