Tüp bebek önerisi

pasa annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
972
951
53
Arkadaslar merhaba. Ben tup bebek dusunuyorum. Bursada jinemed ile gorustuk araya bayram girecegi icin ekimde olur dedi. Ama ankara istanbul kocaeli de olabilir. Onerileriniz var mi????

Merhaba ben de dun tedaviye basladim. Ali Rustu Ergur e tedavi oluyorum. İstersen bir arastir. Rabbim isteyen herkese bir an evvel hayirlisiyla nasip etsin

meraba, yıllardır bir evlat sahibi olabilmek için gitmediğimiz yer kalmadı. Önce Rabbimin sonra onların yardımıyla evlatlarımızı kucağımıza aldık. Umutlarımızın tükendiği yerde, arkadaşımızın tavsiyesiyle tanıştık Eurofertil ile. 4 kez tüp bebek tedavisi yapacağız, embriolarınızı donduracağız gerekirse onları trasnfer edeceğiz ve genetik test yapacağız, bebeğimiz doğmazsa ödediğimiz parayı iade edeceklerini belirttiler. Yaptıkları tedavinin arkasında duran, kendini kanıtlamış bir yer. Tüm herkese, hemşirelere, doktorumuza teşekkür ederiz. En kısa sürede ziyaret edeceğiz. Bebeklerimiz Efe&Ege sizleri öpüyor.

Merhaba Canan hanım ben Ankara Tüp Bebek Merkezinde tedavi oldum ve çocuk sahibi oldum Op. Dr. Cem Akarsu'yu kesinlikle tavsiye ederim iyi şanslar diliyorum.

Arkadaslar merhaba. Ben tup bebek dusunuyorum. Bursada jinemed ile gorustuk araya bayram girecegi icin ekimde olur dedi. Ama ankara istanbul kocaeli de olabilir. Onerileriniz var mi????
Merhabalar bende bursada tedavı görüyorum soranus tüp bebek merkezinde teyzeminde tup bebekle bebegı burda oldu ve 2 yiğenımde basarı sağladı yanı üçününde cok sağlıklı evlatları var su anda... Benım ilk denememde negatif ama inşallah digerlerınde Rabbim nasıp edecek doktorumdan ve merkezden cok memnunum kesınlıkle tavsiye ederim.. Doktorum Serbülent Orhaner

Back
X