Tüp bebek raporu ? Bilen varsa yardımcı olabilirmi 😊

ys_pasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
256
150
53
36
Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. Daha önce özel bir kurumda tüp bebek denemem oldu. dondurulmuşlar ile üç kere transfer oldum Sonuç alamadım . Bir dahaki sefer için rapor almayı düşünüyorum. Araştırdığıma göre ileri bir sorunun yoksa aşılama yaptırmış olmak gerekiyormuş. Benim sorum ise daha önce olumsuz transferlerim olduğu halde yinede aşılama olmak zorundamıyım yoksa ona saydırmam mümkünmü .bu konuda tecrübesi bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim

Önce bi devlet hastanesinde 2 kez aşılama yaptırmış olman şart. Sonrasında resmi olarak 3 yıllık evli olmak, yaşının 23ten küçük 40tan büyük olmaması lazım. Aşılamasız tüp bebek sadece azospermi vakalarında yapılıyor.

Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. Daha önce özel bir kurumda tüp
benim son merkezimde sorduk raporu kadının tüpü kapalıysa sperm 5 milyon dan azsa çıkartırız demişti sağlamıyordu şartları ben aşılama duymadım hiç

Önce bi devlet hastanesinde 2 kez aşılama yaptırmış olman şart. Sonrasında resmi olarak 3 yıllık evli olmak, yaşının 23ten küçük 40tan büyük olmaması lazım. Aşılamasız tüp bebek sadece azospermi vakalarında yapılıyor.
özel kurumda yapılanlar sayılmıyor mu canım illa devlet şart mı?

Back
X