NE KADAR ÖNEMLİ SORULAR DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR?
nasip değilmiş biliyorum ama nerde yanlış yaptık,ne yapmalıydık...o kadar çok soru varki kafamda biliyorum çok uzun yazdım ama inşallah sıkılmazsınız.yanımda olmanıza,paylaşımlarınıza o kadar çok ihtiyacım var ki.neden tutmadı eksik olan ne?şimdi4-5 ay beklemem lazımmış.nasıl bekliycem beklerken ne yapmalıyım hiçbir şey bilmiyorum.BOM BOŞUM.
geçmiş olsun,Allah diğer sefere yüzünüzü güldürsün İnşallah..vajinal muayene sırasında yaşadığın rahatsızlık fiziksel mi ruhsal mı acaba?yani gerçekten canın çok mu yanıyor yoksa kendini rahatsız hissettiğin için mi kasılıyorsun?eşinlede aynı durum söz konusu sanırım.hep mi böyleydi yoksa bebek olayından sonra mı oldu?akılma vajinusmus olabileceğin geldi,o yüzden sordum...tüp bebek hikayene gelince seninde dediğin gibi herşey nasip..ötesi yok..senin yerinde olsam başka bir merkeze daha giderdim,onlar nasıl bir tedavi uygulayacak sorardım.biraz daha araştırıp öyle denerdim.birde hemen olumsuzluğa kapılma,ilkinde olacak diye birşey yok.burda ne hikayeler okuyoruz,ne mucizeler oluyor..
beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.beklemekten başka yapacak birşey yok şu hayıt kapsülünü okudum forumlardan.acaba diyorum işe yarar mı?Rahim kalınlığı nasıl ölçülüyor bilmiyorum bana bu konudan hiç söz etmedi dr.um sadece herşey yolunda çok iyi gidyor dedi.zaten bebek tutunamayınca o da çok şaşırdı ben hastalarıma %35 şans veririm senin için içimden %100 başarılı olacak diyordum dedi.
deli gibi forumları okuyorum.herkes bişeyler yazmış.iyice allak bullak oldum.bi vitaminden bahsetmişler amerikada satılan.onlara filan bakıyorum.medet işte beklerken doğal şeyler deneyim diyorum.
beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.beklemekten başka yapacak birşey yok şu hayıt kapsülünü okudum forumlardan.acaba diyorum işe yarar mı?Rahim kalınlığı nasıl ölçülüyor bilmiyorum bana bu konudan hiç söz etmedi dr.um sadece herşey yolunda çok iyi gidyor dedi.zaten bebek tutunamayınca o da çok şaşırdı ben hastalarıma %35 şans veririm senin için içimden %100 başarılı olacak diyordum dedi.
deli gibi forumları okuyorum.herkes bişeyler yazmış.iyice allak bullak oldum.bi vitaminden bahsetmişler amerikada satılan.onlara filan bakıyorum.medet işte beklerken doğal şeyler deneyim diyorum.
canım Allah yardım etsin inşallah en yakın zamanda müjdeli haberini alırım.benim daha çok taze ya bide gerçekten o kadar umutluydum ki.herşey o kadar yolunda giderken neden böyle oldu diyorum.gittiğim yer mi hatalı.yada hiç rahim filmim çekilmedi başka bir tedavi yapılmadı yada 8 yumurtam nasıl birden kötü oldu.
bu konularla ilgili o kadar eksik bilgim var ki.şimdi beklerken ne yapmalıyım.neden rahat muayene olamıyorum neden eşimle rahat değilim o kadar yargılıyorum ki herşeyi.en çok da kendimi...
ay ne güzel maşallah.....demek ki kafaya takmamalı.....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....slm canım öncelikle sana allah yardımcın olsun demk istiyorum ümitli olmak çok önemli omayacak deme olacak de, tutup tutmaması konusunda sadece sana nasip diyebilirim ben çünkü bende aynı şeyi yaşadım 1tane aşılama 1tane başarısız tüp denemesi geçrdim 9tane emriyom döllenmişti transfer günü 1tanesi 1.kalite ötekiler 2.kalite dondurmayalım dediler ama izin vermedim atmalarına 2.kalite 3tane dondurduk, transfer edilen emriyo 1.kaliteydi rahimle alakalı hiç sorun yoktu çokta dikkat ettim ağır çekimde hareket ettim yattım ama olmadı çok üzüldüm ağladım ama kendimi çabuk topladım çünkü 3tane daha dondurulmuşum var çok şükür tedavi için imkanım var hemen yeniden ümitle doldum doktorum sadece 1 yada 2 ay bekleyelim dedi 1 ay beklemeye karar verdim benim 2.kalite diye atmak istedikleri dondurulmuş bebeğim şu an benimle şu an 17 haftalık hamileyim hemde bu sefer hiç dikkat etmedim aklıma eseni yaptım konsere gidip dans bile ettim ama rabbim bu sefer nasip etti bana inşallah kucağıma almayı büyütmeyi güzel günlerini görmeyi de nasip eder darısı senin ve bu yolda emek harcayan herkesin başına :)))))
hepinize çok teşekkür ederim.yalnız olmadığımı bilmek güzel.şimdi beklerken ne yapmalıyım sizce.korkuyorum içim umutsuzlukla dolu depresyonun üstesinden gelemiyorum.ben ankara güven has.tüp bebek yaptırdım.tedaviden önce tahlil filan yapılmadı sadece vajinal ultrason ve sonrasında ilaca başlandı lucrine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?