Tüp Bebek mi Aşılamamı

Hilal pembe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
245
118
53
30
Arkadaşlar Selamlar
Aranıza yeni katıldım ben 23 yaşındayım ve birbucuk yıllık evliyim hiç korunmadık bir kimyasal gebelik yaşadım sadece. Geçen ay doktor eşiminde benim de tüm tahlillerimi yaptı eşimde çok az sperm hareket azlığı bende de pcos var . Doktor bu durumda aşılama Önerdi direk tüp bebeğe gerek yok yaşın küçük dedi ama ben kararsızım yardımcı olur musunuz

Biz doktordan iyi bilecek değiliz. Büyük bir sorun yokken de aşılama yapmadan tüp yapmazlar. Aşılamanın da tutma ihtimali var neden oñyargilisin yaşın da genç

Tup bebekte bir suru ilac kullaniyorsun. O ve tutma sansin yuzde 30 sadece. Dsha uzun sürüyor dönem. Asilama daha basit tabiki.

Doktor tavsiyesine uy. Tup bebek ilaclaru yumurta kalitesini de bozabiliyor bazen.

Doktor da ısrarla yaşın genç dedi ben biraz garanticiyim tabi tüp de olsa garanti olmayacağını biliyorum ama tutma yüzdesi aşılamaya göre daha yüksek olduğunu biliyorum
Adetimi bekliyorum doktorla tekrar görüşüp tedaviye başlamayı düşünüyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…