32 yaşındayımBence bi 6 ay kendiniz deneseniz olur sanki,tupunuz temizlenmis belki.kendiliginden olur..Cok beklemeyin ama bi 3ay bari deneyin derim ben,tabi benim fikrim.. Bi arkadasim 1yil bebek sahibi olamadi,sonra ilac kullandi asilama oldu falan,doktor tup diyordu,gerek kalmadan hamile kaldi..Yasiniz kac?
Tüp Bebek'le Doğan çocukların sağlıklarının normal doğumla doğan çoçuklarından daha kötü olduğunu belgeleyen araştırmalar varÇocugun saglıgı etkılenebılır derken ?
Mesela nedir onlar hiç haberim yok ?Tüp Bebek'le Doğan çocukların sağlıklarının normal doğumla doğan çoçuklarından daha kötü olduğunu belgeleyen araştırmalar var
Tüp Bebek'le Doğan çocukların sağlıklarının normal doğumla doğan çoçuklarından daha kötü olduğunu belgeleyen araştırmalar var
O zaman millet niye tüp bebek merkezlerinde sıra beklesin Allah aşkına, kulaktan dolma saçma şeylere inanmayın.Tüp Bebek'le Doğan çocukların sağlıklarının normal doğumla doğan çoçuklarından daha kötü olduğunu belgeleyen araştırmalar var
Arkadaşınız aşılama ile mi hamile kaldı doğal yolla mı yaşım 32Bence bi 6 ay kendiniz deneseniz olur sanki,tupunuz temizlenmis belki.kendiliginden olur..Cok beklemeyin ama bi 3ay bari deneyin derim ben,tabi benim fikrim.. Bi arkadasim 1yil bebek sahibi olamadi,sonra ilac kullandi asilama oldu falan,doktor tup diyordu,gerek kalmadan hamile kaldi..Yasiniz kac?
Linklerin biri şu Türkçe kaynak http://m.milliyet.com.tr/pembenar/tup-bebeklerde-kanser-riski-daha-pembenar-detay-hamilelik-1774649/
Diğer kaynaklar yabancı,
İçinize kurt düşürdüğüm için özür dilerim , siz karar vermişsiniz ne güzel hamilesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?