- Emoji Skoru
- 4.924
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Naturel bebcede ilaclidan daha iyi. Doktorum cok tecubeli fakat cok paraci biriMerhaba,
Konunu görünce yazmadan geçemedim. 3. tedavimle hamile kaldım çok şükür Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inş.
1. tedavim taze transferdi, 2 embriyo transfer edildi , boş gebelik oldu ve kürtaj oldum. 2. tedavim dondurulmuş ilaçlı transferdi, PGT yapılmamıştı, 2 embriyo transfer edildi ve o direk negatifti. 3. tedavim başka bir merkezde PGT’li tek embriyoydu ve naturel siklüsta transfer yapıldı çok şükür tuttu. Genetik sorunumuz yok ama 4 embriyo genetiğe gönderdik ve 1 tane sağlıklı geldi. Herkesin durumu farklı eğer naturel siklüs için şartlarınız uygunsa deneyin derim Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah.
Hangi merkez canım?Naturel bebcede ilaclidan daha iyi. Doktorum cok tecubeli fakat cok paraci biriuzatiyor bile bile sanki
Belcikadayim benHangi merkez canım?
Anladım canım Allah kolaylık versin.Belcikadayim ben
Canım ben ilaçlı başladım bence eğer doktoruna güveniyorsan ilaçlı derim çünkü doğalda bazı şeyler istediği gibi olmayabilir ve araştırmaya göre ilaçlı yada doğal sonuç aynı diyorlar.Arkadaslar ilacli transfer mi oneriyosunuz yoksa naturel dogal siklus mu
Canim yapistirici nedir ilk duyuyorumCanım ben ilaçlı başladım bence eğer doktoruna güveniyorsan ilaçlı derim çünkü doğalda bazı şeyler istediği gibi olmayabilir ve araştırmaya göre ilaçlı yada doğal sonuç aynı diyorlar.
Senin 2 tane genetikten sağlam gelen embriyo değil mi? Neden beraber transfer etmedi yaşın kaç?
Genelde 2 tane sağlıklı beraber transferde 1 tanesi tutuyor o yüzden bir sonraki kalan inşallah tutar çok fazla kafana takma derim. Aa bide bana embriyo glue (yapıştırıcı) ek olarak uygulayacak. Sende bir sor istersen.
Bende pek birşey bilmiyordum doktoram bana önerdi ama tercihi bana bıraktı bende yaptırmaya karar verdim.Canim yapistirici nedir ilk duyuyorum
ilaçlı ilaçsız olayı nedir canım ya bana bundan hiç bahsedilmedi? birde yapıstırıcı tekniği nedir canım ben mi cahil kaldım bu konularda bilemedim doktorumda bahsetmedi böyle birşeyden gerçi benim genetik en son olumsuz çıkmıştı ama tekrar başlıcaz bilmekte fayda var cevap yazarsanız çok sevinirimCanım ben ilaçlı başladım bence eğer doktoruna güveniyorsan ilaçlı derim çünkü doğalda bazı şeyler istediği gibi olmayabilir ve araştırmaya göre ilaçlı yada doğal sonuç aynı diyorlar.
Senin 2 tane genetikten sağlam gelen embriyo değil mi? Neden beraber transfer etmedi yaşın kaç?
Genelde 2 tane sağlıklı beraber transferde 1 tanesi tutuyor o yüzden bir sonraki kalan inşallah tutar çok fazla kafana takma derim. Aa bide bana embriyo glue (yapıştırıcı) ek olarak uygulayacak. Sende bir sor istersen.