Hoşgeldin hangi ilde başlıcaksın ben ESKİŞEHİR deyim devlet hastanesi nde Ağustos ayında başlıcam hayırlı olsun bakalım ikimize de ara ara konuşalım ilk denemem olucak
Hoşgeldin hangi ilde başlıcaksın ben ESKİŞEHİR deyim devlet hastanesi nde Ağustos ayında başlıcam hayırlı olsun bakalım ikimize de ara ara konuşalım ilk denemem olucak
Bende İstanbul bahçeci Fulya’da başlayacağım benimde ilk olacak biraz korkuyorum da açıkçası yaşım 31 sebepsiz infertilite deniliyor 3 senedir deniyoruz sonuç alamayınca direkt tüp bebek kararı aldık amh 1,48 çıktı az dediler inşallah sürecimiz hayırlı olur sağlıklı yumurtalar toplanır da evlatlarımıza kavuşuruz ilk denememizde
Bende İstanbul bahçeci Fulya’da başlayacağım benimde ilk olacak biraz korkuyorum da açıkçası yaşım 31 sebepsiz infertilite deniliyor 3 senedir deniyoruz sonuç alamayınca direkt tüp bebek kararı aldık amh 1,48 çıktı az dediler inşallah sürecimiz hayırlı olur sağlıklı yumurtalar toplanır da evlatlarımıza kavuşuruz ilk denememizde
Benim yaş otuzyedi AMh 0.44 senin daha iyi ama anladığım kadarıyla kaliteli yumurta önemliymiş
Ben ve eşim multivitamin ve dhea kullanıyoruz siz kullanıyor musunuz
Bir de buradan doktor ve marka isimleri paylaşılıyor mu
Benim yaş otuzyedi AMh 0.44 senin daha iyi ama anladığım kadarıyla kaliteli yumurta önemliymiş
Ben ve eşim multivitamin ve dhea kullanıyoruz siz kullanıyor musunuz
Bir de buradan doktor ve marka isimleri paylaşılıyor mu
ben sadece folik asit kullanıyorum başka vitamin vermediler testlerimi yeni yaptım zaten testleri yarın göstereceğim d vitamini eksikliği çıktı sadece evet doktor isimleri paylaşılıyor
Merhaba Büşra bana tüp. Bebek öncesi doktor vitamin mineral takviyesi verdi kullanıyorum
Arkadaşım tüp Bebek yaptırdı tutmadı üç dört ay sonra normal yolla hamile kaldı içimizi ferah tutalım olmasa bile üzülme ama normal yolla bile kalmak istesek en az üç ay önce erkek ve kadın takviye kullanmalı sana tavsiyem ben Argifertil kadın. omegrav ve dhea kullanıyorum eşimde erkek olanı kullanıyor ayrı olarak kadın doğum doktoru Mehmet Fatih karslı nın da çıkardığı eş paketleri var onun fiyatı daha uygun.instagramdan bulabilirsin internet sitesi MFK diye geçer ben prenatal Women kullandım eşimde kullandı
ne zaman tüp Bebek. doktoruna söyle dicem ama kızadabiliraklında bulunsun benim Ağustos gibi olucak