- 10 Kasım 2024
- 145
- 67
- 13
Ayy normal nane de aynı diyorlar kafam karıştı canım günde kaç bardak içeyim fikrin varmiHicbir yan etkisi yok. Kullanimi arkasinda yaziyor. Istedigin gün baslayabilirsin adet olana kadar.iç tadida güzel. Bayagıda gidiyor.
Hayir kesinlikle ayni değil. 2 bardak iç canım sabah aksam arkasinda tarifi bile yaziyorAyy normal nane de aynı diyorlar kafam karıştı canım günde kaç bardak içeyim fikrin varmi
Ay dusunsene sen bu konuyu benim için açmış gibi oldunHayir kesinlikle ayni değil. 2 bardak iç canım sabah aksam arkasinda tarifi bile yaziyor
Faydasini görceksin. Benim kullandigim sana attiğimdi canım. Diyetisyenlerde o markayı öneriyor. Aktardakiler belki ayni olmayabilir. Lütfen yaz bana olursan dualarim seninleAy dusunsene sen bu konuyu benim için açmış gibi oldunbuda allahtan yarın aktardan alicam inş.regli olurum sana yazicam dualarda buluşalım
Peki sen regli gecikmesi yaşadığında bunu kullanıp regli oldunmu canım birde kullandıktan kaç gün sonra regli oldun buarada ağrıların geçti mi daha iymisinFaydasini görceksin. Benim kullandigim sana attiğimdi canım. Diyetisyenlerde o markayı öneriyor. Aktardakiler belki ayni olmayabilir. Lütfen yaz bana olursan dualarim seninle
Sani daha iyiyim canim. Evet bunu kullandim adetim bitince birdahaki adete kadar kullandim 2 gun gecikti sdece normalde ilacsiz zor oluyorum. Ablamda kullandi 1 hafta somra.oldu.Peki sen regli gecikmesi yaşadığında bunu kullanıp regli oldunmu canım birde kullandıktan kaç gün sonra regli oldun buarada ağrıların geçti mi daha iymisin
Eşime söyledim aktaran bu akşam alicak yatarken içerim ay insallh bende olurum vallahi çok dua ederim belkide ekonuyu banada sifa olmak için açtın böle şeylere inanırım ilk defa duydum çünkü bulurum içerim iyi olmana sevindim canım yarın ararlar seni Rabbım bu yolda yar ve yardımcımız olsunSani daha iyiyim canim. Evet bunu kullandim adetim bitince birdahaki adete kadar kullandim 2 gun gecikti sdece normalde ilacsiz zor oluyorum. Ablamda kullandi 1 hafta somra.oldu.
Canım bulduk aktarda fotoğrafına göstermiş bak sana içini aticam ölemiyorum ydi bir bakarmisin baksam hemen bir kupa icicem hatta bunun tohumu varmış kokusu aynı nane gibiSani daha iyiyim canim. Evet bunu kullandim adetim bitince birdahaki adete kadar kullandim 2 gun gecikti sdece normalde ilacsiz zor oluyorum. Ablamda kullandi 1 hafta somra.oldu.
Maşallah çok güzel şansın daha çok yani pkoslarda daha çok yumurta oluyor inşallah hayırlısıyla döllenirler yarın haberler alırsın inşallahKızlar 56 yumurtam toplandı. Doktor gayet iyi dedi. Girerken de cikarken de cok agladım.
Insallah canim cok tesekkur ediyorum.Maşallah çok güzel şansın daha çok yani pkoslarda daha çok yumurta oluyor inşallah hayırlısıyla döllenirler yarın haberler alırsın inşallah
Evet cnm tadi güzel. Bende ki biraz daha inceydi ama farketmez tabi. Hangi bardakla icceksen okdr su. Su kaynadiktan sonra altini kapatip 1.5 cay kasigi naneden at. 4 dakika demlencek. Insallah canim vesile olurum sana. Ben de inanirim böyle seylereCanım bulduk aktarda fotoğrafına göstermiş bak sana içini aticam ölemiyorum ydi bir bakarmisin baksam hemen bir kupa icicem hatta bunun tohumu varmış kokusu aynı nane gibi
SIzinde tüp bebekmiMaşallah çok güzel şansın daha çok yani pkoslarda daha çok yumurta oluyor inşallah hayırlısıyla döllenirler yarın haberler alırsın inşallah
SAbah aksam iç cnm yemeklerden sonra.Canım bulduk aktarda fotoğrafına göstermiş bak sana içini aticam ölemiyorum ydi bir bakarmisin baksam hemen bir kupa icicem hatta bunun tohumu varmış kokusu aynı nane gibi
Tamam canım içtim bile papatyadan almış eşimEvet cnm tadi güzel. Bende ki biraz daha inceydi ama farketmez tabi. Hangi bardakla icceksen okdr su. Su kaynadiktan sonra altini kapatip 1.5 cay kasigi naneden at. 4 dakika demlencek. Insallah canim vesile olurum sana. Ben de inanirim böyle seylere
Tamam dır regli olunca yazarım sende sonuçlarını yaz yumiler ne alemde yarın ogrenirsinSAbah aksam iç cnm yemeklerden sonra.
Tamam cnm bnmm insallah aminnTamam canım içtim bile papatyadan almış eşimbende en yakın zamanda regli olurum umarım tedaviye başlarım vesile ol Bana lütfen öle olsun ve ben olayım ⚘ Çok amin
Tamam dır regli olunca yazarım sende sonuçlarını yaz yumiler ne alemde yarın ogrenirsin
Evet transfer hazırlığındayım nasipseSIzinde tüp bebekmi
Ayyy canimmmmmmmmmm ben bugün regli oldum 5gun sonra kıvırcık nane ve papatya çayında günde 3kupa içtim ve sonuç regliyim 66.gun patladım sana yazicam dedim ya demekki sen bu konuyu bana sifalandirmak için açmışsın ama şuan kahverengi yoğun şeklinde acaba eski kan çok uzun zaman olmadım ondan midir yarın doktora giderim bakalım ne diyecekTamam cnm bnmm insallah aminn
Canim calisiyordum kusura bakma yazamadim. Cok ama cok sevindim. Bundan sonra adet bitiminde başla çaya ama 2 bardaktan fazla içme. Banada haber ver mutlakaAyyy canimmmmmmmmmm ben bugün regli oldum 5gun sonra kıvırcık nane ve papatya çayında günde 3kupa içtim ve sonuç regliyim 66.gun patladım sana yazicam dedim ya demekki sen bu konuyu bana sifalandirmak için açmışsın ama şuan kahverengi yoğun şeklinde acaba eski kan çok uzun zaman olmadım ondan midir yarın doktora giderim bakalım ne diyecek
Iyiyim canim şuan iyi gidiyormuş. Bugün veya yarin arayacaklar son durum için dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?