• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek mi yoksa işe girmek mi ?

Seninle alakali degil canim, ben benzer pek cok konuda once para ve imkanlar, sonra cocuk diyen biriyim de,taslarlar seni deme diyen arkadasim da o yuzden bana gonderme yapiyor :) genelde oyle dedigim icin sacimi basimi yolar burdaki uyeler :) sen uzerine alinma yani
:-)Iyıydıiii

Neden kasinicaksiniz ki fikir söylemekle kaçınmak ne alaka ben onu anlayamadım ?

Siz alınmayın lütfen. Forumda bebek konusu tabudur olumsuz konuşmak, annelik için erken demek ya da bebeği aldır demek falan yasaktır üyeler kızar çok kızar. Şaka yaptık o yüzden.

Bence yazdığım gibi hem iş hem bebek çalışmaları olsun. Birikim de yaparsınız güzel olur.

Seninle alakali degil canim, ben benzer pek cok konuda once para ve imkanlar, sonra cocuk diyen biriyim de,taslarlar seni deme diyen arkadasim da o yuzden bana gonderme yapiyor :) genelde oyle dedigim icin sacimi basimi yolar burdaki uyeler :) sen uzerine alinma yani
Anladım canım evet bazıları fazla cazgirlasabiliyor :) maddi sıkıntımız aslında yok gibi aylık bin lira olan kredimiz bitince çok fazla rahatlıcaz 1 senesi kaldı sadece transfere toplu para veremicez onu da Babanem verırım diyo bebek hasreti de çok zor daha baskın sadece zaten çok fazla bebek diyen oldu eşimle konuşup kararimi kesin ve net olduğunu soylicem

Anladım canım evet bazıları fazla cazgirlasabiliyor :) maddi sıkıntımız aslında yok gibi aylık bin lira olan kredimiz bitince çok fazla rahatlıcaz 1 senesi kaldı sadece transfere toplu para veremicez onu da Babanem verırım diyo bebek hasreti de çok zor daha baskın sadece zaten çok fazla bebek diyen oldu eşimle konuşup kararimi kesin ve net olduğunu soylicem
Canim elbette nasıl istersen oyle yap. Ama yasin daha cok cok ufakmis ben senin yerinde olsam ise girer calisir bolca birikim yapardim. Yine de hakkinda hayirlisi olsun

Bebek diyorum ve arttırıyorum.:anneadayı::KK46:
Allah gönlünüze göre nasip etsin,kucağınızı doldursun inşallah.:anne:

Benimde çok istiyorum aslında Aralık ayında adet olunca gel demişti doktor o aralikta zam gelicek dedi arıyorum hala aynı fiyat fırsatı kaçırmak istemiyorum eşimle de ters düşmek istemiyorum

tüp bebek herşey dahil ne kadar tutuyor ortalama fiyatı .?
ben yurtdışında yaşıyorum Tr yede ne kadar bilmek istiyorum. .
sanırım bizde tüp bebek tadavisi sonucu bebeğimiz olacak normal yolla 2 yıldır olmuyor. .. :(

Bende bebek diyorum bu fırsatı kaçırmayın bence. .
arkadaşlar tüp bebek tedavisi herşey dahil ne kadar tutuyor fiyatı. ?

embriyoları 2 sene daha dondurmak da masraf, dondurulmuşlarınızla deneyin bence babaanne de sağolsun destek oluyormuş size. 2 sene bekleseniz allah korusun transfer sonucu olumsuz olsa yine üzüleceksiniz.
bu tedaviye başladığınıza göre çok hazırsınız bence ertelemeyin.

Bende bebek diyorum bu fırsatı kaçırmayın bence. .
arkadaşlar tüp bebek tedavisi herşey dahil ne kadar tutuyor fiyatı. ?
Benim normal düzeyde özel bi hastane canım on bin lira filan tuttu ama İstanbul'da özel hastane fiyatları daha fazla galiba testleri vs ...

İyi akşamlar bayanlar benim derdim kafa karışıklığı uzatmadan anlatmak istiyorum 1 ay önce negatif bir tüp bebek sonucu aldık dondurulmuş embriyolarimiz var 6 tane iki sene filan ara vericek yeniden onlarla denicektik o 2 sene araliginda ben ise girecektim eşim ister çalış ister çalışma sen bilirsin dedi ve bana bıraktı bi kaç iş buldum hep saati uzun malum kış ayı eve gelebilmek için çok geç saatler 7 gibi fabrikaya gitsem eşim 8-5 çok zor oluyor (bekarken vardiyali çalıştım evlenince devam ettim ama olmadı eşim istemedi bırakmak zorunda kaldım ) zaten 2 senedir tedaviydi hastaneydi derken evdeydim şuan Babanem 84 yaşında ben para vereyim dondurulmuş embriyolari deneyin diyor ölüm korkusu geldi kadincagiza benide çok sever çocuğumuz olmasını çok istiyo biz 2 senedir maddi açıdan yıprandık o yüzden erteledik ama şuan kafam karışık tedaviye gidiyorum diye 2 sene evde durmak bağladı beni yoksa çalışırdım şuan kafam karıştı ne yapmam lazım (babanemin vereceği parayı kaçırmak istemiyorum aslında ) eşim tekrar yıkılırız tutmazsa para boşa gider vs vs bu şekilde düşüncesi bilemedim dışarıdan fikir almak daha iyi sanırım şimdiden teşekkür ederim ...
babaanneniz para veriyorsa alın.
sonuçta zorla istemiyorsunuz . gönlünden kopmuş vermek istemiş.
sonuçta büyük bir sevap işlemiş olur sizi evlat sahibi yapmış olursa

embriyoları 2 sene daha dondurmak da masraf, dondurulmuşlarınızla deneyin bence babaanne de sağolsun destek oluyormuş size. 2 sene bekleseniz allah korusun transfer sonucu olumsuz olsa yine üzüleceksiniz.
bu tedaviye başladığınıza göre çok hazırsınız bence ertelemeyin.
Aynen öyle canım embriyo senelik ücreti var iki sene onu ödeyecegime transfer daha mantıklı sanki

Benim normal düzeyde özel bi hastane canım on bin lira filan tuttu ama İstanbul'da özel hastane fiyatları daha fazla galiba testleri vs ...

sigorta karşılamıyor mu ben yurt dışında yaşıyorum burda sigorta 6 kere tüp bebek karşılıyor gerisi parayla. ..

sigorta karşılamıyor mu ben yurt dışında yaşıyorum burda sigorta 6 kere tüp bebek karşılıyor gerisi parayla. ..
Sigorta 3 senelik evli olmanız koşulu ile karşılıyor canım ama özel hastane sadece biraz indirim yapiyolar ilaçlarını testlerini yine kendin aliyosun

yani sadece ilaç ve test lermi 10 bin tutuyor cokmus. ?
Yok canım rapor alınca hastaneye ödenen miktarı da veriyosun ama düşüyor biz 5500 lira verdik yanımdaki kadın raporla 4000 lira vermiş yani pek fark olmuyo raporu almaya uğraşmakta çabası ugrastiriyomus yani

Yaşım 24 canım inşallah seninde hayırlısıyla olur bizimde ev kendi evimiz tup bebek öncesi psikolojik olarak çok hazırdım ben bile kendimden bu kadar rahat olmayı beklemezdim sizin yaşınız kaç
Ben de 25 yaşındayım ev kendimizin değil :) hala da düşünmüyorum.Herşey Allahtan olacaksa zaten olur.İnşallah seninde güzel haberlerini duyarız tüm isteyenlerin de.

Back
X