Haftada 2 gün balık yemiyorsanız omega3 kullanın efa s-1200 kullanıyorum ben doktor tavsiyesiyle.
Folik asiti metafolin formunda tavsiye ediyorlar son zamanlarda 400 ü geçmenize gerek yok eğer multivitamin kullanırsanız ve içinde varsa fazladan almanıza gerek yok.
Sigara içiyorsanız C vitamini ve çinko alın. Eşinizde folik asit dışındakileri kullansın. Yaşınız 30-35 üzeriyse Eşiniz emodex kullanabilir sperm için doktorlar veriyorlar ama 2 ay falan kullanmak gerekiyor. Gonamax sizin için iyi bir içerik olur yumurta kalitesi için. Bunlar hep yumurta toplanana kadar sonrasında zaten doktorunuz da söyler. Bence durumunuz varsa kesinlikle endokrin bölümünde tam kan tahlili yaptırın bütün vitamin mineral vs tiroid her şeye baktırın en temizi o oluyor. Ne eksikse onun takviyesini alırsınız her şeyin fazlası da zarar. Ben de daha yeni opu dan çıktım. doğal kürleri hiç yapmadım eşim de vitamin sever ama doğal hiçbir şeyi ağzına sürmez zorlamadım açıkçası. 16 tane 5. gün embriyomuz donduruldu bekliyorlar.