• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek mi yoksa işe girmek mi ?

Yaşım 24 canım inşallah seninde hayırlısıyla olur bizimde ev kendi evimiz tup bebek öncesi psikolojik olarak çok hazırdım ben bile kendimden bu kadar rahat olmayı beklemezdim sizin yaşınız kaç
bence işe başlayıp tedavini de olmalısın babaannenin bütçesiyle ama işe de başla daha çok gençsin bebek bebek diye de çok ısrarcı olmayın bir kere d ebabanne ile deneyin derim

Yaşım 24 canım inşallah seninde hayırlısıyla olur bizimde ev kendi evimiz tup bebek öncesi psikolojik olarak çok hazırdım ben bile kendimden bu kadar rahat olmayı beklemezdim sizin yaşınız kaç
ben 34 üm. 2 taze bir dondurulmuş transfer yapıldı. İlki tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum falan baya yıprandım. İlk zamanlar ben de rahattım , olur diye düşünüyordum bide, ama üst üste negatifleri aldıkça insan niye olmuyor diye umutsuzluğa düşüyor. Şahsen artık değil bir daha tedavi hastanenin önünden geçmiyorum.. Yeniden hormon al , yok kaç yumurta çıkıcak, kaçi döllenicek kaçı 5 .güne kalıcak, 10-15 gün bekle hamile miyim değil miyim belirti ara doğru düzgün hareket edeme,tutsa kan değeri katlanıcak mı kese görülücek mi, kalp atışı olucak mı offf. Diyorum ya öyle bebek dene bebek dene demek kolay olmuyor, denemeler arttıkça yıpraniyor insan

Bence bıraz akısa bırakın.
Ara verme sebebınız cıdden paramıydı?
paraysa eger sımdı ımkanınız var, yok ama bıraz zman gecmesı ve psıkolojık olarak hazırlanmaksa eger calısın.
Transfer ücreti şuan 2500 canım ama doktor 5 senedir aynı fiyat zam gelirse 4000 bini bulur demişti yani tedavi görenler bilir iki senede 20000 lira gitti eşim artık yorulduk maddi manevi diyor Babanem de ben 2000 veririm dedi tamamını da verir aslında istesem

bence işe başlayıp tedavini de olmalısın babaannenin bütçesiyle ama işe de başla daha çok gençsin bebek bebek diye de çok ısrarcı olmayın bir kere d ebabanne ile deneyin derim
Hem iş hem tedavi olsa keşke canım belli aralıklarla izin almam gerek iş veren de bebek isteyen birini ise almaz haliyle ve transferden sonraki günler çok önemli bunları düşünüyorum sanki tedavi daha ağır basıyor

Canim kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu tüp bebek mevzusunda yaş da önemli biliyorsundur. Yasin geçtikçe hamile kalma oranlari azalıyor maalesef. Zaten negatif bir denemen varmış ben senin yerinde olsam vakit kaybetmezdim ki öyle de yaptım. İki sene bekleyip negatif bir sonuç almak esin icin de senin için de çok daha ağır olur bence. Pozitif düşünün öyle başlayın inşallah bebiş gelir

bence 84 yasındakı babanne fırsatını kaçırmayın ,
kimbilir belkide allah onun parasıyla size bu bebeği nasip edecek ,

veeee bende bebek diyorum

İlkini daha yeni atlattık üzüldük demek istiyor yani canım ben anlayamadım içime attım snra titremeye filan başladım cenelerim kasiliyodu şuan yok ama korkmuştum o zaman kalıcı bişey olucak diye

Üzüldüğünüzü de biliyorsa siz ne yapmak istiyorsanız o konuda destek olsun. "Sen nasıl istiyorsan öyle yapalım, ne olursa olsun seni destekleyeceğim" desin. Güzel güzel anlatırsanız yapar bence.

Bence babaannen para verıyorsa haklısın kacırma, ama babaannen de bılsın tutmama ihtimalini paranın bosa gidebılecegını. İş her zaman bulunur. Çocugu ne kadar erken yaparsan o kadar iyi..

BAbaanneyi kırmayın bence, hem sizde istiyorsunuz.
Dünyanın bin türlü hali var, babaanneye bişey olsa sonra vicdan azabı da çekebilirsiniz (Allah gecinden versin tabi ama)

+1

İkisini bir arada yapın eğer elinizin altında iş imkanı varsa.

ben 34 üm. 2 taze bir dondurulmuş transfer yapıldı. İlki tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum falan baya yıprandım. İlk zamanlar ben de rahattım , olur diye düşünüyordum bide, ama üst üste negatifleri aldıkça insan niye olmuyor diye umutsuzluğa düşüyor. Şahsen artık değil bir daha tedavi hastanenin önünden geçmiyorum.. Yeniden hormon al , yok kaç yumurta çıkıcak, kaçi döllenicek kaçı 5 .güne kalıcak, 10-15 gün bekle hamile miyim değil miyim belirti ara doğru düzgün hareket edeme,tutsa kan değeri katlanıcak mı kese görülücek mi, kalp atışı olucak mı offf. Diyorum ya öyle bebek dene bebek dene demek kolay olmuyor, denemeler arttıkça yıpraniyor insan
Aynen öyle canım iki buçuk sene
Seni taşlarlar deme :halay:
Kimseyi taşlamak için konu açmadım fikir almak istiyorum sadece ki zaten gönlüm tedaviye devam etmekten yana ama şuan sağlıklı düşünemiyorum dışarıdan fikir almak daha mantıklı geldi

Neden kasinicaksiniz ki fikir söylemekle kaçınmak ne alaka ben onu anlayamadım ?
Seninle alakali degil canim, ben benzer pek cok konuda once para ve imkanlar, sonra cocuk diyen biriyim de,taslarlar seni deme diyen arkadasim da o yuzden bana gonderme yapiyor :) genelde oyle dedigim icin sacimi basimi yolar burdaki uyeler :) sen uzerine alinma yani

Back
X