- 16 Kasım 2022
- 300
- 34
- 48
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
-
Deniyoruz aslında amaBir 6 ay kadar yemeginize, sporunuza, takviyelerinize, sigara varsa birakmaya dikkat edin. Duzenli ovulasyon takip edip ilişki planlayin. Bana oyle çok kötü gelmedi degerleriniz.
Esiniz test yaptirdi mi? Ben daha dusuk amhla hamile kaldim. Yaklasik 6 ay ugrastim olmadi. Olmadigini kabul edip biraktim 2 ay sonra hamile kaldim. Ama beklemek istemiyorsaniz tup bebege de basvurabilirsiniz.Deniyoruz aslında amaolmadı.
Bir ay ovülasyonla denedim
Diğer dört ay kendim denedim.
Sizin kaştı amh eşim iyi durumdaEsiniz test yaptirdi mi? Ben daha dusuk amhla hamile kaldim. Yaklasik 6 ay ugrastim olmadi. Olmadigini kabul edip biraktim 2 ay sonra hamile kaldim. Ama beklemek istemiyorsaniz tup bebege de basvurabilirsiniz.
0,61diSizin kaştı amh eşim iyi durumda
İnşallah olur0,61di
Amin. 6 ay kadar ovulasyonla denedim. Biraktiktan 2 ay sonra oldu.İnşallah olurhep ovülasyonla mı denediniz
Ben ovülasyonla bir kere deneyebildimAmin. 6 ay kadar ovulasyonla denedim. Biraktiktan 2 ay sonra oldu.
Rahim filmi çekildi mi ? eşinizin sperm testi ne durumdaKızlar değerlerimi yazayım
Yaşım 34
Amh 0,719
Lh 7,63
E2 43,1
Fsh 9,73
Prolaktin 5,95
Tsh 1,57
Doktor tüp bebek dedi
Evet canım amh düşük olunca tüp bebek tedavisi öneriliyor
amhsi düşük olup çok hamile kalan duydumRahim filmi çekildi mi ? eşinizin sperm testi ne durumda
Eşim iyi durumda , normal bireylerden sayıca yüksek sayısı filan da rahim filmi çekilmedim.Rahim filmi çekildi mi ? eşinizin sperm testi ne durumda
0,719 tehlikeli mi ?AMh bir ayda sıfırlanabiliyor örneğini çok gördüm vakit kaybetmeyin derim sperm bir şekilde elde ediliyor tese ile ama yumurta üretimi yoksa dönüşü yok
Hiç duymadım bunuRahim filmi çekildi tüplerim açık. Eşimin sperm raporu pek iyi değildi bizi direkt tüp bebeğe sevk ettiler. Ama tüp bebek doktorum amh çok önemli dedi.
1in altı evet hatta aşılama gerekmeksizin tüp Bebek raporu çıkıyor hemen bu rakamlara0,719 tehlikeli mi ?
gözünüz korkmasın tabi ki doğal da olabilir ama bence başlayın tedavinize0,719 tehlikeli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?