evet bensunazcım haklısın bence de doktordan doktora değisir hatta aynı doktor bile kisiden kisiye değişir, tabiki bu doğal bi süreç çünkü herkesin yaşadıkları farklı... memorialin laboratuarı en iyi diye aslında orayı seçtik bi de acaba semra hanımın başı çok kalabalıkmıdır, bi arkadasım da bu doktora muayaneye gitmisti iyi demisti nasılsa ekip işi gidelim nolcak dedik ama keske demeseydik diye o kadar üzüldüm ki anlatamam, sonuçta hem hayallerin hem paran bi anda uçup gidiveriyo, elde var sıfır... gene tüp bebek yaptırsam gene aynı şeyleri yaşarmıyım diye sormustum o gün, daha düsük dozda kullanılır bu sefer demisti, o zaman neden bunda kullanmadık ki neden -ki ultrasonla hep izlendi hep tahlillerim oldu... son gün dozu için haber bekle dediler, kuruldan geçiyo ya, bana bi doz bildirildi tamam dedim, sonra yeniden arandım doktorunuz dozu artırdı dediler, öle vur iğneyi tamam dedim, şimdi düsünüyorum da acaba kurulun belirlediğini vursaydım o kadar fırlamazmıydı, bilmiyoruz ki arkadaşlar doktor diyiliz sonuçta, bildikleri bişi var deyip yaptık herşeyi ama sonradan hormon rakamlarını aldığımda birden yükselmediğini gördüm zaten yükselme eğrisindeymiş, offf neyse böle bişiler iste ama yarım bırakma kararından pişmanmısın derseniz kesinlikle değilim. daha kontrollü gidebileceğimiz çok güvenebileceğim bi doktorla devam etmek istiyorum. doktora güvenmek de çok önemli, ben ne yazık ki güvenememistim... memoriale yaşadığım bu seylerden dolayı tekrar gitmem arkadasım, bahceciden çok memnun kalan bi tanıdığmğz var da ama aklımda amerikan hastanesi bülent urman var. çünkü o zor dönemimde beni hiç tanımamasına rağmen attığım maillere anında cvp vererek bana çok destek olmustu bülent bey, doktorun ulasılabilir olması çok güzel. güven ve moral vermisti bana sözleri. hastanenin bölüm başkanı, öreme merkezi sorumlusu, infertilite derneği başkanı vs...