- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
- Konu Sahibi tatatataaa
-
arkadaşlar en azından raporlarini alanlar biz dosyamizi tamamladıktan şu kadar zaman sonra bu kadar zaman sonra heyete girdi diye yazarsa çok faydalı olacak
arkadaşlar en azından raporlarini alanlar biz dosyamizi tamamladıktan şu kadar zaman sonra bu kadar zaman sonra heyete girdi diye yazarsa çok faydalı olacak
Ben semiha sakirden aldim dosya tamamlandi bir hafta sonra heyetten karar cikti sonrada ilac raporu icin bir hafta bekledim simdi ikinci denemem olacak tekrar rapor yenilicekkmisim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi
Egerkı ilk raporundan 6 ay gecmemısse tekrar tetkik falan yaptır mıyorsun.sadece raporda 2. Ivf uygulaması dıye degıstırıyorlar.6 ayı gecınce sıl bastan basliyor
Sil bastan degilde nufus kayit ornegi ve kan tahlillerinin yenilenmesini istediler birde kalan ilaclar simdide kullanilirmi
Bu durum şehirden şehire, hastaneden hastaneye farklılık gösteriyor. Kimisi evrak tesliminden en geç 2 ay içinde çıkıyor, bazılarının 1 hafta 15 gün içinde. Benim ise 4 ay olacak, halen çıkmadı. Bizde sadece tek hastane rapor veriyor, o yüzüden 4-5 ayı buluyor maalesef..
Ben semiha sakirden aldim dosya tamamlandi bir hafta sonra heyetten karar cikti sonrada ilac raporu icin bir hafta bekledim simdi ikinci denemem olacak tekrar rapor yenilicekkmisim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi
ilaç raporu için ayrıca birşey gereklimi ? neden ikisi birlikte cikmiyor ki ?
bende semiha şakirden çıkardım ilk günden son güne tam 2 ay sürdü ama tahliller vs.ler hepsi içinde ...evrakları verdim bir hafta sonra karar çıktı bu sefer dışarıda yaptırcağım için sağlık kurulu raporu aldım herhangi bi hastaneden , iki resim verdim bi kaç fotokopi teslim ettim tekrar bir hafta daha bekledim raporumu aldım aldığm gibi gittim hastane ile anlaşmamı imzaladım..
raporum iki gün sonra çıksa sgk katılım paylarına yapılan % 200 lük zamlara denk gelicektim. muhteşem bi zamanda çıktı raporum... sormak istediğin başka bi konu varsa yardımcı olabilirim
bizde 2,5 aydır bugün git yarın gel tahlil toplamaya çalışıyoruz tahlilleri yaptirirken cikaracagimiz hastanenin merkez sorumlusuyla gorustum ben dışari rapor vermem dedi burda yaptır dedi bende şikayet ettim sonuç lehimize çıktı tabiki raporu istediğimiz yerde kullanma hakkımız var vermemek gibi bir durumu yok
ama pazartesi günu dosyamizi tamamlamış halde teslim ettik bekleyin heyete girecek diye bizi öğlene kadar beklettiler sonra bugün gidin 2 hafta sonra gelin dediler bende şikayet dilekçesi yazdım ne bir tarih ne bir saat veriyorlar 2 hafta sonra gel tamam da ne olacak 2 hafta sonra çıldırdım
canım hangi hastane bunu yapan...
hangi şehirleriniz hangi hastane bu ? çok uzun sürmüş bende şikayette bulunun
Bursa Uludağ üniversitesi. Kocaman yerde sadece orası tüp bebek yapıyor, bir yerde hastanede haklı, aşırı yüklenme var. Yetişemiyorlar ki. Devletin saçmalığı, 4. büyük şehire tek hastaneye yetki verilmiş, mecbur çekiyoruz canım. Doktorumuz ve hastane çok iyi, başarı oranı çok yüksek ama işte bekle dur..
Bu arada ilaç raporu ayrı çıkmıyor,bu raporla birlikte hepsi bir oluyor.
anladım canım Allah yardımcınız olsun tez zamanda olur hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz insaAllah
Raporumuz heyete girse alabilsek ogrenicez ama hicbirsey öğrenemiiyorum ben burda şikayet etmekten bıktım hemşirelerin ağzından lafı cımbızla aliyoruz doktorlar desen burnundan kıl aldirmiyor sekreterler birşey bilmiyor Rabbim sonunu hayıretsin insaAllah
bende semiha şakirden çıkardım ilk günden son güne tam 2 ay sürdü ama tahliller vs.ler hepsi içinde ...evrakları verdim bir hafta sonra karar çıktı bu sefer dışarıda yaptırcağım için sağlık kurulu raporu aldım herhangi bi hastaneden , iki resim verdim bi kaç fotokopi teslim ettim tekrar bir hafta daha bekledim raporumu aldım aldığm gibi gittim hastane ile anlaşmamı imzaladım..
raporum iki gün sonra çıksa sgk katılım paylarına yapılan % 200 lük zamlara denk gelicektim. muhteşem bi zamanda çıktı raporum... sormak istediğin başka bi konu varsa yardımcı olabilirim
sen deneyimlisin sanırım bana yardımcı olurmjsun bu konuda ben ddaha yeni başaldım semiha şakirde evrak topluyorum hepsi hazır sadece eşime sperm tahlili yapılacak ayın 24 ünde peki nezaman kaç günde çıkıyo ve heyete teslim etmek için tekrar randevumu alıyoruz nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?