Tüp bebek öncesi kilo verimi

S
Demekki kişiye göre değişiyor maşallah ikiz bakımı zor oluyor mu doktoruma diyecek bana da çift embriyo koysun

S

Demekki kişiye göre değişiyor maşallah ikiz bakımı zor oluyor mu doktoruma diyecek bana da çift embriyo koysun
Şimdi doğum kilosunuds geçtim süt olsun diye yedim durdum Henüz 4 aylıklar ve tek bakmıyorum tek kalınca anlarım büyük ihtimal zorluğunu İkiz annesi olmak harika bir duygu fakat hamileliği herkes için kolay olmuyor ben prematüre annesiyim çok ısrarcı olmamak lazım eğer embriyo sayısı fazla olursa ikiz için

22 yaşındayım isteğe göre koyuyolarmı embriyo sayısı fazlaysa

Kilo neyse verilirde evlat hasreti bambaşka

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Sizi çok iyi anlıyorum tüp bebek annesi olarak güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah çok amin rabbim bu yolda uğraşanların çabalayanların hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Tüp bebek tedavisi öncesi yeme alışkanlığınızı aniden değiştirmeyin. Vücut dengeniz bozulmasın nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz

Bende tüp öncesi 5 kilo vermiştim ama kilo sorunum olduğundan değil gebelikte geri alacağım için vermiştim, 52yle hamile kaldım, genetik olarak kilo almayan bünyem olmasına rağmen 7. Aya geldim 9 kilo aldım, yani her halükarda kilo verip gebe kalmak en sağlıklısı hele de kilo problemi olan kişilerde hamileyken diyet yapmak zorunda kalıyolar sonra, o daha kötü

Bende tup bebek oncesinde 15 kilo verdim. Ama son zamanlarda degildi coktan vermistim. Iyiki de vermisim diyorum ikizlerde 30 kilo alarak tamamladim sureci. Ister istemez ilaclarla da insan bi sisiyo. Tavsiyem son zamanlarda yapmayin vucudunuzda ki vitamin depolarindan gider. Vucudunuz sasar. Bu surecte kendi kendinize degilde bi diyetisyen esliginde ilerleyebilirsiniz

Şuan tedaviye başlamadık biz eşim falan test vericek tekrardan ona göre doktor başlıycak tedaviye ama büyük ihtimal tüp derler adetin 2. Günü başlanıyorsa da tüpe kasımın ya 31 de yada aralığın daha var die kilo vermek istedim

Boyunuz kaçtı

Tüp bebek tedavisi öncesi yeme alışkanlığınızı aniden değiştirmeyin. Vücut dengeniz bozulmasın nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz
Yavaş yavaş kısarım Abur cubur yemem ekmeği keserim

Kilon çok çok iyimiş boyuna göre İlk denemenizde mi kaldınız
Sağol canım, evet ilk deneme çok şükür, sanırım benim troid sorunum vardı ama doktorlar farketmedi iki sene olmiyinca tüpe koştuk bizde, inşallah sizde en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize hep dilimde bebek isteyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…