Tüp bebek öncesi kilo verimi

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
Tedaviye birdahakı ay başlıycaz başlamadan önce kilo veremek istiyorum

Tedavi öncesi herhangi bir diyet yapmanızı tavsiye etmem açıkçası nacizhane. Rahat rahat yiyin için,keyfinize bakın.

Benim de 10 kilo vermem lazım

Tedavi öncesi herhangi bir diyet yapmanızı tavsiye etmem açıkçası nacizhane. Rahat rahat yiyin için,keyfinize bakın.
Oyle yapinca kilolar alip basini gidiyor..doktorum bana da kilo vereceksin dedi..nasil olacak keyfimizce yiyerek

Oyle yapinca kilolar alip basini gidiyor..doktorum bana da kilo vereceksin dedi..nasil olacak keyfimizce yiyerek
Hanımefendinin bir ayı kalmış tedavisine,sağlıkla verebileceği sadece 2 kilo. Hayatını pek değiştirmeyecektir. Ben ilk denememden önce diyetisyen eşliğinde diyet yapmıştım,hiç bir yumurtam blastokiste gitmedi. Diğer denemem de çok iyi beslenerek operasyona gittim,yumurtalar daha sağlam çıktı tamamen kendi tecrübemi paylaştım.

Gebe kaldınız mı peki ?

Ya çok sevindim maşallah sağlıklı ilerler inşallah darısı bizlere inşallah
Çok teşekkürler. Eminin sizede nasip olacaktır. Stres yapmayın,rahat olun yeter. Hiç bir şeyi kafanıza takmayın,doktorunuza güvenin ve akışına bırakın.

Bende de kalite düşüklüğü var nasil beslenmeli yeter ki gebelik olsun gerçi kilo cokta umurumda değil isin sakasi..kilo verince kalite dusecekse yani sıkı diyet yapincw olmasın daha iyi

Çok teşekkürler. Eminin sizede nasip olacaktır. Stres yapmayın,rahat olun yeter. Hiç bir şeyi kafanıza takmayın,doktorunuza güvenin ve akışına bırakın.
İnşallah kaç yıllık evliydiniz ve sizde miydi sorun kb soruyorum ama çok heyecanlıyım eşim test falan vericek başlıycaz bizde

Bende de kalite düşüklüğü var nasil beslenmeli yeter ki gebelik olsun gerçi kilo cokta umurumda değil isin sakasi..kilo verince kalite dusecekse yani sıkı diyet yapincw olmasın daha iyi
Ya fazla kiloda tabiki zararlı işin ucunu kaçırmamak lazım. bunlar bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler değil ben tamamen kendi yaşadığımı paylaşıyorum. Ben bolca yeşil yapraklı sebze yedim. Bol salata yedim. Mümkün olduğunca da et tüketmeye gayret ettim. Süt ürünleri beni rahatsız ettiği için fazla tüketemedim maalesef.

İnşallah kaç yıllık evliydiniz ve sizde miydi sorun kb soruyorum ama çok heyecanlıyım eşim test falan vericek başlıycaz bizde
Ben iki kere dış gebelik geçirdim,tüplerim yoktu. 8senelik evliyiz. Tüp bebeğe karar verincede çok az yumurtam olduğu ortaya çıktı maalesef.

Ben spor ve diyet yapmıştım yine kiloluydum ama 80 Li kilolarda tüp bebek yaptırdım sonuç pozitif olmuştu. Sağlıklı beslenmek psikolojik olarak iyi hissettirmişti beni katkısı olduğunu düşünüyorum. Herkes sen aşırı kilo alırsın demişti hamileliğinde ama ben ikiz doğurup 7 kilo almıştım o işler hiç belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…