Tüp bebek neden tutmaz

ahsen su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
1.629
965
123
Merhaba arkadaşlar ilk tüp denemem negatif oldu neden olabilir rahim çok iyi sperm iyi embriyo iyi kan sonucu iyi 3aa embriyo transferi oldu ama sonuç negatif dondurulmuş embriyom var şimdi onu denemeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar ilk tüp denemem negatif oldu neden olabilir rahim çok iyi sperm iyi embriyo iyi kan sonucu iyi 3aa embriyo transferi oldu ama sonuç negatif dondurulmuş embriyom var şimdi onu denemeyi düşünüyorum
Canım demekki daha vakti zamanı gelmemiş benim çok yakın tanıdıklarım var kaç defa tüp bebek yaptırdı tutmadı, tutup doğum yaptıktan sonra kendiliginden 3-4 ay sonra tekrar hamile kalan, bize düşen sabretmek rabbime isyan etmemek inşallah bizimde olacak bebeklerimiz

ah canım ya bylesı hayırlıymıs benımde sebebsız ınfertılıtem var ıkı asılama negatf eylulde brdaha asılama denıycem bu ay da ovu testı aldım bakalım ne olacak bende tupe dgru gıdıyrum

ah canım ya bylesı hayırlıymıs benımde sebebsız ınfertılıtem var ıkı asılama negatf eylulde brdaha asılama denıycem bu ay da ovu testı aldım bakalım ne olacak bende tupe dgru gıdıyrum
Kaç yıllık evlisin canım neden aşılama ile vakit kaybediyorsun bence biran önce tüp bebeğe geç bende 2 defa aşılama yaptırdım olmadı hiç bi sorun da görünmüyordu tup bebeğe geçince büyün sorunlar çıktı zaman kaybetme bence

Sebepsiz kısırlık yoktur, sebebini bulmayı başaramamış doktor vardır! Dünyada hiçbir şey tesadüf değildir, tevafuktur.. Her şeyin bir sebebi olduğu gibi, şartlar bu kadar uygun gözüküyorken yapılan tüpün tutmamasının mutlaka ama mutlaka bir sebebi vardır ve o sebep bulunmalıdır.

Sana kendimden örnek veriyim canım; bende sadece pko vardı, rahim filmim temizdi, eşimin spermleri de gayet sağlıklıydı. 5.gün aa kalitede embriyo transfer edildi ve tutmadı. Doktor da dahil herkes şok tabi nasıl tutmaz diye. İkinci deneme öncesi ne gerekiyorsa yapalım araştıralım diye ısrar ettim doktora. Gen testlerinden tut kan pıhtılaşma testlerine kadar ne varsa yaptırdık temiz çıktı. Ben artık rahmimden şüphelenmeye başladım ve yoğun ısrarlarımla doktoruma Histeroskopi ameliyatı yaptırdım. Bu sayede meğerse rahmimde polip varmış alındı ve en önemlisi rahim duvarlarımda ciddi damarlanmalar varmış antibiyotik tedavisiyle giderildi. Eğer o damarlanmalar tedavi edilmeseydi 100 kerede transfer yapsalardı tutmayacaktı. Ayrıca o damarlanmalar Histeroskopi olmasaydı ultrasonla falan görülemeyecekti. Yani uzun lafın kısası kaderciliğin sırası değil. Rabbim tıp vermiş akıl vermiş imkan vermiş sadece oturup dua etmekle olmaz. Allah kimseye kabul etmeyeceği şeyin duasını ettirmez. Eğer bugün evlat diye dua edebiliyorsak, gayrette edip evladımıza kavuşucaz Allah'ın izniyle.

Ikı bucuk yıl oldu canım bı kez daha deneyıp gecıcem hala bı srun cıkmadıgı ıcın olur dıye umut edıyruz ama sende ne gıbı srunlar cıktı bıraz bashedermısın

Ikı bucuk yıl oldu canım bı kez daha deneyıp gecıcem hala bı srun cıkmadıgı ıcın olur dıye umut edıyruz ama sende ne gıbı srunlar cıktı bıraz bashedermısın
İlk tüp bebeğe başladığımda Yumurtalık varisi olduğu öğrenildi iptal oldu ilaç kullandim ama Opu ve transfer olmadı, 2. Ye başladım bu sefer de rezerv azlıgı yumurta kalitesizliği Opu oldum transfer olmadan yine iptal oldu gelecek ay 3. İcin başlıycam inşallah bu sefer bi sorun çıkmaz, benimde aşılama lar da hiç bi sorun görünmüyordu zaten aşılamayıda öylesine yapıyorlar tüp bebek gibi özenmiyorlar araştırmıyorlar ben onun için dedim direk tüp bebek yaptırsana diye canım

:slm kizlar bu konu açılmışken bende biraz kendimden bahsedeyim.26yasindayim 10senelik evliyim evet biraz erken evlendim ama iyikide böyle olmuş yoksa geç evlenince çok zor oluyor.5.senede asil ima yaptım negatife sonuçlandı tabiki ondan önce bütün basamak tedavilerini dememistir olmadı.bu arada sebebi bilinmeyen gurubundayiz. sonra baktım kaç ay sonra çok şükür kendiliğinden hamile kalmıştım.ve saglikla dogurdum.tabi biz doğumdan sonrada hiç korunmadik. ve aradan5 yıl geçti ikincisi için hala bekliyoruz.daha fazla beklemeden direk tupbebege geçtik herşey çook güzel ilerliyordu.dr bize yüzde 70sansda vermişti evet yumurtalar toplandi.ve baya yumos toplandi ve bir tane bile 1.kalite olmadı gelisimleri 3.günden sonra durdu daha yeni 2hafta oldu hala soktayim tabi transferde iptal çok ağladı üzüldüm ama yapacak birşey yok herşey nasip kısmet.vesşimdi eşimle tekrar vitamin takviyesi aliyoruz eylul sonu gibi inşallah başlayacağız RABBİM bu seferyuzumuzu guldursun emeklerimizi boşa vermesin

Canım aklına gelebilecek her şey yapıldı kromozom testi pıhtılaşma testi bağışıklık testi herşey yolunda his ile polip de alındı ofis histereskopi de yapıldı zaten doktorum bunu kabul ediyor tıp şuan sendeki sorunu bulacak kadar yeterli değil herşey yolunda diyor ama bizim burda kıytırık bi tıp merkezi var bi doktor varmış herkes ille o doktora git dedi gittim ilkte bişey yok dedi bir yıl sonra tekrar gittim sadece karnımdan ultrason ile baktı ve asla çocuğun olmaz rahim damarlarının ince olmasından dolayı bebeği yakalayıp tutmadığını tüp bebek heparin şart vitamin ve iğne takviyesi alman gerekiyor dedi çok doktora gittim Prof doc en son bahçeçi de tüp bebek denedim tıpta böyle bir şey yok dediler

Bende Fulya Bahçeci'de tedavi oldum canım ve şuan orası sayesinde gebeyim. Senin de tüp denemen orda oldu ama tutmadı anladığım kadarıyla. Doktorun kim bu arada?

Rahim duvarında kalınlaşma sorunun olabilir ama sonuçta tüp bebek tedavisinde kullandığımız estrofem ilacı zaten duvarımız kalınlaşsın diye içiliyor. Ayrıca rahim duvarı istenilen kalınlığa ulaşmadan transferde yapılmıyor. Transferin yapılabildiğine göre o sorun çözülmüş demek ki. Bahçeci genelde 5.gün transferi yapar az mı 1.kalite embriyon oldu ki 3.gün transferi yaptılar? Birde yazdığın son cümleyi tam anlayamadım canım, bahçeci sana tıpta senin durumunun bi cevabı mı yok dedi?? Öyle demişse yanlış demiş daha sana denenebilecek birçok seçenek var. Cgh testi, Era Testi, Gebelik Aşısı, Serum Tedavisi, Lenfosit Aşısı, Co Kültür gibi...

Cem çelik doktorum rahim inceliği değil rahim damarlarının ince oldugu söylendi cd56testide yapıldı o yüzden serum tedavisine gerek görülmedi gebelik aşısı tam olarak kanıtlanmış bir durum değilmiş era çok pahalı bir test yurt dışında yapılıyor ona şuan imkanım yetmez diğer genetik testlere de gerek görülmedi gerek olsa zaten yapalım derdik dediler

Cem Bey için güzel yorumlar okumuştum canım inşallah senin de yüzünün gülmesine vesile olur. İkinci transfer öncesi ne öneriyor peki, direk ikinciyi mi deniyceksiniz?

Anladım canım o yumurtalık varısı denen sey nasıl anlasıldı kı

Anladım canım o yumurtalık varısı denen sey nasıl anlasıldı kı
Ultrasonda göründü canım aşılamalarda önemsememişler tüp bebekde daha çok dikkat edildiği için tüp bebek tedavisine başladığımda söylediler, tedavim iptal oldu o varisleri tıkattırdım kasık damarından girip

Canım cok gecmıs olsun ya ılk defa byle seyler duydum Allah sonumuzu hayır etsın bende ıkı asılamadan snra ara verdım gtmedım hastaneye evde kur denedım gecen ayı da hıc bırsey yapmadan gectum bu ay ovu testı aldım onumuzdekı ay son asılama snra tup dyrdum kı kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…