Amin inşallah Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun inşallah ,sağlıcakla kucağınıza almayı Allah nasip etsin
Benimde kafamda o kadar çok soru vardıki hala da var seni çok iyi anlıyorum öncelikle ilaçları mutlaka düzenli kullan saatleri geçirmemeye çalış,genetik yapılmadı bize doktor başarısız tüp denemesi olmadığı için gerek görmedi,toplandıktan 1.5 ay sonra yapıldı transferim yani toplandıktan sonra 2 adet gördüm 2.adetn bitiminden 15-20günü aralığında yapıldı 23 yumurtam olmştu 10tane iyiydi 7 tane döllendi sonra 3tane kaldı en son o 3tane donduruldu 2tane transfer edildi 3.çözülürken kötü olmuş dondurulamadı üzülmüştüm kalamazsam sil baştan olacak donduramadık diye elimizde çok dardı ama çok şükür kaldık ve para bize kaldı 2000e yakın bir dondurma ücreti alıyolar çünkü inşallah tez zamanda mucizenizi yaşarsınız bende o kadar çol negatif test gördmki olma ihtimaline bile inanamıyordum çok dua ettim yukarıda yazdıklarımı yaptım çok şükür oldu darısı dualarım sizlerleAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de 4 yıldır uğraşıyorum 3 negatif tüp bebek denemem var, şimdi bülent hocayla başlıyoruz, verdiği vitamin haplarını kullanıyorum şuan, kasımda da bir aksilik olmazsa tedaviye başlycaz inşallah.. embriyolarınıza genetik yapıldı mı acaba, toplandıktan ne kadar süre sonra transferiniz gerçekleşti, bir de kaç adetle başladı en son iyi durumda kaç tane kaldı.. çok sordum kusura bakmayın , fikir oluşsun kafamda diye..
Arkadaşlar Merhaba bu yazıyı yazma sebebim tamamen benim gibi anne olma duygusuyla yaşayan kadınlara umut olmak, konuya giriyorum öncelikle 3yıldır eşimle çocuk istiyorduk 4.5yıllık evliyim olmadı gününü herşeyi takip ettik klomen bir kez aşılama da denedim olmadı tüp bebeğe karar verdik şunu belirtmeliyimki seçtiğiniz merkez çoooook önemli parası çok geliyor insana evet ama negatif sonuç almaktan iyidir aralarında tüm merkezlerin en fazla 3bin tl oynuyor çünkü,çocuğumuzun olmama sebebi erkek inferlitesiydi eşimde ileri hareketlilk %7 morfoloji %3tü proxdeed plus kürler herşeyi yaptık hamile kalamadım sonra arkadaşım acıbadem maslak hastanesi bülent tıraşı önerdi bana başladım bir yola beklediğimden çok pahalı tuttu çünkü bize ektra uygulamalar gerekti mikro çiple en iyi sperm yöntemi tutsun die rahim yıkıma ve rahimde kasılma sebebiyle kasılma iğnesi gibi ekstra yeni teknolijilerle transferim yapıldı bunlara ek ödemeler yaptım ama Allah bin kere hocadan ve ekibinden razı olsun dondurulmuş 2embriyo transfer edildi ve şuan hamileyim 2 hafta sonra keseyi göreceğiz inşallah dualarınızı bekliyorummm,transfer sonrası 4.günden sonra içime umutsuzluk düştü olmayacak gibi sürekli dua ettim elimi karnıma koyarak ya halik el mübdi esmalarını tekrarladım salatı tefriciye dinledim netten, çok sık wcye gittiğim için bana yatmadım gibi geldi hiç ama işyerinden 12 gün izin aldım gideceğim yerlere iğne için genelde hep arabayla gittim geldim eve gelince dinlendim ağır kaldırmadım ev işi yapmadım masa kurmak hariç 7.günde banyo yaptım ben transfer sabahı kalkıp banyo yaptım öyle gittim transfere duşu ılık suyla ayakta kısa süreli aldım yediklerim ise hergün bir yumurta domates salatlk kahvaltı akşam evde ne yemek varsa ara öğün olarak dut kurusu ananas bol meyve kabak çekirdeği ceviz fındık yedim , 10.gün idrar da ikinci çizgi silik çoktı ve kan verdim yine o gün değerim yüksek çıktı hamileyim ve 12.günüm bugün test yaptım ve çok şükür artmış,elimden geldiğince sorabileceklerinizi benim aradığım soruları yazdım dualarım anne olmak isteyen kalplerle sizde bana dua edin olur mu kucağıma alabileyim sağlıklı bir şekilde
Tebrik ederim canim çok güzel haber bu. Ben şunu merak ediyorum tüp bebek sürecine başladık bizde, tüp bebek hangi sebeplerden tutmuyor? Sürecin başındayım daha geçen ay aşılama tutmayınca bu ay tüp bebek sürecine girdik. Darısı başınıza bu aradaBenimde kafamda o kadar çok soru vardıki hala da var seni çok iyi anlıyorum öncelikle ilaçları mutlaka düzenli kullan saatleri geçirmemeye çalış,genetik yapılmadı bize doktor başarısız tüp denemesi olmadığı için gerek görmedi,toplandıktan 1.5 ay sonra yapıldı transferim yani toplandıktan sonra 2 adet gördüm 2.adetn bitiminden 15-20günü aralığında yapıldı 23 yumurtam olmştu 10tane iyiydi 7 tane döllendi sonra 3tane kaldı en son o 3tane donduruldu 2tane transfer edildi 3.çözülürken kötü olmuş dondurulamadı üzülmüştüm kalamazsam sil baştan olacak donduramadık diye elimizde çok dardı ama çok şükür kaldık ve para bize kaldı 2000e yakın bir dondurma ücreti alıyolar çünkü inşallah tez zamanda mucizenizi yaşarsınız bende o kadar çol negatif test gördmki olma ihtimaline bile inanamıyordum çok dua ettim yukarıda yazdıklarımı yaptım çok şükür oldu darısı dualarım sizlerle
Canım tüp bebek pahalı ve ilk önce tüpe gitmeden kalmanın yollarını arıyorsun bu sürede zaman öyle hızlı geçiyorki ne ara 3yıl olmuş diyorsun olmayınca mecbur yaptırıyorsun bu arada ilaçlar dahil yaklaşık 18bin tuttu ilaçları hiç bu kadar beklemiyordum 4bini ilaç olarak düşün,inşallah hiç gerek kalmaz strese sokma kendini ama eşine de kendine de test yaptır bizim biraz da hatamız eşime 1yıl dolduğunda yaptırmak oldu.Bu arada tutunma belirtilerini yazmayı unutmuşum yazayım kasıkta tam kilot çizgisinin bittiği bacağın başladığı yere ara ara vuran ağrı göğüs büyümesi fakat yumuşak göğüs değil göğsün içinin dolması ve 9.günden itibaren su içmene rağmen koyulaşan ve kokan idrar,idrarda beta hcg artınca idrar kokarmış okuyanlar olur yararlansın diye yazmak istedim.İnşallah tedavi görmeden tez zamanda rabbim sana nasip eder canımMerhaba ben henuz 5 aydir deniyorum ve istiyoruz ama bu surecte bile cok olumsuz etkilendim ve tup bebek arastirmalari yaptim. Ardindan senin harika doktorun Bulent Tiras in yorumlari , videolari , amh i 0.01 bile olan anne adaylarinin oldugunu gordugumde hatta azospermide bile basariya ulastigini vs gorunce icim bir nebze rahatladi en azindan boyle bir hoca var sakin ol diyorum kendime. Umarim dilegim boyle bir tup bebek surecine gerek kalmadan anne olabilirim. Ancak bu sureci yasamam gerekirse gidecegim ilk ve tek kisidir gercekten. Senin adina cok mutlu oldum keske 4 yil beklemeden daha once gitseydin cunku tahmin ediyorum asilama ve diger tedavilerde defalarca hayal kirikligi yasamissindir. Allah bizi sinamasin saglikla sihatle kucagina almani dilerim. Saglikli bir hamilelik gecirmen dilegiyle... Boyle umut verici basliklar okumak insana iyi geliyor. Bu siteye uye olmamla beraber okuduklarim vs beni cok fazla strese ve olumsuzluga surukledi. Devamli bizde acaba su var mi bu varmi diyip duruyorum ucuncu aydan itibaren her ay doktordayim...
Canım genelde Benim bildiğim genetik problem varsa tutmuyor yada düşüyor olabildiğince imkanın doğrultusunda sana önerilen teknolojileri kullandır transferinde inşallah rabbim ilk denemende nasip eder sende bana müjdeli haberini verirsinTebrik ederim canim çok güzel haber bu. Ben şunu merak ediyorum tüp bebek sürecine başladık bizde, tüp bebek hangi sebeplerden tutmuyor? Sürecin başındayım daha geçen ay aşılama tutmayınca bu ay tüp bebek sürecine girdik. Darısı başınıza bu arada
Canım tüp bebek pahalı ve ilk önce tüpe gitmeden kalmanın yollarını arıyorsun bu sürede zaman öyle hızlı geçiyorki ne ara 3yıl olmuş diyorsun olmayınca mecbur yaptırıyorsun bu arada ilaçlar dahil yaklaşık 18bin tuttu ilaçları hiç bu kadar beklemiyordum 4bini ilaç olarak düşün,inşallah hiç gerek kalmaz strese sokma kendini ama eşine de kendine de test yaptır bizim biraz da hatamız eşime 1yıl dolduğunda yaptırmak oldu.Bu arada tutunma belirtilerini yazmayı unutmuşum yazayım kasıkta tam kilot çizgisinin bittiği bacağın başladığı yere ara ara vuran ağrı göğüs büyümesi fakat yumuşak göğüs değil göğsün içinin dolması ve 9.günden itibaren su içmene rağmen koyulaşan ve kokan idrar,idrarda beta hcg artınca idrar kokarmış okuyanlar olur yararlansın diye yazmak istedim.İnşallah tedavi görmeden tez zamanda rabbim sana nasip eder canım
Teşekkür ederim canim insaalah güzel haberler vereceğimCanım genelde Benim bildiğim genetik problem varsa tutmuyor yada düşüyor olabildiğince imkanın doğrultusunda sana önerilen teknolojileri kullandır transferinde inşallah rabbim ilk denemende nasip eder sende bana müjdeli haberini verirsin
Hsg nerede çekileceksin bilmiyorum ama şişli echomarı öneririm 600tlye çekildim uyutulmadan çok canın yanmıyor ,bülent hoca hsgmin çekildiği yere de baktı güvenilmedik bir yer olsaydı tekrar çektir dicekti echomar olmasına sevindim dedi,eşin neden yaptırmıyo altı üstü sperm örneği verecek 150tl fln sperm testi benim eşim yaptırırdı bizim aklımıza gelmedi doktorlarda önce hep kadını tarıyo biraz da ondan sonuç bende bişey çıkmadı ben vakit kaybettim ama nasip bu zamanmış çok şükür oldu içini ferah tut inş seninde olur en kısa süredeCnm ben yaptirdim doktor takibindeyim ztn ama esim yaptirmiyo bir dahaki ay hsg cekilcem yine olmazsa guzel bir dille tkrar isticem ins gerek kalmAz ama hersey bizler icin canim hic birimizin hic birimizden ustunlugu yok hepimiz o surece girebiliriz yeter ki sonu husran olmasin
Hsg nerede çekileceksin bilmiyorum ama şişli echomarı öneririm 600tlye çekildim uyutulmadan çok canın yanmıyor ,bülent hoca hsgmin çekildiği yere de baktı güvenilmedik bir yer olsaydı tekrar çektir dicekti echomar olmasına sevindim dedi,eşin neden yaptırmıyo altı üstü sperm örneği verecek 150tl fln sperm testi benim eşim yaptırırdı bizim aklımıza gelmedi doktorlarda önce hep kadını tarıyo biraz da ondan sonuç bende bişey çıkmadı ben vakit kaybettim ama nasip bu zamanmış çok şükür oldu içini ferah tut inş seninde olur en kısa sürede
İlk olarak tüp bebek süreci hakkında bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşıp moral verebilirse çok sevinirim..
Ben de artık bu yola girmeyi ciddi ciddi kafama koydum, ancak ne nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Daha kötüsü de ''ya olmazsa'' fikri beni yiyip bitiriyor
Gerçekten psikolojik olarak desteğe, benim gibi yeni bu yola gireceklerin arkadaşlığına ihtiyaç duyuyorum
Kendimi çok kötü hissediyorum ama içimde bir umut var, ona tutunacağım...
Amin inşallah sağolunHayirli ugurlu olsun insallah saglikla kucaginiza alin❤
Amin inşallah teşekkürlerAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bana inşallah.
Canım sana özel den mesaj yazilamiyo mu bi bakar misin. Baktım çıkmadı soracaklarim vardı daAmin inşallah teşekkürler
Bu doktor hangi hastane ve ilçede çalışıyor acaba ben erkek doktor istiyorum aslında çünkü bugüne kadar gittiğim tüm bayanlar hatalı yönlendirmeler yaptı ve çok kabalarSana moral olur inşallah.Ben geçen ay ikizlerimi kucağıma aldım.2.Denememde hayaller gerçek oldu.Kime gitmeyi düşünüyorsun.Ben doktorumu önerebilirim sorularınıda cevaplarım.İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına.Esra Çabuk Cömert doktorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?