- 24 Temmuz 2022
- 195
- 47
- 28
- 32
- Konu Sahibi Helenizmrr
Merhaba pazartesi günü Opu olacak yalnız doktor cetrodite gibi erken çatlamayı engelleyecek bir iğne vermedi bana sadece endol verdi o ne için acaba bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada vermemisti doktorum erken catlama icin 18 yumurtam toplanmıştıMerhaba pazartesi günü Opu olacak yalnız doktor cetrodite gibi erken çatlamayı engelleyecek bir iğne vermedi bana sadece endol verdi o ne için acaba bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Endol hap olanmi agri kesici o ya benim bas agrim icin noroloji vermisdiMerhaba pazartesi günü Opu olacak yalnız doktor cetrodite gibi erken çatlamayı engelleyecek bir iğne vermedi bana sadece endol verdi o ne için acaba bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Evet ben baktım içeriğine ağrı kesici özelliği var ama aynı zamanda erken çatlamayı da mı engelliyor bilmiyorum neden bunu verdiklerini anlam veremedimEndol hap olanmi agri kesici o ya benim bas agrim icin noroloji vermisdi
Peki size neden vermedi bilginiz var mı acaba bu durum beni tedirgin etti opuya gitmeden catlarsa ne olacakBanada vermemisti doktorum erken catlama icin 18 yumurtam toplanmıştı
Catlamaz ya onun saati var hangi igneyi verdi size doktorunuz oyle igneyi verince catlamaz ki yumurtalar suresi var doktorunuz en iyisini bilir merak etmeyinPeki size neden vermedi bilginiz var mı acaba bu durum beni tedirgin etti opuya gitmeden catlarsa ne olacak
Ozellikle opuya cagirdiklari saat yaklastikca agriniz cogalicak muhtemelen onun icin verdiler :)) benim opuya gittigimde agridan kıvranıyodum :))Evet ben baktım içeriğine ağrı kesici özelliği var ama aynı zamanda erken çatlamayı da mı engelliyor bilmiyorum neden bunu verdiklerini anlam veremedim
Ovitrelle verdi bu gece onu yapacağım ptesi de sabah hastanede olacağım umarım çatlamaz ilk defa tedavi görüyorum süreci de pek bilmediğimden tedirgin oluyorumCatlamaz ya onun saati var hangi igneyi verdi size doktorunuz oyle igneyi verince catlamaz ki yumurtalar suresi var doktorunuz en iyisini bilir merak etmeyin
Hayir catlamaz onun suresi var sizi ona gore cagiriyolarOvitrelle verdi bu gece onu yapacağım ptesi de sabah hastanede olacağım umarım çatlamaz ilk defa tedavi görüyorum süreci de pek bilmediğimden tedirgin oluyorum
Teşekkürler bilgi için benimde içim içimi yedi ya opuya yetişemezsem diye sizin durumunuz nasıl suanda hamilelik var mıEndol de çatlamayı engelliyor ben kullanmıştım.
Hayırlısı olsun sizinde umarım sağlıklı,kaliteli yumurtalarınız toplanır ve embriyo olurBenimde bugün kontrolüm vardı akşam üstü 6 da vurulmam için catlama önleyici Oxotide iğne ve gece 00.00 da vurulmam için ovirillte çatlatma iğnesi verdiler benimde pazartesi Opu olacak Allah’ın izniyle![]()
Canım 12 tane saydılar hepsi de yakın boyutlarda gibi görünüyordu ama Opu da kaç çıkacak hiç bilmiyorumHayırlısı olsun sizinde umarım sağlıklı,kaliteli yumurtalarınız toplanır ve embriyo olurkaç yumurta göründü sizde
Yok merak etmeyin yetişir inşallah ben de hep korkuyordum ama catlamamıştı benim de rezerv azdı 21 haftalik hamileyim şuan yaş daha önemli tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallahTeşekkürler bilgi için benimde içim içimi yedi ya opuya yetişemezsem diye sizin durumunuz nasıl suanda hamilelik var mı
Hayırlısı olsun sevindim sizin adınıza sağlıkla doğsun büyüsün inşallahYok merak etmeyin yetişir inşallah ben de hep korkuyordum ama catlamamıştı benim de rezerv azdı 21 haftalik hamileyim şuan yaş daha önemli tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah![]()
Merhaba Opu yapıldı mı acaba size durumunuz nasıl ağrı kanama var mı bende biraz ağrı biraz kanama varBenimde bugün kontrolüm vardı akşam üstü 6 da vurulmam için catlama önleyici Oxotide iğne ve gece 00.00 da vurulmam için ovirillte çatlatma iğnesi verdiler benimde pazartesi Opu olacak Allah’ın izniyle![]()
Canım merhaba bugün Opu yapıldı çok ağrım var kanamam yok Parol içtim şimdi geçmesi için dua ediyorumMerhaba Opu yapıldı mı acaba size durumunuz nasıl ağrı kanama var mı bende biraz ağrı biraz kanama var