- 9 Ocak 2015
- 643
- 363
- 53
- 32
İyi akşamlar bayanlar benim derdim kafa karışıklığı uzatmadan anlatmak istiyorum 1 ay önce negatif bir tüp bebek sonucu aldık dondurulmuş embriyolarimiz var 6 tane iki sene filan ara vericek yeniden onlarla denicektik o 2 sene araliginda ben ise girecektim eşim ister çalış ister çalışma sen bilirsin dedi ve bana bıraktı bi kaç iş buldum hep saati uzun malum kış ayı eve gelebilmek için çok geç saatler 7 gibi fabrikaya gitsem eşim 8-5 çok zor oluyor (bekarken vardiyali çalıştım evlenince devam ettim ama olmadı eşim istemedi bırakmak zorunda kaldım ) zaten 2 senedir tedaviydi hastaneydi derken evdeydim şuan Babanem 84 yaşında ben para vereyim dondurulmuş embriyolari deneyin diyor ölüm korkusu geldi kadincagiza benide çok sever çocuğumuz olmasını çok istiyo biz 2 senedir maddi açıdan yıprandık o yüzden erteledik ama şuan kafam karışık tedaviye gidiyorum diye 2 sene evde durmak bağladı beni yoksa çalışırdım şuan kafam karıştı ne yapmam lazım (babanemin vereceği parayı kaçırmak istemiyorum aslında ) eşim tekrar yıkılırız tutmazsa para boşa gider vs vs bu şekilde düşüncesi bilemedim dışarıdan fikir almak daha iyi sanırım şimdiden teşekkür ederim ...
Konumu güncelliyorum arkadaşlar fikirleriniz altın değerinde büyük çoğunluk tedaviye devam etmekten yana zaten benim de ağır basan tarafı bebek özlemi çok teşekkür ediyorum
Konumu güncelliyorum arkadaşlar fikirleriniz altın değerinde büyük çoğunluk tedaviye devam etmekten yana zaten benim de ağır basan tarafı bebek özlemi çok teşekkür ediyorum
Son düzenleme: