- 2 Kasım 2024
- 45
- 14
- 3
- Konu Sahibi fallinlove_
-
Yaşınız genç ve sizden kaynaklı bir problem yoksa bence bi süre daha doğal denenebilir.Kızlar selam,
Bir konuda desteginize ihtiyacım var. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında çocuk için denemelere başladık. Ancak bir şeylerin ters gittiğini fark edince doktora gittik eşimin sperm hareketi, sperm sayısı ve şeklinde ciddi problem olduğunu gördük. Aynı zamanda dna sarının da %30’un üzerinde olduğunu öğrendik.Daha sonrasında Ankara’da Kaan aydosa gittik. Yaklaşık 6 ay tedavi ilaç tedavisi gördük. Ocak ayında dna hasarının %10’un altına düştüğünü ve sayı hareketliliği normal seviyeye geldiğini öğrendik. Kaan hoca altı ay kadar normal yolla denememizi önerdi olmazsa tüp bebeğe gidebileceğimizi söyledi. Biz şu anda yedinci ayı tamamladık. Tüp bebek süreçlerinden maddi ve manevi olarak korkuyorum, biraz daha doğal yolla denersek zaman mı kaybetmiş oluruz bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız? Ben ve eşim düzenli takviyeler kullanıyoruz Supra Life kadın ve erkeğini. Süreci bize benzeyip de doğal ruhla hamile kalan var mı kafam çok karışık !!!
Bence tamamen isteyip istememenle ve maddi durumla alakalı bir durum tabi ki amaKızlar selam,
Bir konuda desteginize ihtiyacım var. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında çocuk için denemelere başladık. Ancak bir şeylerin ters gittiğini fark edince doktora gittik eşimin sperm hareketi, sperm sayısı ve şeklinde ciddi problem olduğunu gördük. Aynı zamanda dna sarının da %30’un üzerinde olduğunu öğrendik.Daha sonrasında Ankara’da Kaan aydosa gittik. Yaklaşık 6 ay tedavi ilaç tedavisi gördük. Ocak ayında dna hasarının %10’un altına düştüğünü ve sayı hareketliliği normal seviyeye geldiğini öğrendik. Kaan hoca altı ay kadar normal yolla denememizi önerdi olmazsa tüp bebeğe gidebileceğimizi söyledi. Biz şu anda yedinci ayı tamamladık. Tüp bebek süreçlerinden maddi ve manevi olarak korkuyorum, biraz daha doğal yolla denersek zaman mı kaybetmiş oluruz bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız? Ben ve eşim düzenli takviyeler kullanıyoruz Supra Life kadın ve erkeğini. Süreci bize benzeyip de doğal ruhla hamile kalan var mı kafam çok karışık !!!
Merhaba bizim de dna hasarı % 28 ne takviyeleri verdi bence zaman kaybetmeyin normale döndü ise hemen tüp bebek deneyinKızlar selam,
Önce letaseed ve resveratrol verdi ardından çok iyileşme olmayınca Supra life verdi. Nohut yemeği yedik düzenli kendi suyu işe pişmiş, ısırgan otu çayı ve incir bu düşen bir şey dert etmeyin önemli olan düştükten sonra doğal yolla olması maalesef 7 aydır olmuyorMerhaba bizim de dna hasarı % 28 ne takviyeleri verdi bence zaman kaybetmeyin normale döndü ise hemen tüp bebek deneyin
Nasıl gidiyor tedavinizBizde de eşimde sorunlar vardı varikosel dendi,ameliyat önerdi doktor.Kasım ayında ameliyat oldu iyileşme süreci 6 ayda başlıyor 1 sene bekleyin dediler biz 5 ay bekledik sonra tedaviye başkadık,cünkü biliyorduk ki 1 sene de beklesek düzelse bile olmıycak çünkü kafaya takıyoruz,kafaya takmıyoruz düşünmüyoruz derseniz bekleyin olabilir ama kafaya takıldığı sürece olmuyor hiş sorun olmasada malesef
Kaçıncı denemede tuttu tüp bebek ?Bence tamamen isteyip istememenle ve maddi durumla alakalı bir durum tabi ki ama
7 ay çok uzun bir süre ama istersen 1 sene bekle az kalmış zaten
Ama kendim için bu tarz bi karar vermem gerekti ve tüp bebeği seçtim pişman değilim
Siz direk tüp bebeğe geçin beklemeyin ileri hız morfoloji kaç sigara kullanımı var mıÖnce letaseed ve resveratrol verdi ardından çok iyileşme olmayınca Supra life verdi. Nohut yemeği yedik düzenli kendi suyu işe pişmiş, ısırgan otu çayı ve incir bu düşen bir şey dert etmeyin önemli olan düştükten sonra doğal yolla olması maalesef 7 aydır olmuyor
%42 yok hayır kullanmıyor. Ankara’da görüşmeye gitmeyi düşünüyoruzSiz direk tüp bebeğe geçin beklemeyin ileri hız morfoloji kaç sigara kullanımı var mı
İleri hız mı 42%42 yok hayır kullanmıyor. Ankara’da görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz
Varikosel var mı%42 yok hayır kullanmıyor. Ankara’da görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz
Bi arkadaşım doğaldan hamile kaldı 2. Ayında.Kızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?