Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin hangi ilde başlıcaksın ben ESKİŞEHİR deyim devlet hastanesi nde Ağustos ayında başlıcam hayırlı olsun bakalım ikimize de ara ara konuşalım ilk denemem olucak
Hoşgeldin hangi ilde başlıcaksın ben ESKİŞEHİR deyim devlet hastanesi nde Ağustos ayında başlıcam hayırlı olsun bakalım ikimize de ara ara konuşalım ilk denemem olucakMerhaba ben de regl tarihimi bekliyorum 1 2 gün sonra tedaviye başlayacağım inşallah
Teşekkür ederimBenimde ilk denemem bu reglmde transfer olacağım. Hayırlı olsun süreçleriniz inşallah![]()
Benim yaş otuzyedi AMh 0.44 senin daha iyi ama anladığım kadarıyla kaliteli yumurta önemliymişBende İstanbul bahçeci Fulya’da başlayacağım benimde ilk olacak biraz korkuyorum da açıkçası yaşım 31 sebepsiz infertilite deniliyor 3 senedir deniyoruz sonuç alamayınca direkt tüp bebek kararı aldık amh 1,48 çıktı az dediler inşallah sürecimiz hayırlı olur sağlıklı yumurtalar toplanır da evlatlarımıza kavuşuruz ilk denememizde
ben sadece folik asit kullanıyorum başka vitamin vermediler testlerimi yeni yaptım zaten testleri yarın göstereceğim d vitamini eksikliği çıktı sadece evet doktor isimleri paylaşılıyorBenim yaş otuzyedi AMh 0.44 senin daha iyi ama anladığım kadarıyla kaliteli yumurta önemliymiş
Ben ve eşim multivitamin ve dhea kullanıyoruz siz kullanıyor musunuz
Bir de buradan doktor ve marka isimleri paylaşılıyor mu
Bende İstanbul bahçeci Fulya’da başlayacağım benimde ilk olacak biraz korkuyorum da açıkçası yaşım 31 sebepsiz infertilite deniliyor 3 senedir deniyoruz sonuç alamayınca direkt tüp bebek kararı aldık amh 1,48 çıktı az dediler inşallah sürecimiz hayırlı olur sağlıklı yumurtalar toplanır da evlatlarımıza kavuşuruz ilk denememizde
Merhaba Büşra bana tüp. Bebek öncesi doktor vitamin mineral takviyesi verdi kullanıyorumBende İstanbul bahçeci Fulya’da başlayacağım benimde ilk olacak biraz korkuyorum da açıkçası yaşım 31 sebepsiz infertilite deniliyor 3 senedir deniyoruz sonuç alamayınca direkt tüp bebek kararı aldık amh 1,48 çıktı az dediler inşallah sürecimiz hayırlı olur sağlıklı yumurtalar toplanır da evlatlarımıza kavuşuruz ilk denememizde