Bende inanmak istemiyorum keşke tüp bebek en ideal çözüm olsa, tüp bebek merkezleri ayrı konu birçoğu insan sağlığıyla ticaret yapıyor. Kulaktan duymadım ama okudum kimse söylemediO zaman millet niye tüp bebek merkezlerinde sıra beklesin Allah aşkına, kulaktan dolma saçma şeylere inanmayın.
Yabancı kaynaklarda daha çok belge varYalniz bu siradan bir magazin gazetesi haberi. Arastirmayla ilgili bir belge yok.
O araştırmayı merak ettim link verebilirmisinizTüp Bebek'le Doğan çocukların sağlıklarının normal doğumla doğan çoçuklarından daha kötü olduğunu belgeleyen araştırmalar var
Diğer sağlık konularını bilemem ama tüp bebeklerde otizmin daha çok görüldüğünü söyledi bir embriyolog geçenlerde.Mesela nedir onlar hiç haberim yok ?
Evet bos gebelık dıs gebelık efendım olması cok ıhtımal dahılınde ama daha saglıksız olabılecegıne daır hıc bır belge oldugunu sanmıyorum ve bende tup bebek annesıyım gayet saglıklı bır cocugum var , elbette tup bebek oldugu ıcın degıl ancak gelısımı yasıtlarından hep ılerıde oldu masallah
Ama ben otizimin genetik bir hastalık oldugunu bıle dusunmuyorum , hatta daha dogrusu baska hastalıklar otızime sebeb olabılıyor dıye bılıyorum.Diğer sağlık konularını bilemem ama tüp bebeklerde otizmin daha çok görüldüğünü söyledi bir embriyolog geçenlerde.
Genetik değil zaten sebebi henüz bilinmiyor. Bize otizmli çocuklarla ilgili seminer de verildi, sınıflarımızda her sene artan sayıda otizmli çocuk göreceğimiz söylendi. Neden dediğimizde bilgi verilemedi, doğal olmayan gıdalar, pis hava vs her şey olabilir.Ama ben otizimin genetik bir hastalık oldugunu bıle dusunmuyorum , hatta daha dogrusu baska hastalıklar otızime sebeb olabılıyor dıye bılıyorum.
Ay bılemıyorum acıkcası , zaten suanda cok degıstı teknolojı yaptıracak ınsanlarda guzel klınıklere gıtsınler atıyorum bılmem ne hastanesının klınıgıne degıl. Tek tavsıyem bu olur herhalde
Çok ilginç umarım dogru degıldır gercekten, ben kendı adıma ımkanım vardı herseyıyle guvendıgım yerde tedavımı oldum. Ama ya dıgerlerı? lab. sartları bılmeden tup bebek yapıyorlar yarı fıyatlarına. Allah herkesın yardımcısı olsun cok zor seylerGenetik değil zaten sebebi henüz bilinmiyor. Bize otizmli çocuklarla ilgili seminer de verildi, sınıflarımızda her sene artan sayıda otizmli çocuk göreceğimiz söylendi. Neden dediğimizde bilgi verilemedi, doğal olmayan gıdalar, pis hava vs her şey olabilir.
Geçenlerde de embriyolog otizm tüp bebeklerde daha çok görülüyor dediğinde şaşırdım, ne alaka bilemiyorum.
32 yaşındayım
Genetik değil zaten sebebi henüz bilinmiyor. Bize otizmli çocuklarla ilgili seminer de verildi, sınıflarımızda her sene artan sayıda otizmli çocuk göreceğimiz söylendi. Neden dediğimizde bilgi verilemedi, doğal olmayan gıdalar, pis hava vs her şey olabilir.
Geçenlerde de embriyolog otizm tüp bebeklerde daha çok görülüyor dediğinde şaşırdım, ne alaka bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?