- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
ne güzel yazmıssınBende arkadaşın dedigine katılıyorum tüp bebekten önce eşinle birlikte karyotip test diyolar yani genetik test yaptirin...ve eşin birde sperm dna testi yaptirsin dna hasarı varsa önce tedavisini olsunda tüp bebek yapin..merkezler 2nci 3ncü denemeden sonra istiyolar u testi sen kendi isteginle yaptir ama tedaviden önce...sendede pıhtilaşma varsa önlem alırsın hem...
Ve umutsuz olma allah büyük ...ben 4 yilda 6 kez tüp yaptirdim hic biri tutmadi dondurulmuşum bile olmuyodu ..ésimin sperm sayisi 5 milyonun altindaydi morfoloji bazen SIFIR bazen yuzde 1 oluyodu harekette öle ilaclarla falan yuzde 10 hareket ulaşinca sevincten ölüyoduk...ama biturlu sonuca ulasamadik yilmadan usanmadan esimin vitaminlerini ilaclarina ve evde kendim haxirladigim kürlerine devam ettik ve ben simdi dogal yoldan hamile kaldim mucize gibi doktorum en son 7nci tedaviyi kaldiramassin artik istersen yipratmayin kendinizi birakin istersen tedaviye devam edin dedi....ama rabbim buyuk işte nasip oldu bi oğlum olucak insalahhhh kucagima aldigimida görürüm hayirlisiyla...ve insalahh rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder.. heryere yaziyorum burayada yaziyim.... umutlu ol vazgecme sabr et ve inan ...

allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallah cnm