Tüp Bebek Polikistik Over

motherofcatss

🌙
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.406
En iyi cevaplar
1
1.851
133
Arkadaşlar pcos olup tüp bebek yaptıranlar hangi dozda hangi iğneyi kullandınız? Ben pazartesi başladım iğnelere Merional 150+75 lik yani 225 vuruluyorum. Bugün kontrolüm vardı yumurtalar büyümeye başlamış pazartesi tekrar kontrol dedi doktor. Yine aynı doz iğne verdi. Bir de iğneye başladıktan sonra kaçıncı gün opu oldunuz?

Gonal f kullandım önce 150 ile başlayıp sonra 137.5a düşürdü doktor. Malum bizde ohss riski daha fazla ya o yüzden doktor riske atmak istemedi
Kaçıncı gün opu olduğumu tam hatırlamıyorum takvime bakayım yardımcı olayım size

Bugün 6. iğnemi oldum ama şeffaf yumurtlama akıntısı geliyor sık sık normal mi acaba

bugün tekrar kontrole gittim cetrotide de başlandı. kaç yumurta büyümüş dedim doktora 10 tane falan dedi. az değil mi ya pcoslu biri için ? yaşım genç kilom da yok. canım sıkıldı.

Bu sabah opu oldum 13 yumurta toplamış doktor hepsi doluymuş çok şükür artık haber bekleyeceğiz embriyolar için. Progestan fitil ve estrofem günde 3 kez kullanıcam. Rahim zarı uygun olursa 3. ya da 5.gün transfer için çağıracaklar. Ağrım sızım yok kolay geçti çok şükür.

Hadi gözün aydın sağlıkla döllensinler

Maşallah Benimde yarın kontrolum var iğnelerimin 8.günü olacak. Biraz toplamadan korkuyorum umarım benimde kolay geçer.
Şimdiden bol şans diliyorum sizede.

Maşallah Benimde yarın kontrolum var iğnelerimin 8.günü olacak. Biraz toplamadan korkuyorum umarım benimde kolay geçer.
Şimdiden bol şans diliyorum sizede.
benim çok kolay geçti canım korkma en ufak ağrı sızı bile olmadı. çıkınca ağrı kesici yapıyorlar zaten. 10 yumurtadan 5i döllendi 3.güne geldi hepsi dün taze transfer oldum 3.gün embriyosu. artık sonuç bekliyorum.

Ayyyy hayırlı olsun çok sevindim Güzel haberlerinizi alalım inşallah. Ayrıca 5 embriyo harika. Benimde iğnenin 5.günü boyutları 13-14mm’di yarın 8.gün bakalım kaç oldular ya da kaç olmaları gerekiyor her gün başka bir şeyi merak edip, heyecanlanıyor insan

gittin mi doktora canım? ben 9 gün yumurta geliştirici iğne olmuştum 10.gün kontrole gittiğimde son olarak cetrotide vurdular baskılayıcı o akşam da çatlatma iğnemi oldum. sende sona yaklaşmışsın bol bol sağlıklı yumurtaların toplanır inşallah.

Eveet gittim. Toplam 7 gün iğne yaptım. Gonal-f ‘i kestik yeteri kadar büyümüş dedi doktorum. Sabah cetrotide yaptım. Gecede son olarak ovitrelle yapıcam. Cuma toplanıcak cok heyecanlıyım birazda endişeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…