Tüp bebek Opudan önce erken çatlama iğnesi verilmemesi

Yok merak etmeyin yetişir inşallah ben de hep korkuyordum ama catlamamıştı benim de rezerv azdı 21 haftalik hamileyim şuan yaş daha önemli tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah
Merhaba tekrar . Pazartesi günü Opu yapıldı 6 yumurtam toplandı bunlardan 5 tanesi olgun çıktı ve 4 tanesi döllendi diye haber verdi embriyolog. 2 gün daha izleyip dondurucaz dediler. 3. Gün embriyosu olacak yani bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba . 5. Güne bekletmek istememe nedenleri nedir ve 3.gün embriyosu transfer edilirse tutunma şansı nedir acaba

Benim 2 tane 3. Gün embriyosundan biri tuttu. Bazı merkezler illa ki 5. Güne bekletiyor bazıları çok fazla embriyo yoksa 3. Gün donduruyor ama gebelik vadeden kaliteli embriyolari donduruyorlar zaten.

3. Gün embriyosunun yeri döl yatağı değil henüz fallopi tüpleri yani yumurtalık kanalıdır. 5. Gün embriyo döl yatağına gelip yerleşir. Yani normal doğal akışta. O yüzden çoğu doktor 5. Günü bekliyor. Bir de laboratuvar ortamıminda artık 5. Güne kadar yaşatmaya uygun solüsyonlar var. Dayanıklı embriyolar o güne kadar ulaşıyor. Bir de pgt yapılacaksa 5. Gün embriyosu olmalıymış… bir çok sebebi var yani.
1-2 yumurta varsa o kadar tedavi de boşa gitmesin. Aile eli boş transfersiz dönmesin diye bence biraz da 3. Gün transfer yapılıyor.

Evet benim suan döllenen olgun 4 yumurtam var rezervim düşük o yüzden 5. Güne kadar ilerletip sayıyı düşürmek istemediler muhtemelen . Genetiğe gönderme şansımız da olmayacak biraz daha şans a kalıyor gibi işimiz inşallah olumlu sonuçlar alırız

Benim 2 tane 3. Gün embriyosundan biri tuttu. Bazı merkezler illa ki 5. Güne bekletiyor bazıları çok fazla embriyo yoksa 3. Gün donduruyor ama gebelik vadeden kaliteli embriyolari donduruyorlar zaten.
Tebrik ederim öncelikle suan kaç haftalık hamilesiniz gelişimi nasıl ilerliyor . İnşallah benim embriyolarım da dondurulur da tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…