Duygusallastim anesteziden olabilir dendi. 56 yumurta iyidir degilmi?Kızlar 56 yumurtam toplandı. Doktor gayet iyi dedi. Girerken de cikarken de cok agladım.
Evet şok oldum. Bu kadar yumurta sebebi nedir acaba
Pcos mu var? Ne zaman opu oldu?Evet şok oldum. Bu kadar yumurta sebebi nedir acaba
Maşallah ne yedin ne içtin kız kızım bizde anlatEvet şok oldum. Bu kadar yumurta sebebi nedir acaba
Evet pcos var. Bugün oldu. Hic 56 beklemiyordum.Pcos mu var? Ne zaman opu oldu?
:))) vallahi bilmiyorum normal yedim. Sigarada iciyorum bu arada. Iyi birşey mi 56 olmasıMaşallah ne yedin ne içtin kız kızım bizde anlat
:))) vallahi bilmiyorum normal yedim. Sigarada iciyorum bu arada. Iyi birşey mi 56 olması
Ilk kez yaptiriyorum canim. Insallah seninde olurr dilerim allahtan. Siz daha once yaptirdinizmi? Kasiklarim agriyor coksigaradan değil tövbe iyi tabiki buradaki birçok kadın bende dahil folikül yumurta diye dua ediyoruz sağlık li ilerler banada dua et ben de regli olmayı bekliyorum
daha başlayamadım ki temmuzdan beri gidip geliyorum kist vardı ondan kurtuldum derken erken menopoz teşhisi koyuldu tam tedaviye basliycakkken heray gelen reglim bugün 60.gun gelmiyor çok üzülüyorumIlk kez yaptiriyorum canim. Insallah seninde olurr dilerim allahtan. Siz daha once yaptirdinizmi? Kasiklarim agriyor cok
YAa olacak insallah. Canim internette kivircik nane cayi diye birşey var. Hicbir yan etkisi yok. Onu alip icebilirsin fiyatida uygun.daha başlayamadım ki temmuzdan beri gidip geliyorum kist vardı ondan kurtuldum derken erken menopoz teşhisi koyuldu tam tedaviye basliycakkken heray gelen reglim bugün 60.gun gelmiyor çok üzülüyorumdoktor rahmin kalinlasmis regli olacaksın dedi hala gelen giden yok ill defa regli gelmiyor şoktayım şu kizcenede dua ette olayım bende başlıyım isterim ama sanki Rabbım istemiyor hep bir aksilik oldu ya bekletiyor güzelleştirmek için yada benim icin bir bebek hayal de üste kalacak sanırım ağrıların normal buarada merk etme
Adetini getirir birkere dene lütfenYAa olacak insallah. Canim internette kivircik nane cayi diye birşey var. Hicbir yan etkisi yok. Onu alip icebilirsin fiyatida uygun.
AA ilk defa duydum ne ki o kıvırcık nanay çayı ölemiyorum ah be soğan suyu içtim kekik çayı ada çayı kuşburnu ben geçen ay migde spazm geçirdim birsuru ilaç içtim ertelendi regli gelir diye bekle bekle 60 günü devirdim onuda araştırayım bir bakayımYAa olacak insallah. Canim internette kivircik nane cayi diye birşey var. Hicbir yan etkisi yok. Onu alip icebilirsin fiyatida uygun.
Aktarlarda var mı acabaAdetini getirir birkere dene lütfen
Kullandim trendyoldan aldim ben. Menepoz ve adet duzensizligi icin kullaniliyor canim. Sabah akşam 1 fincanAktarlarda var mı acabapcos ic8n kullanıyorlar mis sen kulland in mi hiç nasıl kaç gün içiliyor ki acep
Baya fazla ama zaten pcos olduğunuzu belirtmissiniz büyük ihtimal işleme girince fazla bir düşüş olacaktır. inşallah sağlıklı güzel embriyolar oluşurKızlar 56 yumurtam toplandı. Doktor gayet iyi dedi. Girerken de cikarken de cok agladım.
Tabiki de evet hepsi zat3n kaliteli degildir. Insallah canim.Baya fazla ama zaten pcos olduğunuzu belirtmissiniz büyük ihtimal işleme girince fazla bir düşüş olacaktır. inşallah sağlıklı güzel embriyolar oluşuraglamanizin sebebi de anestezi etkisidir gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?